İZMİR TAYFASI
-
Daeya
- Kullanıcı

-
aransayes
- Kullanıcı

-
Murdoc
- Kullanıcı

-
tomb
- Kullanıcı

-
Daeya
- Kullanıcı

Vallaha biz çooook kez toplandık çoooook kez de toplanacağız allah izin verirse. Tabi bu buluşmalar diğer arkadaşlarıma da bağlı. Herkesin kendine göre plan, programı var.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
aransayes
- Kullanıcı

-
burock
- Kullanıcı

arkadaşlar ben buraya bu msjı daha evvel atmıştım; fakat silinmiş. bana da zahmet edip durumu bildiren olmadı. O nedenle tekrar atıyorum:
İzmir-K.yakada FR 2nd ed. oyuncusu aranıyor. Ayrıntılar aşaada:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5997
Acildir.
İzmir-K.yakada FR 2nd ed. oyuncusu aranıyor. Ayrıntılar aşaada:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5997
Acildir.
War, war never changes...
-
DeAoN
- Kullanıcı

slm arkadaşlar..siteye daha şmdi üye oldm..bi arkdan duydm..abi bi bak şeklindede olsa bu ,site gayet güzel fln filan..arkadaşlar ben izmirde oturuyorum ve 6 senedir dmlik yapıyorum..eğer iyi bi dm(altını çizerim=) arıyan varsa msnden bana ulaşabilirler.Ya da frp hakkında soruları olanları(herhangi) severek cevaplayabilirim zamanım olduğunda..artı materyal arayan(2nd&3rd) yardımcı olabilirim.Siteye daha yeni üye oldum ve buluşmalar hakkında pek bi fikrim yok..henüz zamanımda olmadı=)..bi ark beni bilgilendirirse sevinirim.Msn dea_seth_@hotmail.com
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

-
Daeya
- Kullanıcı

Yahu ne kolası ne kapağı...Buluşalım gene bir ara tabu oynayalım da Bigem mümkünse katletme be oyunu. Tabu oyunu yerine tabu katliamı daha uygun oluyo oyundan sonra 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...