Ağlayan Kadın Hanı ( RP BAşLIğI)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Oak şaşkınlıkla bakındı..''Ben..şey elfler..şey..'' diye mırıldandı..Ama sözlerinin gerisini getiremedi..

Aklının büyük bir parçası sanki kılıcın içinde kaybolmuştu..

Yavaşça ve hüzünle kadehini kaldırdı..Bir yandan kılıç onu garip bir hüzüne boğuyor..Bir yandan bu tartışmanın anlamsızlıgı onu üzüyordu..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Bir PALADİN ? " dedi ve sessizleşti biraz...

"Paladinler ne zamandır böle sert çıkışlar yapıyor.. Hanlar içinde kılıçlarına davranıyorlar Yada benim paladin anlayışım değişti. Senin göremeyeceğin kadar büyük savaşların Demonların Boyut dışı yaratıkların olduğu bir boyuttan geldim buraya.. 20 senelik yaşamınla benim yaşadıklarımı kıyaslayamazsın Paladin efendi... Senin gözünde bi yer edinmek ? Çokta önemli olmasa gerek ihtiyacımda yok. Müşteriler rahatsız oluyorlar. Han içinde bağırmaya yüksek ses kullanmaya devam etmeyin lütfen Bir Görevli olarak sizi uyarıyorum. Toplumun huzurunu kaçırmayın Yeter."
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

" Size sadece gülüyorum..İnsanları dışardan değerlendirmeye ne kadarda alışkınsınız bayım..Gözleriniz insanın içini değil fiziksel görünüşüne bakıyor..Aradaki farkı anlayamıyorsunuz.90 sene yaşayıp evimde oturmadım en azından.." dedi sakinlikle..

"Nereden gelirseniz gelin..Kimsenin hayatını kendinizinkinin altında tutmaya hakkınız yok.Bunu yapamazsınız.Toplumun huzurunu siz kaçırıyorsunuz..Nasıl hitap ediceğini bilmeyen biri bana toplum dersleri veriyor.Ne acı.." kendi kendine düşüncelere daldı.

"Bu konuşma burada bitsin sizinle daha fazla konuşmak istemiyorum bayım..Anlayamayacağınız değerleri tartıyorsunuz. " dedi düşünceli bir halde.

Zaramoth...Eskiler konusunda düşündüklerinden bir yere geliyorsun sanırım..Ölümle yaşam arasındaki farkı düşünmeden iyilik adına yaptığın onca adımı düşün.Geçmişindeki olayı sil.Bazı hatıralar seninle gelecektir ama hatırlamakta fayda var..Neden kötülüğü seçmediğini hatırlatacak şeyler bunlar..
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"İşine Bak Sen" dedi ve içkisine devam etti....

"Oak En zon olan şey insanlarla uğraşmak" diye mırıldandı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Oakshadow istemsizce..Garip bir çekimle kılıca doğru yoğunlaşıyordu..Kendini kılıçtan gelecek görülere karşı kasmaya başladı..Görü görmek istemiyordu..İstemiyordu..Ama o kadar baskın ve yoğun bir istek vardıki..

Yanındaki yeni dostunun ne dediğini duyamıyordu bile..Tek gördüğü ve hissettiği o kırmızı kılıçtan ibaretti..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bu kavgayı büyük bir şok içinde izleyen elf kızı önce zaramoth 'a
--lütfen yeter...anlamı yok,daha fazla keyfini kaçırma dedikten sonra
--şu masaya geçelim mi diyerek diğer masadan oldukça uzak olanmasayı işaret etti bu 2 kişiyiy mümkün olduğunca birbirinden uzak tutmak en iyisiydi ardından müşterilerle ilgilenme bahanesiyle diğer masaya gitti ve
--müşterileri rahatsız etmenin lüzumu yok,burada bitirin gereksiz yere kargaşa çıkmasın,burayı korumaya çalışırken kavgayı daha da körüklüyosun benkendi adıma özür dilerim ve sen de biraz dikkatli ol,unutma ki biz sadece burada çalışıyoruz
diyerek cevabı bile beklemeden yerine geri dönerek:
--ee nerde kalmıştık dedi
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Horcoel'in gördüğü görü-------------------------------

"Zaramooooothh dikkat ett!!" kocaman bir taş kafasının yanından uğuldayarak geçti..Karanlık..Birden Oak bir kılıcın havada hızla uçtuğunu gördü ve bir kafanın kesildiğini ardından çıkan kanları gördü..Etrafa odaklanmaya çalıştı.

Her yerde ceset vardı..Bir savaş alanı gibi görünüyordu ama kimsee..Kimse hayatta değildi burada sadece biraz önceki öldürdüğü kara zırhlı şovalye dışında..şovalyenin kesik boğazından akan kanlar konuşmasını etkiliyordu ve boğuk bir şekilde konuştuğunu duydu " A-ail.aileeni b-bee-been öghldürmedim.. " dedi boğuk ses..Ardından bir daha konuşmayacak şekilde sustu.

Parlak zırhlar içindeki şovalye kılıcını yere sapladı ve ağlamaya başladı.Ağlayan yüzü gördüğünde Oak şaşkınlıkla kalakaldı bu şurada duran Kara zırhlı şovalyeydi..Ama gümüş bir zırh içinde ..Gözlerindeki damlalar sıcak toprakla buluşuyordu..

Görü bitti.Ardından bir yenisi geldi. " Bu kılıcın değerini açıklama..Sana armağan.Kesinlikle bilinmemeli.Kime ait olduğu bilinmemeli.. " görü kayboldu..

Bir tane daha.. Bu sefer kara zırhlar içinde bir şovalye belirdi.Bu o adamdı Zaramoth.. " Kovagh savaşı sonunda ölen bütün şehitler için.. " dedi zaramoth arkadan bir adam yaklaştı." generalim .. " görü bitti..
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

aris kavgaları seyretmenin karışmaktran daha eğlenceli olduğunu yeni fark etmişti.aslında bu kavgayı izlemekle yetinmesinin sebebi handa sık sık gördüğü suretlerin ne kadar güçlü olduğunu tespit debilmekti. ve kendisine kerşı çıkabilecek pek az kişi olduğunu fark etti. ayrıca celearen'in kavgayı ayırmadaki büyük yewteneği dikkat çekiciydi.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by buzdaglarininleydisi »

Hobbit hatun hancının yukarıya çıkışından sonra oluşan olayları az önce hancının oturduğu masada oturarak izliyordu hayretle. Felaketlerin türlerinin farklılığının farkındaydı ama bu kadar karmaşık olaylar doğurduğuna şimdi şimdi şait oluyordu siyahlar içinde bir Paladin mensubu ve kül renginde bir küller leydisi kafası karışıyordu gittikçe kendi bulmacasını çözmekten acizdi ama bu olaylar belki onun bulmacasından daha ciddiydi. Yardımı alacaktı yoksa yardımı edecekti merakla bekliyordu gelişmeleri ve sessizce izliyordu oturduğu yerden.
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...

http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957

http://www.knightf
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

RP DIşI NOT : Benim karakterin görünüşü.. Biraz daha kısa olanının hayal edin :) Ve Sırtımda pelerin var..

Image

Rp :

İçersini süzen tiefling müşterilerin rahatsız olduğunu düşünmüş ve üzülmüştü.
Kenarda oturan Hobbit Hanımını fark etti ve biraz sohbet etmek isteyebilir belki düşüncesi ile onun yanına gitmeye karar verdi.

Oak'a dönerek "Dostum ben birazdan gelicem müşterilerle ilgileneyim" dedi ve masadan ayrıldı ama oak başka yerlere dalmıştı..

Hemen bara gitti küçük adam.. Bir tepsiye 2 tane kadeh. 2 Parça kek ve ortalarına küçük bir kırmızı gül koymuştu... Tepsi ile masaya yaklaşmaya başladı...

Masanın yanına geldiğinde tepsiyi masaya koydu ve Eğilerek selamını verdi..
"Hanımım olan kargaşadan dolayı özür dilerim.. İzniniz varsa sohbet etmek isterim yoksa kadehimi alır giderim leydim.." dedi Hobbit hatuna bakarak... Göz kırptı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Hobbit hatun olayların içinden gelen adama hafif ürkek bakarak önce tereddüd etti ama bir arkadaş kulağa güzel geliyordu hemde hobbit köy şarabıyla;
"Buyur efendi bende isterim arkadaşlık etmeyi ama kargaşayı gerçekten arkanızda bırakıp geçmiş hanenize işlediyseniz ve bidaha açmayacakasanız."

der ve karşısındakini süzmekte olan gözlerle hamlesini bekler.
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden

findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Karşalar gelirler ve geçerler hanımım yaşananlar efsaneler gibi geride kalırlar.. Bitti o konu kapandı artık" dedi ve hobbit kadının yanına bir sandalye çekti ve oturdu.

"Aslında pek öyle asi bir tip sayılmam ama bazı durumlarda kontrolden çıkabiliyorum. Ki çıkmamış halimdi çıkmakta istemiyorum... Ben Rebelde.. Yani adım.. "

ve elini uzattı " Ya sizinkisi hanımım ? " dedi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Hafifce utanan ve gülü farkeden hanım çekingence kikirdeyerek adını bahşeder,
"şey efendi, ıı Rebelde efendi adım Ruby dir benim adı, bir çiçeğin adıdır yabanidir özü ,vatanı."

"Sevindim der savaşçı görünen doğanıza aykırı sözlerinize aslında çok farklı bir türsünüz görmeye alışmadığım kendi dünyam içinde."
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden

findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Savaşçı bir doğam yok leydim beni öyle tanımayın.. Her varlığın sinirlendiği noktalarda düşüncelerini ve tezlerini savunma isteği doğar içinde... Savaşçıda olsa olmasada karşımdaki pek önemli değildir.. Sonuçta herkesin bir kalbi vardır ve durabilir " dedi ve gülümsedi...

"Eh türümden buralarda açıkçası bulmanız imkansız gibi birşey leydim.. Bu boyuta sadece geçen benim bu sıralar ve başka bir arkadalım Murdak vardı oda gölge ormana inmişti en son ne haldedir bilmiyorum." hafif bir utangaçlık hissetti kendinde kızarır gibi olmuştu..

Bu tatlı ve şirin bir hobbit kadını idi ama oysaki ben çirkin boynuzlu bir yaratığım diye düşündü hüzünlendi gözleri dolmuştu birazda böyle olmak zorundaydı sanırım hayatının sonuna kadar yalnız yaşayacaktı..

"Pek bi şirin gözüküyorsunuz " dedi mırıldanarak..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Hobbit hanımı birazdaha rahat hissediyordu kendini şimdi birazda olsa kavga kafasından uzaklaşmıştı ama yinede ilkkez gördüğü bir tür için hafif tedirgin yaklaşıyordu nede olsa o bi yabancıydı ve hobbit köyde pek sevilezdi bu durumlar bir zamanlar, keşki hobbit köyü yerinde dursaydı şu an.
"Çok farklı geldiniz görüntü olarak sizin boyutunuzdaki herkez sizemi benziyor ."diye merakla sormuştu sonra sorusundan az utandı acaba üzülürmüydü karşısındaki. sonra ekledi ilgiyi dağıtmak için diğer cevabını ekledi.
"teşşekürler efendim eğer beğendiyseniz nacizane görüntümü. Ben küçük sıradan bir hobbit hanımıyım sadece." derken tekrar yüzü kızarmıştı ürkekce kaldırdı gözlerini onu izleyene.
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden

Post Reply