Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bakın kendini nasıl tanıyor. Seni kim eğitti çocuğum :D
Birde Leo ayırdır sende kucaktan kucağa maşallah, eşin duymasın bak benden söylemesi sonun hayır değil senin yavrucuğum :-P
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

wellaha isteyen istediğini desin. ben mis gibi kurulmuşum sıcacık (olmadı :) ) kucaa, boyun nahiyesine yakınım böle ılık ıl...ehem, yumuşak yumuşak. ayrıca çok sevimliyim, minik tombul parmaklarım var.

hepiniz beni kıskanıyosunuz. :D
War, war never changes...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ahahaha keyfin yerinde mi bari :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

şindilik yerinde de şu yukardan ne geliyo onu bilemedim.

nah çıkmasa bari :)
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

eldarin süpriz yapıp duruyorsun :D yukardaki adm nerden çıktı ya, bare şu adamı aşağı indirip hikayesini anlattırsanda olayın ne olduğunu anlasak :D
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

ahahah yukarıdan pörsümüş et iniyor afiyet olsun sizlere yavrucuklarım. Bu arada bende GM insiyatifini ve RP mesajıını bekliyorum. şatonun arkasına gidip sonra geri gelmem olaylarla eş zamanlımı oldu yoksa ben henüz gelemedimmi bunların açıklanmasını bekliyorum.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Eldarin

Post by Eldarin »

Yav o karakteri oynicak adam varda onu bekliyoruz şimdilik, merakta kalmayın siz :) ...

Sürpriz adamıyım ben...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

dragonfire açıklama geldi senden hamle bekliyoruz, mümkünse elindeki kılıçla :D

bu arada eldarin daha çok beklermiyiz biz bu derisi yüzülmüş şahsiyeti :roll: :D
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

yapmayın çoccum, yapmayın evladım... sokun kılıçlarınızı yerine.

hayır, düşersiniz-müşersiniz bi yerinize batar allah muhafaza...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Eğer oyun Hakan'ın oyunu ise, oyunda babam çıksa şaşırmam. O derece bir süpriz insanı...Takdir ediyorum ne diyeyim :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

gelsin gelsin kılıçla gelsin, ne bu böyle iyice pub muhabbetibne döndü iş konuş konuş bekle bekle olmazki ama :D biraz heyecan lağzım ben de olmasan herkes sakin sakin sanki lordlar kamarasında alt yapı çalışmalarını tartışıyoruz :D
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

sırası gelince yazıcam ayrıca Hükümlü neredesina abicim seni bekliyorlar aşağı inmen için:D
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Dragonfire wrote:sırası gelince yazıcam ayrıca Hükümlü neredesina abicim seni bekliyorlar aşağı inmen için:D
her şey o kadar basit mi sandın? :)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Açıkcası birazcık birbirinizi yemenizi bekliyorum hepinizle aynı anda baş edemem. Hadi bakim yavrucuklarım :-P
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Az önce tekrar Ninja Scrollu izledim. hazır elimde kılıç kapıda beklerken Jubei Kibagami modunda dalarım ben içeri.
Post Reply