Karakterleri Tartisiyoruz ( Yeminer )

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

: ) Aslında Logan başlıbaşına ilginç bir karakter... O da anlatılabilecek arakdaşlardan birisi... : )

Gerçi çok savaşçı olmasın diye ekim ve kasımda savaşçı olmayanları anlatacam... Üç sayıda bir savaçı anlatmayı düşünüyorum. : )

Logan hakkaten çok orjinal öyküsü olan bir savaşçı... Bir sonraki savaşçıya aday olanlardan bir tanesi.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Abi Horcoel' inkini yazın allah aşkına, tek başına 64 sayfa alır :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Horceli ayrı bir karakter olarak aktarmak isterim. Ama sorun şu ki o da bir destansı karakter.. Tabii karakterlerin önemli bir bölümü destansı ama sorun şu ki bir bölümü daha üst destansı özellikler taşıyor. Yeminer Oren Corax Horcel bu karakterlerden ilk aklıma gelenler... Böyle karakterleri yazın bol zaman varken üç bölümde incelemek daha doğru geliyor.

Logan daha sade ama yine de kendince bir öyküsü olan bir karakter... Hatta epey ilginç bir öyküsü ve bir o kadar da ilginç sonu var. Savaşçı olarak sonraki bölüm için beni cezbeden iki adaydan birisi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

firblenin fiziksel ölümü yeminerin tapınağına dayanmaktadır.

cüce chug luck bir suikastçidir.
ruhu oren cehenneminde esir tutulmuştur.
Firblenin katili odur
Ve rahip findorun adamıdır.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

şimdi findorolfin oğlu findor nerede ne yapıyor onu da açıklar mısın findor? o da eskilerden, tartışalım azcık :) ..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Biliyorum zaten Findor, o kadarını tahmin etmek zor değil. Ama bu işte Orenin parmağı da olabilir. Nasıl olduysa cüce bir şekilde Oren cehennemine geçme yolunu buldu di mi?

Ancak bunun yanında hem fiziksel hem de ruhsal anlamda beni en güçlü halimdeyken öldürme şerefi Gorath ın sanırım.... Sizin elinizdeki hem beden hem de ruh olarak bir kalıntıydı ancak... Sanırım o kadar da büyük şeref değildi gibi. : )
HARBE GİDEN
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Firble... Squan anca naaşını görebilmişti onun :)

Ama harbiden süper bir hikayesi var onunda. Hoş gorath ında aynı şekilde. Zaten ercan gorath ın hayatını yazmıştı. Orada firble ı kurtarışını.

Herhalde gorath"tanrı satan" ı da yazacaksın değilmi firble :)
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bakalım hele bir o noktaya gelelim. Yeminer daha önce yazdığım gibi biraz bekleyecek gibi görünüyor. Gorath da bekleyecek her halde... : ) Savaşçılar çok fazla oldukları için onlar biraz şanssız. Olabildiğince diğer sınıfları da anlatmak istiyorum çünkü... : )
HARBE GİDEN
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

bu Yeminer'in özellikleri tam ne oluyo tam anayamadım şimdi? Çok güçlüyse bilelimde ona göre yani :D
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
AreniusLorthenia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AreniusLorthenia »

Bildiim kadarıyla Lich'imsi grubundan:)Aşırı güçlü olduğunu biliyorum.Büyücü kendi kulesi var çırakları var vs vs... :D
Kısacası yaklaşma mümkünse :D
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Yeminer Eskiden elf olan bir Lichdir... Eski bir düşman. Tekrardan geldim diyarlara... :evil:
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yeminer aynı zamanda bir tanrıdır. Tanrılaştığı halde tanrı olmadan önceki varlığını koruyabilen tek kişi... Güçlü biridir. Aynı zamanda karmaşık o kadar ki onun hikayesini bu kadar erken yazmaya cesaret edemedim.
HARBE GİDEN
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Hmm... Ben görmeyeli ezeli rakibim Tanrı mı oldu :evil: Hedefimin baya büyüdüğünü söyleyebilirim :)
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ezeli rakibin tanrı oldu. Hem de hırsları yüzünden güçlerini birbir kaybedenlerin aksine en sinsi yöntemlerle gücü elinde tutmayı bildi. Yine de tüm diyar sarsılırken o bile güç günler geçiriyor olmalı.
HARBE GİDEN
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Hırsları yüzünden ilerlemek güç kazanmak için ellerindekilerin değerini bilmeden har vurup harman savuranlar hiç bir yere gelemezler zaten. Büyük şanslar sayesinde belki ama geçici olur. Varlığın zekası ve bilgeliği her zaman hırsından önce gelmelidir, yoksa Yatsınamaz Yokoluş uzaklarda değildir...
Post Reply