Ağlayan Kadın Hanı ( RP BAşLIğI)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Horcoel_Baator wrote: ''B.Bende Oakshadow..şuradaki adamı tanıyormusun..''Parmagı ile adamı işaret etti..''Ben zihin okuma yeteneğine sahibim..Ve bulundugum ortamdaki düşünceleri sezebilri..m..Az önce şu adam..Kızla tanışmak için kendini..Ya..ralamış..Sa--Sanırım kızdan kendisi ile ilgilenmesini bekliyor..''

"O zaman kız onunla ilgilenecektir" dedi...
"Ama handa yaralı tipler görmek istemiyorum açıkçası her zaman belanın habercisi oluyorlar... Sorduğumda goblinlerle savaşmış ondan böle olduk diyorlar ardından karanlık tipler hana doluşuyorlar... Tek bşaıma bişede yapamıyorum açıkçası çok fazla " dedi..

"Bende memnun oldum... İşte gördüğün gibi hanla ilgileniyorum Bir nevi koruma gibiyim burada..." dediv e gülümsedi...

"Aslında çok bile kaldım buralarda gitmem gerek dürten bişiler var beni ve hislerimden kolay kolay yanılmam dostum" dedi.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

masalardan birine oturmuş gizli gizli kapalı mekanda olamasına rağmen kapüşonunu indirmeyen siyah pelerinli adamı izliyordu. içinde garip bir his vardı şu anda birden çok gözün kendi bedeninin üzerinde gezinmekte olduğunu biliyordu. umursamadı. kendisiyle dalaşmak isteyecek ibrini aramay gelmişti zaten bu hana. han fedaileri çok güçlü görünyorlardı. bu iyiye işaretti bir han ne kadar iyi korunursa o kadar az ve bir okadar dalezzletli kavgalara sahne olurdu.
buraya inmden önce yan odaya yerleşen bir gnom görmüştü. kısa boylu yaratığın keseleri bayağı doluya benziyordu. aslında aris'in amacı para için gnomu öldürmek değildi. onun başka planları vardı.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Zaramoth ilgisini devden ayırmadan bekledi..İçtiği serin su kendisini rahatlatırken gözlerini kapadı.Kalın ama yavaş çıkan ses tonuyla " biraz daha su getirebilir misiniz? " dedi gözlerini etrafta dolaştırarak.

Herkesin bedenine deyip geçen bakışları handa dolaştı ve sonunda bir kaç adama baktıktan sonra kafasını öne eğdi..Kendisi biraz rahatsız olmuştu.Bazılarının kendisini izlediğinden şüpheleniyordu.Paranoyaklaşıyor muydu ne?O kadar geçirdiği günlerin ardından doğal bir şeydi bu..

"Su dışında verebilecek biraz ilgi ve muhabbetiniz vardır umarım.. " dedi sessizce birinin duyup duymayacağını umursamayarak.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

Aris devin bir oda tutmasını bütün kalbiyle istiyordu. o zaman planlarını gerçekleştirebilecekti. zarif kasarını gerdi ve sandalyesinden kalkıp tüm sinsi bakışların eşliğinde bara bedenini bara yöneltti.
bu sırada tütm yorgunluğuna rağmen müşterilere hizmet için koşuşturan celearen ile göz göze geldi. kıza başının ufak bir hareketiyle selam verip karşılık aldıktan sonra. bar bölümündeki yüksek taburelerden birine oturup kızı düşünmey devam etti. güzel bir elfin ucube yarı deve yada pis ve sarhoş bir insana hizmet ettiğini görmek kibirli altın elfin yüreğini sızlatıyordu. bu asil soylu kızın bu hasnda neişi vardı ve onu burdan nasıl çıkartabilirdi. düşünmeye başladı. hızlı plan kurabilmek gibi yararlı bir beceri geliştirmişti ama şu an da akılında dolaşan düşünce parçacıklarından herhangi birinin hayata geçmesi için kızın da bardn ayrılmayı istemesi gerekiyordu
-neden istemesinki diye düşündü.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ortalıkta koşuşturan celeraen aceleyle taşıdığı bir sürahi şarabı yere döktü

--hay aksi! diye söverek temizlemeye koştu,o sırada
" biraz daha su getirebilir misiniz?
ardından da
Su dışında verebilecek biraz ilgi ve muhabbetiniz vardır umarım..
laflarını duydu zorlukla da olsa önce hemen yeri temizledi - ki biraz baştan savma olmuştu - ardından da bu yabancının yanına gitti ve

--oturabilir miyim??oldukça yoruldum biraz muhabbet iyi gelir diye gülümsedi içtenlikle

işler de biraz bekleyiversin yahu diye geçirdi içinden
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Zaramoth yanına gelen kişiye baktı gülümseyerek " tabiki.. " dedi içinde bir umut belirmişti.Belki yeni bir arkadaş ha? Dedi kendi kendine.Savaştan beri arkadaşlarının hepsi çok azalmıştı..Hepsi öldürülmüştü..

Bunları aklından çıkarmaya çalıştı çaresizce.. Yanına gelen kişinin kendisini duyması garipti..İyi duyuyor olmalıydı çünkü kısık bir sesle tekrarlamıştı sözlerini." Adım Zaramoth.Burada istediğiniz gibi dinlenebilirsiniz.Sizi rahatsız edecek kimsenin olmadığını umuyorum. " dedi gülümseyerek ve rahatlıkla.

Tekrar ona baktı ve " sizinki efendim? " dedi.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

aris celearen'in o ucubenin yanına oturduğu gördü ve beynin de elektirik akımları oluşmaya başladı. devlerden nefret ediyordu. ancak bu deve uzaktan bakarak zarar veremezdi. sahte bir arkadaşlık kurmalıydı.
dev ve celearen'in bulunduğu masaya yöneldi. bu tipğ yaratıkların ziin okuyabildiğini biliyordu, bu nedenle tam bir konsantırasyon sağladı. yanlarına oturdu celearen'e selam verdikten sonra deve döndü ve
-sana türünle ilgili bir soru sormak istiyorum, dedi
-sizlerin zihin okuma gücü bir siyonisist kadar güçlü mü? diye sordu
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Tekrar ona baktı ve " sizinki efendim? " dedi.
--celeraen....hangi rüzgar attı seni buraya? güldü ve rahatsız edecek kişi değil de kişiler var,yemek ve içecek isteyenler olabilir dedi gülmeye devam ederek

arisin gelmesiyle konuşmaları yarım kalmıştı fakat sorusunun cevabını merakla beklemeye başladı
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

siliterin wrote:aris celearen'in o ucubenin yanına oturduğu gördü ve beynin de elektirik akımları oluşmaya başladı. devlerden nefret ediyordu. ancak bu deve uzaktan bakarak zarar veremezdi. sahte bir arkadaşlık kurmalıydı.
dev ve celearen'in bulunduğu masaya yöneldi. bu tipğ yaratıkların ziin okuyabildiğini biliyordu, bu nedenle tam bir konsantırasyon sağladı. yanlarına oturdu celearen'e selam verdikten sonra deve döndü ve
-sana türünle ilgili bir soru sormak istiyorum, dedi
-sizlerin zihin okuma gücü bir siyonisist kadar güçlü mü? diye sordu
Abi bişi soracam bu adamlar yaptıgım karakterin yarı dev oldugunu alnından yazılı mı anladınız merak ediyorum :D yani öyle ise o yazıyı sildirtmeyi düşünüyorum..Zira sadece normalden biraz daha etli iri kıyım bir insan görünüyor boyu 1 95..Üstüne ucube yazmışsınız..Yarı devimiz aslında ucube görünüşlü bile değil..Suratı normal insan suratı..Yanlız enlemesine daha iri kalıplı biri..Benzer kalıpta birsürü barbar varken adamın yarı dev oldugu nereden belli oldu merak ediyorum..

Ã?ağrının (Findor) dediği kadar meta yapıyosunuz yahu..şuraya 10 playerden 6 sının bilmediği ve dış görünüş olarakta tamamen insana benzeyen bir ırk koydum adamlar ırkımdan sınıfıma kadar herşeyi bildiler bir anda..Tüm oyun zevkimi kaçırdınız söyleyeyim..

Detect thoughts çekildiğinde karşı tarafın beyninin karıncalandıgını ve farkına vardıgını da ilk defa burada duydum..Ve beyin okuyabilen bir varlıgı sahte arkadaşlıkla kandırmaya kalkmak ta garip bir taktik olsa gerek..(Yani adam açıp kafayı ne varsa görebiliyor)

Tamam çok sıkı eleştiriler yaptım ama kaçtır sabrediyorum ayıptır arkadaşlar meta yapmamanız için illa da ne oldugumu buraya yazmamam mı gerekiyor..Kulagı biraz sivriydi yazsam Half-Genaasi yerine Half elf mi yapacaktınız beni..

Benim için sorun yok oyun zevki kalmadı ama oyun gidişatı için yazımı yazarım ama biraz dikkatli davranmanızı öneririm..Burada yaptıgınız bu metayı Diyar içi ciddi rplerde yaparsanız DM ler tarafından çok sıkı yaptırımlara tabi tutulursunuz..

Sadece biraz daha dikkatli RP yapmanızı öneririm arkadaşlar..

Oakshadow kafasını bir çevirip önündeki garip varlıga..Birde daha önceden zihninde terslik sezdiği adama..Nedense tam adamdan bahsedildiği anda adam onların konuşmasını biliyor gibi gelmiş ve yanlarına oturuvermişti..
-sana türünle ilgili bir soru sormak istiyorum,
Oakshadow şaşkınlıkla adama bakındı..Pekala güzel görünüşlü olmayabilirdi ama kesinlikle ona dışardan bakan birisi bir yarı dev oldugunu o söyleyemeden anlayamazdı..Daha önceden bir yarı dev ile tanışmış birisi bile..
sizlerin zihin okuma gücü bir siyonisist kadar güçlü mü
Oakshadow un şaşkınlıgı bir kez daha arttı..Tek kaşını kaldırarak adama bakındı ve adamın zihnine yoğunlaştı..Adam kendisi hakkında bu kadar şeyi nereden biliyordu ve nasıl öğrenmişti..Bir Psişik enerji taşıyıcısı oldugunu..

Adamın zihnine odaklanırken bir an huzursuzlaştı ve adamın beyninde taşıdıgı sırlara doğru sürdü kendisini..[/quote]
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

rp dışı: ya bende yarı dev olduğu nalayamıyacağımızı sanıyodum ancak buçukluk hanım ilk gördüğünde anlayınca bilmediğim ve onları belli eden bir özellikleri olduğüunu düşündüm. artık olan olmuş neyse devam edelim derrim
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

Horcoel_Baator senden tekrar özür dilerim. yazdıklarında haklısın uayrdığın için sağol.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Önemli değil arkadaşım sadece bir daha tekrarlamamaya çalış bu tarz olayları yeter..Ã?ünkü meta ve benzeri olaylar sırf seni kötü duruma düşürmekle kalmaz diğer oyuncuların oyun zevkini götürür..

Neyse oyuna devam edilsin..Yani unutmayalım bu sadece eğlenmemiz için bir oyun değilmi :)
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hobbit uzun bir uykudan sonra aşağı sendeleye sendeleye indi. Odaya girdi yardımcılarına göz gezdirdi. İkisi oradaydı. Biraz dinlenmem lazım diye düşündü. Boş bir sandalye veya masa buldu. Oraya yığıldı. Pazar yeri onu çok yormuştu. Güzel hobbit bayanı neredeydi acaba? Neyse sadece iki çalışanı oradayken han sahibinin de çalışması daha doğru olacak gibiydi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

küçük adam...
büyük adam
soradan gelen meraklı adam...

hepsi bir masada buluşmayı becerebilmişlerdi sonunda...
çelişkilerle dolu bir grup olmıuştu.

Hafifçe gülümsedi iri adama soru soran tipe dönerek bir bakındı...
D.n : Üst baş tasviri yaparmısın. Özellikle değerli eşyalar...

"Muhabbet arasına girdin ve garip sorular soruyosun.
Gerçekmisin sen yoksa şaka felanmısın " dedi ve kahkahayı bastı.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

" Aslında gelmek zorundaydım.. " dedi üzüntülü bir şekilde." Bir yerden sürülmedim veya bir şey olmadı.Sadece kendimi gelmek zorunda hissettim. " dedi düşüncelerini aklında toplarken etrafına baktı.

" Unutulmuş olanlar arasından geliyorum.Terkedilmiş olanlardan.Aslında daha duru ve güzel bir ortamda anlatabilirim belki.Handa çok insan var. " etrafına baktı.."Siz..Küçüklüğünüzden beri burada mı yaşıyorsunuz yoksa bir hikayeniz var mı?Dinlemeyi çok isterdim.. " dedi ve başlığını istemese de çıkardı.Miğferini de çıkarmayı düşündü ama parmaklarını üzerinde gezdirdikten sonra vazgeçti..

"Çok güzel bir yer.." dedi fısıldayarak..
Post Reply