ki vuruşuna hastayım senin
Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)
-
Eldarin
Eheh... Neden bu kadar çabuk olmak zorunda bu combat işleri anlamış değilim. Daha grup toplanmadı combat başladı iyimi.
Ne diyeyim size artık
...
Yanlız bu son hareket bize ilk oynadığımız WoD oynunu hatırlattı nedense. Fallen da hatırlamıştır belki, Ersin abi veletten çelmeyi yemişti ya hatırlıyor musun. Bomba bi replik vardı orda Ersin abi'den;
"Boşluk anıma denk geldi de ondan öyle çelme takabildi, yoksa hayatta..."
Eehehheehheheehee....
Bu arada oyunda birkaç içinde çok çok büyük bir sürpriz gerçekleşecek. şimdilik sadece gaz vereyim, bikaç gün şişin siz
...
Ne diyeyim size artık
Yanlız bu son hareket bize ilk oynadığımız WoD oynunu hatırlattı nedense. Fallen da hatırlamıştır belki, Ersin abi veletten çelmeyi yemişti ya hatırlıyor musun. Bomba bi replik vardı orda Ersin abi'den;
"Boşluk anıma denk geldi de ondan öyle çelme takabildi, yoksa hayatta..."
Eehehheehheheehee....
Bu arada oyunda birkaç içinde çok çok büyük bir sürpriz gerçekleşecek. şimdilik sadece gaz vereyim, bikaç gün şişin siz
en iyisini yaptı valla burock,kılıçla pıçakla olcak iş dğeil bu,temiz bi sopa lazım böle avuç içi falan ancak öyle gaz alınır.Başka türlü geçmez,hatta ben kaleye gelirken eşeği suya bağladım abi sen takıl... 
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Tabi arkadaşa böyle yazıyoruz ama alınmasın şaka bunlar,aynı zamanda tecrübesizliğin eseri,zaten kendisi belirtmiş başta ben pek bilmiorum diye,böyle şeyler yaşaya yaşata öğrenecek.Ama hem bende hemde diğer arkadaşlar başta uyramıştık Trulias'ı,neyse geçmiş mesele artık,çolak çolak gezecek bundan sonra:P
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun