Ã?niversiteniz ile ilgili
-Hangi üniversiteden mezun oldunuz yada hangi Ã?niversitedesiniz?
-Bulunduğunuz bölümün ve üniversitenin artıları ve eksileri neler?
-Ã?niversitede FRP klubu varmı?

Osman Gazi Ã?niversitesi'nde "Hayal Sanatları Kulübü" adıyla faaliyet gösteren bir topluluk var. Tanıdıklarım var oradan, iyi çocuklar. Tanış oyun oynarsınız, onlar paso oynuyolarWizardOfQuarks wrote:ESOGÃ? - Fizik
Dersler dışında 1 dk bile okulda kalmadığım için ortamla ilgili yorum yapmıyorum. Frp kulübü olup olmadığını da bilmiyorum.
Ã?ünkü Ankara Ã?niversitesi'nin yönetmeliğine göre topluluklar ancak fakülte tabanlı kurulabiliyor. Ã?rneğin bizim fakültede frp kulübü var, ama sizde yokturdungeonmaster wrote:ankara üniversitesi eczacılık ve ne yazıkki frp klubü yok!!!
Fakültenin rpg topluluğundaki adamlar çok iyi insanlardır. Git tanış derim. Özellikle Onur Süer gibi bir yarı-tanrı var, onu bi kere bile olsun uzaktan da olsa görAredheliquas wrote:baskent universitesi-sağlık kurumları işletmeciliği
bölüm flm iyi arkadaslar kafa...
okuldada frp klubu var ama girmedim ben(nie girmedim bilmiorm valla)

İsterseniz ben öğrenebilirim benim okuduğum okulun karşısında ADÃ? nün ana binasıDaeya wrote:Adnan Menderes Ã?niversitesi - Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu / Okulumda frp kulübü var mı yok mu inanın bilmiyorum çünkü haftanın 1 günü gidiyorum okula...
Bu bölümde isteklerim arasındaydı ama sanırım EA türünden alıyor.Onun için vazgeçmek zorunda kaldım.İlk tercihim tıp olur sanırım (bakalım daha kaç defa fikir değiştiricemHükümlü wrote:Bilkent uluslararası 3. sınıf
frp klubü var ama neye yarar ben ısınamadım açıkcası ama okul BAYA iyi bence
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests