Drow elfçesi sözlüğü

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Strahd
Kullanıcı
Kullanıcı

Drow elfçesi sözlüğü

Post by Strahd »

piyasada drow elfçesi için bi sözlük varmış ama ben aramama rağmen bi türlü bulamadım.bilgisi olan bi yardım etsin
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Sitemizin download kısmında bahsettiğin sözlük vardı diye hatırlıyorum ama bir daha kontrol edeyim. Daha koymamışsam şimdi koyarım son eklenen downloadlar menüsünde (solda) bakarsan şu sıralar görebilirsin.
Strahd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strahd »

evet geçektende varmış daha önce bakmıştım ama bulamamıştım bu sefer drow diye aratınca hemen ekrana geldi yardımın için çok saol
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ah ben bunu görmemeiştim. Tam aradığım şey işte - uzun zamandır -. Yani çok sağol FRPworld. keşke bu siteyi erken keşfetmiş olsaydım. Sizlere başarlıar aynen devam çok süper siteniz...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

iltifatlar için saol bencede öyleyiz yani sonuçta öylede olmamız gerektiğine inanan bir gurubuz muzzy malowan ben mask görünen kahramanlar olmamıza rağmen görünmeyek kahramanları war bu sitenin fazla ortada olmayan gandalf serina onlar görünmeyen kahramanlar!
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

beyle geyıgı bıraknda bu sozluk neyın nesı anlıamadım acıklarmıısınız???
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Bu sözlük genel olarak kara elfçe dilinin gramer ve dil kurallarını anlatarak girizgahını yapan, peşinden de kara elfçe sözlerin bir sözlüğünü veren bir dosya. Aslında iki değişik sözlük dosyası var ama ikisinin birbirinden ayrılan az yönü bulunduğundan tek dosya dedim. Eğer arzularsanız sitemizin İndirilecekler kısmından bulabilirsiniz.
Daha detaylı bir şeyler biliyorsa diye konuyu kara elf uzmanımız Wuroldar'a bırakıyorum.
Kendinize iyi bakın.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

son günlerde bie karaelf dili sözlüğü olayı vardı. site arşivinde hala duruyormu bakmadım, muhtemelen duruyordur.

işin ilginç yanı tam 3 sene önce bu sorunun sorulup çözülmüş olması :)
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ya başlatmayın drowunuza arkadaşlar :D paylaşımın için sağol arşivlik dosyaymış çok meraklı değilim drowlara ama biraz bişiler kaptım.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Neymiş

"En iyi goblin, ölü goblinmiş".. :evillaugh:
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Helm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helm »

Bu drow elfçesi bildiğimiz undercommon mı yazarı kimdir FR'ye mi ait yoksa unofficial mı ? Elaine Cunningham'ın bir yazısında FR'ye ait tamamlanmış bir drow lisanı olmadığını ama bazı kendi yarattıkları drow hissiyatına sahip kelimeleri drow lisanına aitmiş gibi yazdıklarını okumuştum.
Caspenar the Imp ;

''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''

-Veldrin
reflah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by reflah »

slm millet elf sözlük arayanlar bostancı remzi kitap evinin yolunu tutsunlar arada hayal kırıklığına yer yok dilekleri hemen gerçekjleşir ))) tabe bi bedellle
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Elfçe sözlük sitemizde de var. Aslında drow elfçesi de vardı. Ama Drow elfçesi sözlüğü Drowca ingilizce... : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

o da güzel ama anlaması kolay yani ben anladım bi kaç kelime dışındada anlaşılmayacak kelime yok çoğu kişi için.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Lady_angelus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lady_angelus »

bu sözluk hala mewcutmu :S dilse biri benim için mewcut etsin çok aciill..
Post Reply