Ağlayan Kadın Hanı ( RP BAşLIğI)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Ek olarak:

" Çok güzel bir isim.. " aynı şekilde fısıltı çıkmıştı dudaklarından..İşinin yoğunluğunun bitmesini isterdi.Ã?ünkü onunla konuşmaktan hoşlanmıştı.İyi birine benziyordu..
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
QuEeNofASHes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuEeNofASHes »

bu arada ormanın girişinde gri, kalın peleriniyle beliren ashqueendra' dan başkası değildi. gri saçları ve soluk kül rengiyle bir savaştan çıkmış gibiydi gözükse de onun yaradılıştan mizacı buydu..küller kraliçesi, gri göklerden gelen daveti alalı birkaç saat olmamıştı. artık tamamen yalnız kaldığını ve bu işi tek başına halletmesi gerektiğini biliyordu. yeni topraklarda karşılaşacağı zorlukların üstesinden gelebilecekmiydi? yeni oluşumu başlatabilecek gücü gideceği yerde bulabilecekmiydi?
en önemlisi varlığının sebebi yok etmek olan ashqueendra, artık yaptıklarından pişman olup yaklaştığı bu kapının ardında yeniden kötüyü yok etmeyi, iyiyi küllerinden yeniden doğurmayı başarabilecekmiydi?
ashqueendra' nın var olma sebebi yok etmeydi ve bunu iyi için kullanması gerektiğini artık biliyordu. ancak bir eksiği, ihtiyacı olan bir şey vardı; kendisi yok etme üzerine dünyaya gelmiş bir varlıktı ve savaşma sebebi yok etmekti, şimdi ona bu yeni oluşumda, yeni varlıkları yaratmak için kim yardımcı olacaktı?
bu soruların cevabını kendinde aramak vakit kaybıydı, herşeyi artık önünde beklediği bu kapının ardında bulabilecekti.
kapıyı çalmasına gerek kalmadı. içerdekiler onu bekliyorlardı…
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Siz..Küçüklüğünüzden beri burada mı yaşıyorsunuz yoksa bir hikayeniz var mı?Dinlemeyi çok isterdim.. "
--yok,ben de oldukça yeniyim..geçmişimden kaçıyorum diyelim bana ver,len görevi ve bahşedilen hayatı gerçekleştirmektense yeni bir başlangıcı seçtim....

dedi hüzün dolu bir sesle

--ismim içinse sağol,benle pek bağdaşmayan bir işm dedi ve ekledi
--geçici bir süreliğine mi buradasın? dedi
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hobbit etrafa göz attı. Yardımcıları gayet iyi çalışıyor gibiydiler. Sevindi. Sonunda han işini başarmış gibiydi. Yardımcıları gayet iyiydi. şimdilik onları izlemek daha doğru gibiydi. Yalnızca acıkmıştı. Yardımcılarından istemeyi akıl edemedi. O bi hobbitti ve kendini bir efendi gibi görmekte zorlanıyodu. Mutfağa gitti bir tabak çıkarttı. Sonra elfin yaptığı yemeği tabağa koydu. Dolaptan bir hobbitköy şarabı aldı. Dolaptan çıkarttığı bir bardağa koydu. Köyünün şarabını özlemişti. Ona o medeni kasabasını hatırlatıyodu. Uzunların olmadığı kasaba. İçeri girdi. İştahla yemeği yiyip şarabı içmeye başladı.

Hava iyice kararmış gibiydi. Yeni bir ıssız gece başlıyordu.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

aris bilekliğine baktı yeşil zümrüt renk değiştimişti kırmızıya dönüşmüştü. bu birilerinin zihnine tecavüz ettiğini gösteriyordu. bugün ikinci kez kırmızı renkle karşılaşmıştı önündeki irir admın bu şle ilgisi olduğundan şüpheleniyordu. bilekliği büyülü taş aşğıda kalacak şekilde ters çevirdi ve böyle zihnini izinsiz ziyeretçilere kapamış oldu.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
QuEeNofASHes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuEeNofASHes »

ashqueendra etrafına bakındı. biraz basık bir havası olan handa mağrur bir şekilde ilerledi. gözler, baştan aşağı kül rengi olan, ciddi görünümlü, her halinden bir halkın başında bulunduğu belli olan küller kraliçesinin üstündeydi şimdi. o ise göklerden gelen sesin sahibini bulmak istiyordu. ancak bu şekilde halkından kalanları kurtarabilirdi. küller kraliçesi kötülükle savaşında yok eden taraf olarak, yeniden yaratan diğer tarafı bulmak için aceleci davranmamak gerektiğini biliyordu. buraya kadar 'işaretleri' izlemişti, acele ettiği zamanlar artık geride kalmıştı, şimdi yeni bir işaretin geleceğine inanıyordu.
zarif hareketlerle kenardaki boş masaya oturdu. gözler artık yavaş yavaş ondan uzaklaşırken hancının ona yaklaşmakta olduğunu gördü.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

tam bu yabancının cevabını beklerken birden kopuk kopuk görüntüler gelmeye başladı gözünün önüne.....elfin taktığı bileklik...bi yerden tanıdıktı....evet evet çalınan ziynete çok benziyordu fakat görünüşü biraz farklıydı
o çalmış olamazdı ya birinden satın almış ya da aynısına sahipti...
hemen bunu öğrenmeliydi ondna kaçmaya çalışırken yine geçmişiyle yüz yüze gelmiş olabilirdi
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

Aris kızın bilekliğe baktığı gördü. bu normal karşılanabilirdi tabi kafasını kaldırdığında celearen hızla başını çevirmeseydi. kıvırcık saçlı buçukluk ona bilekliği aceleyle satmıştı aris bilekliğin büyüsünü anlamak için uzun sakkallı büyücüye bilekliğin değeri kadar para ödemek zorunda kalımıştı. o şaşakın hobbit bilekliin gücnü bilseyi asla normal ibr altın gibi satmazdı.
çalıntı olduğu belli olan bu ziynjetin celearen ile ilişkisi olabilir miydi. eğer varsa aris için büyük bir avantajdı.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Zaramoth " hayır sanırım geçici değil.." diyecekken kendisinden uzaklaştığını gördü ve cümlesinin sonlarına doğru kelimeleri yuttu.."Yine yanlız kaldık. " dedi kendi kendine hafif bir şekilde iç çektikten sonra etrafa göz gezdirdi ve başlığını yeniden geçirdi..

Geçmişte kalan geçmişte kalmalı.Unutulanlar unutuldu.Geriye bir tek sen kaldın Zaramoth.Onlardan bir tek sen kaldın.Tek çaren yeni bir hayat kurmak.İyiliği ve kötülüğü unut.Savaşı unut.Savaşçılarını unut.Eski görevini unut Zaramoth.Yeni bir hayata başlamak zorundasın..

"Yeni bir hayata başlamak zorundayım.." dedi içten hüzünlü bir sesle...
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hobbit yemeğine dalmışken yeni müşteri gözüne çarptı. Orada sanki birilerinin kendisine yol göstermesini bekler gibiydi. Yanına gidip eğilerek selam verdi. Ağlayan Kadın hanına hoş geldiniz. Sporginol e yeni mi geldiniz bayan? Yemek içecek ya da oda isterseniz size hemen verebiliriz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
QuEeNofASHes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuEeNofASHes »

hobbit saygıyla yanına yaklaşmaktayken, ashqueendra, çantasından sarkan ve düşmek üzere olan kısa asanın son anda farkına vardı. toparlanırken hobbit konuştu:
Firble wrote: Ağlayan Kadın hanına hoş geldiniz. Sporginol e yeni mi geldiniz bayan? Yemek içecek ya da oda isterseniz size hemen verebiliriz.
-hoşbulduk. sporginol e ilk gelişim. yemek getirin, biraz da şarap lütfen.

diyip etrafına bakındı. artık işaretin gelmesini sabırsızlıkla bekliyordu... ses kime aitti? hobbite güvenebilirmiydi?
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

sipariş veren yeni müşterinin isteği üzerine yabancının yanından kalkmak zorunda kalmıştı....
hemen istediği yemeği ve şarabı getirdikten sonra yeniden yerine oturdu ve

--ee nerde kalmıştık?dedi gülümseyerek,
--bu arada miğferini ve başlığını çıkartabilirsin,savaş çıkacak kadar tehlikeli bir yerde olduğunu sanmıyorum diyerek takıldı ona
--kusuruma bakma rahatsız ediyorsam kalkabilriim belki de odana çıkıp dinlenmek istersin?

bu yabancıya gerçekten kanı kaynamıştı,hiçkimseye bir zararı dokunmayacak,iyi kalpli birine benziyordu
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hobbit hemen mutfağa gitti. Bir bardağa o kadar özenle getirttiği Hobbitköy şarabından koydu. Bu üçüncü şişeydi. Onbeş şişenin üçüncüsü. Ama açılışta bunları insanlara vermesi daha doğruydu değil mi? Üstelik pazardan da on tane Maltyr şarabı almıştı. Belki bir süre onları da kullanabilirdi. Yemeği de bir tabağa koydu. Tabağı ve şarabı kadına getirdi. Yine eğildi. Afiyet olsun hanımım dedi. Bir isteğiniz olursa ben.. Sonra utancından kızararak ekledi. Yemek yiyodum işte... Açım da... Neyse.... Sözlerinden utanarak hızla arkasını döndü. Masasına dönüp yemeğini yemeye devam etti.
HARBE GİDEN
QuEeNofASHes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuEeNofASHes »

ashqueendra nın içinden gelen, atalarına ait o ses yine yardımına koşmuştu; hobbite güvenebilirdi. utangaç hobbitin gidişinin ardından hafifçe doğruldu, hobbitin yemek yediği masaya, yanında getirdiği yemek tabağını bıraktı.

ashqueendra nın, kentinde huzur içindeyken de hobbit bir dostu olmuştu, hobbitlerin insanlara karşı, karşı konulmaz bir sıcaklığı vardır. ahsqueendra bu sıcaklığın farkındaydı.

şarap bardağını da masaya koyarken sordu;

yanında yememin sakıncası var mı?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Anton başını kaldırıp kadına baktı. Uzun boyu onu kesinlikle çekici yapmıyordu. Boyu hobbitler gibi normal uzunlukta olmasını tercih ederdi. Yine de iyi birine benziyodu. Neden olmasın diye düşündü. Gülümsedi tabi hanımım dedi buyurun. Hem sohbet de ederiz. Bugünlerde diyar çok güzel günler yaşamıyo di mi?
HARBE GİDEN
Post Reply