şimdi bir kere msn yazımından hoşlanmıyorsan kendin de türkçeye biraz dikkat göstermelisin. "Dükmek" sanırım dökmek olacaktı, elin kaymıştır sanırım hızlı yazmaktan ama banlanmak ne? Türkçede varmı böyle bir şey?Bir kaç yanlış daha var ama detaylara inmek istemiyorum. (Herkes hata yapar.Seni yadırgamıyorum.)Allah'tan burası içini dükmek için var yoksa banlanmak umrumda olmayıp buraya öyle bir içimi dökerdim ki...Aklınız hayaliniz durur, 3 gün 3 gece ağlardınız ama alınmayıp düzgün bir şekilde cevap veriyorum.
Kimsiniz siz ya? Kendini diğerlerinden soyutlama, duygularını uzakta hiç tutma. Tahminimce insanlara karşı kin besliyorsunUZ SİZ. Bunun doğruluğunu tartışmayacağım seninle, ama duygularımı saklamaktansa veya onları arka planda tutmaktansa dışarı vurmayı tercih ederim. Bu duyguları hiç hissetmeyenin de insanlığından şüphe ederim.Bizim sizden farkımızsa
Hem unutmamak gerekir ki nefret, kızgınlık, öfke de duygudur. Aynı sevmek, aşık olmak gibi. Basit biyo-kimyasal olaylar.
Acı çekmemek için duyguları saklamak ise düpedüz korkaklıktır.Ama hayatta acı çekmemek için bu şarttır.
Bi soru sorcam izin verirsen, sana göre duygu nedir ve bu mesajını yazarken hissettiklerini ne olarak açıklamaktasın? Mutlak başarı nedir peki? Çok para kazanmak mı? Devletin başına geçmek mi? Karşındakini ezmek mi? Hiç bir şey hissetmeyerek yok olmak mı? Sonsuza kadar yaşamak mı? Yoksa yok olmak mı?Benim tek bir amacım var o da "MUTLAK BAşARI"ya ulaşmak, duygusal olaylarla zaman kaybedip "MUTLAK BAşARISIZLIK"a ulaşmak değil.
Rahatlamak için bir fırsat daha sana.