Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ya ben kaç defa diyeceğim karşınızdaki kişinin ne yaptığını siz bilemezsiniz, yazamazsınız diye..Trulias arkadaşım öncelikli olarak eğilip çocukla uğraştığımı nereden biliyorsun yazmış mıyım oraya? Bir tarafımzıdan element uydurur gibi rp uydurmayalım lütfen. Yapacak bir şeyim olmadığını nereden biliyorsun? Sen kılıcı fırlattın benim göğsüme ben de öldüm değil mi? Bu kadar basit..

Bir ağız tadı bırakmadınız ha şu oyunu adam gibi oynayalım..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ya ne ölmesi !

ben fırlattım dm bakacak zar atacak sonucu öğreneceğiz !

ayrıca bir üst mesajda kendin elimi tutunab ayılan çocukla uğraşmaktan sıkıldım falan fıstık diye. ben orda adamımın umduğu şeyleri yazdım.

lütfen yazıları düzgün okuyup birtarafımızdan senaryo üretmeyelim...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Arkadaşım dikkatli oku rp yi bak ne yazmışım "Bir de elini tuttuğu çocuğu çığlık çığlığa yerde yuvarlanırken gördüğünde" Burada demek istenen şey, elini tutumuş ne bileyim kucağına almış :D bir şekilde bu çocukla bir bağ kurulmuş..Onun böyle çıldırmasını görüyo ve dumur oluyo noluyoruz diye..Anladın, kapiş? Düz mantıkla okumayalım o zaman beyin fırtınası yapalım :D

Hadi size iyi günler..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ee kendin daha güzel söyledin dumursun işte , o anda sana atılan bıçağın , kılıçın , balyozun farkına varamassın , zira " bağ" kurduğun çocukla ilgileniyorsun (bu kısmı dm dikkate alsın lütfen , kendi kendine itirafta bulundu " dumur" muş arkadaş :D )

ne diye boş boş yık öyle böyle diyorsun. benim söylediğim şeyleri tekrar mı ediyorsun evet bence tekraaar ediyorsun :ayyyy!:

şimdi şaka bir yana, farkettiğiniz üzere arkadaşlar ben elimden geldiğince karakter kağıtlarının bana verdiği hükümleri uygulamaya çalışıyorum. sonuçta hepiniz farkındasınızdır. bu adam burda ne yapardı diyip duruyoruz her zaman. çilekten önce 4 kişi bana atıfta bulunarak üstü kapalı laf attı. ben ise küçük geçiştirmelerle devam ettim. ama açıktan saldırı olunca ve buna ortamın gerginliği güçlülük hissi gibi faktörler eklenince bu adam kesinlikle sinsi ve kendinden gayet emin bir şekilde kılıcını fırlatırdı.
şunu da burdan eklemiş olayım şayet kılıç ıskalarsa olayı uzatmıyacaktır. yani burda davranışları kişisel alıp "yaptığın hamle ya beni öldürürse" korkusuyla eleştiriler ve insnaları yanlış yapmakla suçlayan itamlarda bulunmayalım lütfen.
sonuçta benim söylediim herkeşim daha abartılısını çilek bir sonraki yazıda kendi için söylemiş , "dumur" um demiş. kendi dediğini çürütüyor yani. b

bence bir de herkes biribirne salt önyargıyla yaklaşmalı. oynattığım karaktere kızıp yanındakine yanaşıp selam filan veriyoruz. herkes birbirine düşman arkadaşlar. kaldı ki selam verdiğiniz kişi sizin düşman klanınızdanda olabilir. burda bence yanlışta söylüyor olsa herkes kendi kalnına en yakın kişiye en yakın davranmalı. insnalara yaklaşırken bu ayrıntıları kaçırıp sanki kendimiz kendimizin oluşturduğu bir karakteri kendimiz gibi yönetiyoruz. karakter kağıtlarını bence biraz daha dikkate almalıyız.

elbette dikkate aldığını düşünen arkadaşlarda olabilir ancak bence herkes bir daha baksa birşey kaybetmeyiz. oyunda benim gözlemim aç vampirler gibi değil insanlar gibi hareket ediyoruz...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Arkadaşım sanırım sinsi anlayışın biraz farklı.. Tremere'ler sinsi olur evet, fakat sinsilik herkesin arasında birilerine saldırmak değildir.Özellikle bir Tremere olarak Hakan'ın karakterinin INT slotlarına yüklendiğinden eminim.. ve bana göre yüksek zekaya sahip biri, bir hareketi yapmadan önce bin kez düşünür ayrıca; Dark Ages'de Camarilla gibi bir birlik olmadığı için, bütün clanlar tek haklısın, hiçbiri diğerine güvenmiyor, ama özellikle Transilvanyada Tzimische, Tremere düşmanlığı meşhurdur, bunuda hesaba katarak RP yapmanı beklerdim, fakat olan oldu, tahminimce bu savaş sonunda öleceksin.. umarım bundan sonraki oyunlarda seninle daha güzel oyunlar çıkarabiliriz..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Ayrıca aç vampirler demişsin.. aç olduğumuzu nerden biliyorsun :) vampirlerin pek çoğu tahmin ettiğinin aksine, aç her daim kan arayan aç yaratıklar gibi değil, çoğunlukla "insan" gibi davranırlar, fakat açlık onları içlerinde barınan "beast" yaratığa yakınlaştırır ve ancan aşırı açlık durumunda gözü dönmüş yaratıklara dönüşürler.. buda ek bilgi olsun..

NOT:Mesajlarım birleştirilirse sevinirim..
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

haklı olabilirsin tabi. aslında birçok tahminin dede haklısın. ancak şuda var sonuçta kupala hakkında çok az kişi çok bilgiyle donatıldı. sen biri tremere olarak dediğin gibi muhtemelen zeka almışsındır. peki şu al altında kesinlikle öleceğin bir göreve gitmeni sana hatırlatan diğer tremere arkadaşın dururken gidip ona ateş topu atman kişisel olarak insan gibi düşünmenle açıklanabilir. bakış acısı tabi farklılıklar olabilir.

bu döğüşten sonra öleceğimi pek sanmıyorum. ama bence herkes herkesin dediğine şüpheyle yklaşıp adım atmadan önce iki kere düşünmeli. sonuçta etrafta tzimische düşmanından çok tremere düşmanı var ve odada şuan birden fazla tremere var.
herneyse ateş topun çarparmı bilmem gerçi çarparsada ben tetikte olacağımdan muhtemelen beni savaş dışı bırakıcak bir hasar vermez.

bence vampir gibi oynamaya özen göstermeliyiz insan gibi değil :)
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Bakalım artık sonuçta ne olacak.. ayrıca benim kafamda başka planlar var :) RP'yi takip et anlarsın ilerde :)
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ikinci mesajı sonradan gördüm bir ekleme yapayım:

birçok kişi açıkmaya başladığını veya aç olduğunu yazmış rplerde bir daha gözden geçir istersen.

bu arada ben şimdilik dm i bekliyorum. sonuçta çatışma başladı.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

iki dakka rahat duramadınız şu oyunda he...
War, war never changes...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Boşuna tartışıyorsunuz Hakan gelince gerekli zarları atıcak ne olursa olacak ondan sonra. Ayrıca sadece kendi hareketlerimizi tasfir edelim. Madem bu bir oyun ve hikaye değil o zaman düşüncelerimizi sesli belirtmiyorsak sadece hareket ve sözlerimizi yazalım. Düşünceleri hareketlerinizle belli edemiyorsanız hiç belli etmeyin. Ortam çok karışıyor sonra.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

bilmiyorum , dragon fire haklı olabilir. yazıların büyük çoğunluğu düşünce tasvirlerine gidiyor. ayrıca rp de karakterlerin sesli olarak söyliyemediği herşeyi düşünceler vasıtasıyla geçiriyoruz. "zlatan onların birer zavallı olduğunu düşündü, x şahıs bunu çok salak buldu vs."
ben kendi adıma bu fikre katılfdım biraz daha dikkat edeceğim.

burak ne yapalım ya ortamın gereği :D
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Yahu ne arkadaşı klandaşı vampir bunlar sağı solu belli olmaz,frenzy'e girerse dost düşman tanımaz alayına dalar.Bide vampir gibi oynamak dediğin nedir ki,ortada bi karakter var nature falan,ne seçildiyse o oynanır.Hatta şöyle bir tabir vardır humanity 10 olan vampirler insandan daha insandır,sonuçta karakterin neyse onu oynayacaksın,büyük ihtimalle sende bunu yapıyorsun nature olarakta mücadeleci bir yapı seçmiş olabilirsin tremere olmanda klana bu derece bağlı olman anlamına gelecektir elbette.Ama birde eski çağlarda tremere'lerin pek sevilmeme durumu vardır oda ayrı,yani sana kıl olursak bu normaldir,birde karakterinin kıl olması durumu hiç kolaylaştırmıyor :D
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ne diyim kağıt ne derse onu yapıyorum :D

bu arada dediğim gibi etraftaki size söylenenleri şüpheyle yaklaşın. anlaşılan kupalayla ilgili en çok bilgi bana verilmiş. yanacaksınız ona göre, benden söylemesi :D
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

bu arada abi kıl olmak dedinizde ,hepinizden önce benim klandaşım bana fireball atmayı deniyor :D anlatabiliyormuyum durumu, sadece oyunda değil bizdede bir kaos var herkesi sağduyuya davet ediyorum, bu arada zlatan kendisine kapa ceneni diyene kılıçı fırlatır ona göre :D
Post Reply