Ağlayan Kadın Hanı ( RP BAşLIğI)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Aslında kurak top..praklarda büyüdüm..Ã?öllerde..''

''Ssnn..ra yeteneğimi farkettiler..Bir manastırda eğitim aldım..''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Ahh manastırlar... " dedi derin bir nefes çekerek...

"Bu boyuta ilk düştüğümde bir manastır keşişi bulmuştu beni karlı dağların zirvesinde."

dedi ve duraksadı... Gözleri dolu dolu olmuştu eskiler güzeldi...

"Anılar bizleri mutlu eden üzen şeylerdir kimi zaman... O manastır benim için bir dönüm noktası idi dostum " dedi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Celeraen gerçekten yardımım dokunursa..."
mahcup bir şekilde gülümseyerek....
--ne olacağı belli olmaz başına dert açmak istemem ayrıca dedi
" Elf hanımı Celeraen.. " dedi karşındaki hanımın ismini dostuna verdiği için kızmayacağını umarak.
--tanıştığımıza memnun oldum...yemeğimi beşenirsin umarım ki diye ekledi gülümseyerek
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Dostunu güler yüzle dinlerken " notlarını okumak isterim.. " dedi sessizce."şeyy, siyah sana yakışmış." dediğinde gnom..Zaramoth'un yüzündeki gülümsemeden eser kalmadı ve yüzünü öne çevirdi..

" Teşekkür ederim .. " dedi üzüntülü ses tonu yankılanırken..Senin sorumluluğun senin yüzünden oldu bu Zaramoth daha neden üzülüyorsun.Bu simgeyi ve bu utancı taşımak zorundasın..

Sen o hatayı yapmasaydın onlara bir şey olmayacaktı.Kara paladin..İyilik adına savaşan kara bir paladin ahahahaha..Kendin gibi komiksin sende..Bir şey becerememenin cezası bu..Kara zırh...

Kılıcının ne büyük ölümler getirdiğini hatırla paladin.Dostun seni kurtardıktan sonra bazı şeyleri kavradın..Kötüleri öldürdü o kırmızı kılıç..Ama kötü olanların içindekileri biliyormuydun ha?Neden kötü olduklarını biliyormuydun??Onların anneleri ağlamadı mı Zaramoth..Neden dudaklardan tek sözcük toplandı neden onların suçu var mı yok mu bilmeden katledildi?

Hepsinin cevabını biliyorsun ama açıklığa kavuşturamıyorsun.Korkuyorsun.Paladinliğe inancın tam ama geçmişinden bu sebeple korkuyorsun.şimdi bir salak gibi davranmak yerine elfe yardım et.Arkadaşını da ikna et ve seninle gelsin.

Geçmişinden kaçan bir korkak değil.Eski günlerdeki gibi iyilik adına savaşan adaleti getiren bir paladin ol.Herşeye üzülen ve oturduğu yerde duran bir ahmak değil..

Zaramoth düşünceleri arasında boğuluyordu.. " Hakettiğim için *elini zırhının üzerinde gezdirdi* giyiyorum..Ã?yle olmalıydı. " dedi buruk bir sesle "Kara paladin..İyilik adına savaşan kara paladin. " dedi üzüntüyle.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''B--Benim için de..Kafamdaki şeyi..Nasıl kullanabileceğimi..Vee nasıl savaşabileceğimi öğretti..Usta Revon..O çok bilge ve çok güçlü bir a..aadamdı..''

''Aaaa..nılar benim için güzel..De..ğildi..Keşke güzel olsaydı..Amma ben hep yardım..Ett..ttim..''

''Ã?evreme..''
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Yardımcı olmak iyidir koca oğlan.... İyilik yap denize at... bir gün nasılsa sana dönücektir... Burda yada diğer tarafta ne önemi varki..."

dedi ve gözlerinin içine bakarak...

"Değişik bir yapın var çok güçlü olmalısın yanılıyormuyum babalık" dedi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Ha..Haklısın..Usta Revon da senin gi..gibi konuşurdu..B..Bilge..Bir v..varlıksın..S.senin türün nedir..''

Oakshadow bekledi ve adama bakındı sorusunun cevabını almak için..
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Ben pek bilge değilimdir çok gezdim zamanında ağzımda hafif laf yapar... Türüme gelince başka bir boyuttan buraya geldim desem... Tiefling desem bişe ifade edermiki senin için evlat " dedi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

celeraen wrote:--tanıştığımıza memnun oldum...yemeğimi beşenirsin umarım ki diye ekledi gülümseyerek
Dindimilis güzel elf kızının kendisine hitap ettiğini duyunca yüzü baştan aşağı kızardı "Ben de yemeğinizle tanıştığıma, şey, yani sizin yemeğinizle, şeyle, sizle tanıştığıma, çok şey oldum, memnun." diyebildi sonunda, alışıldık akıcı konuşmasını yalanlayan bir şekilde. Neyse ki aklı başka yerlerde görünen Zaramoth konuşmaya başladı ve Dindimilis'in kendisini daha fazla rezil etmesini önledi.
Rhonin wrote:" Hakettiğim için *elini zırhının üzerinde gezdirdi* giyiyorum..Ã?yle olmalıydı. " dedi buruk bir sesle "Kara paladin..İyilik adına savaşan kara paladin. " dedi üzüntüyle.
"Ama, bunu hakedecek ne yaptın ki?" diye sordu kafası karışmış gnom. Hatırladığı Zaramoth tam bir paladindi. Böyle büyük bir değişikliği ona ne yapmış olabilirdi ki?
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Ben..Bilmem..''

''Ama..Sen i..iyi birisisin..Bunu sözlerin değil davranışların kanıtladı..B.Baglı bulundugumuz ırklar bizi bağlamaz..''

''Açıkçası ben biraz susadım..İçeceklerimiz ne..Zzaman gelir a..acaba?''
QuEeNofASHes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuEeNofASHes »

handa bunlar yaşanırken ashqueendra hobbitin gösterdiği odaya girmişti. oda iki sevimli pencereden içeri sızan ışıkla aydınlanıyordu. düzenli bir yatak, temizlenmek için bir köşeye düzenle yerleştirilmiş tahta bir leğen ve su dolu bir ibrik vardı. temizlendi kraliçe, sakin olmayı denedi, rahatlamayı...
yatağa uzandı. uzun yorucu yolculuğu ve yol boyunca başından geçenleri düşündü, bunca zorlukla nasıl başa çıkabilmişti? çocukluğundan beri yakın savaş eğitimi alıyordu ancak bu eğitimi hiç pratikte kullanacağını düşünmeksizin almıştı. o günlerde herşey toz pembeydi... şimdiyse kül! bir avuç kül, tüm kenti, insanları, hayalleri...
yine uyuyamayacaktı... asasını pelerinine sakladı, çantayla yeniden aşağı inerse dikkat çekebilirdi. çantadan çıkardığı üç kitabı, bir yığın parşömeni, iksir şişelerini saklayabileceği bir yer aradı, bakılabilecek ilk yer yatağın altı olur diye düşündü, bunları düşünürken bir yandan da geziniyordu ve döşemelerden birinin sağlam olmadığını farketti. erzaklarını bu döşemenin altına sakladı. şimdi rahatlıkla aşağı inebilirdi.
aşağıda karşılaştığı ilk kişi hana geldiğinde elf bir hanımla konuşan savaşçı görünümlü adamdı. merak dolu gözlerle kraliçeye bakmaktaydı.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Ufak adam oturduğu yerden fırladı ve bardan bir şişe şarap kapıp geldi..

Bardakları hemen doldurdu...

"umarım mutlusundur koca oğlan " dedi...

"Irklara gelince bişe diyemem bağlılık bana göre olsa burda olmazdım iyilikte görecelidir sende iyi birisin dostum" dedi.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Dindimilis gülümsedi " ağazıma almak istemediğim şeyler boşver belki sonra anlatırım. " dedi herşeyi tekrar sonraya kaydırarak.Zaramoth çok şeyi böyle attın diye gelmedi mi bunlar başına hala yaptığına bak erteliyorsun!

Zaramoth başını iki yana salladı ve düşüncelerinin puslu zihninden gitmesini sağladı."İnançlarımı koruyorum.Bu sadece bir simge..Benim küçük dostum.Yeni kitaplar elde etmişsin?." dedi elindekilere bakarak ..
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Evet..Mutluyum..B..Burası güzel ve huzurlu bir yer..'' Bir an zihninden o kötü düşünceleri çektiği adam geldi aklına..Alabileceği kadar bilgiyi aldıktan sonra nedense biranda adamla arasındaki bağlantı gitmişti..Adamın geçmişini öğrenecek kadar derine inemeden bağlantı kesilmiş olsada adamın kendisi hakkında kötü planlar kurdugunu öğrenmişti..Ama olsundu dışardaki dünyaya göre çok güzel bir yerdi burası..

''Gerçekten..Üçok güzel..A acaba şarap isteseler getirebilirlermi..Parasını ben öderim..'' Gülümsedi..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Dindimilis gülümsedi " ağazıma almak istemediğim şeyler boşver belki sonra anlatırım. " dedi herşeyi tekrar sonraya kaydırarak.Zaramoth çok şeyi böyle attın diye gelmedi mi bunlar başına hala yaptığına bak erteliyorsun!
Zaramoth un böyle demesine kısmen de olsa üzülen celeraen
--şey belki rahatsız ediyorumdur eğer konuşacaklarınız vardır...isterseniz yalnız bırakabilirim 2nizi ne de olsa uzun süredir görüşmüyormuşsunuz?? dedi çekingence

aslında hiç kalkmak istemiyordu fakat rahatsız etmek istemezdi
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Post Reply