Zer seti arıyorum...

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Spazmol
Kullanıcı
Kullanıcı

Zer seti arıyorum...

Post by Spazmol »

Arkadaşlar ben zar seti arıyorum. acaba zar setini internetten satan bildiğiniz bir yer var mı?
ya da istanbulda avrupa yakasında satan bi yer var mı gereklişeylerin dışında? yardımcı olursanız minnettar olacağım..
"olumun oldugu yerde daha ciddi ne olabilir"
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

akla ilk gelen yer gerekli şeyler, onun haricinde bir iki kırtasiye adı düşünülebilinir ama emin olmadığım için yanlış yönlendirme yapmak istemem...
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Bu zar setlerinin fiyatı hakkında bilgisi olan varsa banaözel mesaj atabilirmi
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Spazmol
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Spazmol »

fiyatı 15-20 ytl olması lazım ama satan bir yer bilmiyorum. gereklişeyler e birkaç kez sordum yok ellerinde. bilmiyorum şu anda geldi mi gelmedi mi. ama en son sorduğumda 1-2 ay (:-o) sonra belki demişlerdi dumur olmuştum.. o yüzden başka bir yer arıyorum. ayrıca bence yoktur ama konya'da bulabileceğim bir yer bilen varsa o da olur :)
"olumun oldugu yerde daha ciddi ne olabilir"
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Nişantaşında bulabilirsin İstanbul'da..Ayrıca eski yerlerinin iki sokak altına taşındılar diye biliyorum. " Gerekli şeyler " diye bir yer.Buradan istediklerini temin edebilirsin.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Anadolu Yakasında 2 yer biliyorum... Biri Kadıköy Akmar pasajında Hammer Müzik, diğeri gene Kadıköy akmar pasajının yanında ki büyük Nezih... buralarda görmüştüm...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Post Reply