Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

şimdi neyse artık olan oldu dm'i bekliyoruz geri kalanlar ona bağlı. Trulias arkadaşım bir şey söylemek istiyorum ama lütfen yanlış anlama. Hani nerde beyin fırtınası :D gene düz okuyoruz gene düz..Bak dumur olmuşum sonra kendime gelmişim eee yeter be diyerekten atmışım o ruh halini içimden :)

şaka bir yana sanırım sen bölümleri karıştırdın ve o yüzden bir karmaşa oldu. Ben söyleyeyim de içimde kalmasın..

Ayrıca karakterim de affetmez, bırakmaz bu olayın peşini :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

her zaman dediğim şeyi tekrarlıyayım : kendini savunmaya psikolajisi işte seninkisi 8)

bu arada o kılıç saplanırsa çok gülerim haberin olsun , kendin söyledin bağırıp çağırmış ol sen dumurduuuunnnn reflekslerin düşşştüüüü yırtamaasssııınnn :D :D :D

dua et kılıç ıskalasın + ateş topu büyüsü tutsun + bana isabet etsin + ölümcül bir yara açsın...

tabi ben de bunların tersini istiyorum ama dediğim gibi o kılıç saplanırsa işin bitmiştir, artık sürekli dumur olursun :D
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ã?ncelikle DM değil o, ST. DM dediğin DnD de olur. GM tümü için kullanılır. ST WoD için. Navigator Marvel gibi saga oyunları için.

Oyunla ilgili olarak ise bekleyeceğim. Ta ki sıram gelene kadar.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ozan az önce Arayış rp sini yaptım ya ondan karışmış kafam :D iyi be sen de bilmiyoruz sanki neyin ne olduğunu :D

Valla o değil de meraklar içerisinde kaldım cidden ne olacak acep...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

hakkakten ya, ben de sıkıldım açıkcası tam da herkes olaya girişmişken :D

bence hakan bilerek yapıyor , bekletip gerginliği arttırıyor :evil:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla arkadaşım bu durumda gidici sen gibi görünüyorsun...Kusura bakma hevesin kursağında kalacak sanırsam :angel:
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Arkadaşlar okları kılıçları hazırlayıp ateş toplarını bir güzel ateşliyorsunuz ama henüz combat başlamadı. Yani önce bir süpriz atak varmı yokmu sonrasında insiyatifler neler önce bir bunlara bakılır. Ondan sonra o mesajlar atılır.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Eldarin

Post by Eldarin »

Eheheheh... Beklemek iyidir... Alnınızdan boncuk boncuk terler akar, acaba neler oldu diye düşünürken :D ...

Initiative ler atıldı, herkesten bu akşama kadar cevap bekliyorum, cevap vermeyenler otomatikman durup bekliyor sayılacakalrdır. Initiative atılmadan evvel hareketlerini yazanlar ise bu roundda hareketlerini tasvirledikleri şekilde yapmış sayıldılar. Dragonfire'ında dediği gibi, initiative atılmasını beklemekte fayda var. Ozan sen anlıyon bu işlerden galiba :P .

Birde, daha önce Beckett'a da söyledim, Daeya'ya da söyledim, Fallen'a da söyledim, hatta ve hatta Trulias'a da söyledim...

Dark Ages'ta elderları oynuyoruz evet... 15 20 blood ımız var, roundda 3 5 blood birden bosslayabiliyoruz...

Ama Dark Ages in yanında, Masquerade'deki combatlar çoluk çocuk mahalle kavgası gibidir. Ã?ünkü Dark Ages'ta oynadığımız vampirler hakkaten müthiş güçlü ve kaba vampirlerdir.

Dedim... Dark Ages'ta combat, en istemeyeceğiniz şey olur sizin dedim... Topu topu 8 health iniz var...Roundda 3 blood harcayabilrisiniz ama o şansı elde edemeden kafanız kesilip cehennemi boylarsınız dedim. O blood ı adama kullandırmazlar dedim... Hele ki 10 12 vampirin toplandığı bir alanda...

Trulias keşke kılıç fırlatmasaymışın. Keza throwing için Strength+Athletics atacaktım ki baktım athletics skorun sıfır, otomatikman bir zarını kaybediyorsun, artı health in de -1 e inmişti, bileğin falan çatlamıştı biliyosun. E strength inde belli zaten... Dolayısıyla zar havuzun bile olmadı bu atışında, otomatikman isabetsiz bir atış yaptın... Kötü bir tecrübe oldu senin için, ne diyeyim...

Neyse, şimdi buyrun seyredelim... Vampirler birbirlerinin başlarına neler getirecek :D . Bu round bütün kirli çamaşırlar sepete dökülecek diye düşünüyorum, ama bakalım, tahmin ettiğim şeyler gerçekleşecek mi???

Birde Tremere'ler birbirlerine karşı dostane tavırlar sergileyecek değillerdir. Hatta büyücüydüler eskiden, Order of Hermes, House Tremere. Her ne kadar kabalistik bir anlayışa sahip olsalarda bilen bilir, Order of Hermes'e asla güvenilmez. Kabalı etkilemediği sürece satış serbesttir. Tremere ismi ve Thaumaturgy disiplinini ise, Transilvanya'da bir vampirin av olması için yeterlidir.

Acaba Convention of Thorns ta böyle miydi diye düşünüyoum kendi kendime :) ...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

son bir soru: healt -1 olduğu için otomatik olarak mı kırık bileğe attırdın kılıcı , yoksa insiyatifini kullanarak kırık bileğimin atmış olduğunu kendin mi varsaydın :)
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Karakter kağıdını açıp bakarsan health -1'in -1 penaltı demek olduğunu görebilirsin.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ayrıca madem clanını açıkladın ve yeteneklerin belli niye kılıçla saldırmak yerine disiplinlerini kullanmadın?
Eldarin

Post by Eldarin »

Trulias, kılıcı iki elinle fırlattın, tek elinle fırlatıpta beklediğin gibi bir isabet elde etmenin zaten imkanı yok. Kırık bileğinden de destek aldın ve fırlattın, bu sırada da bileğinin acısını hissettin. Ki o Str ile fırlatmanında bi manası olmazki zaten yav :) .

Ayrıca kılıçlarımızı kalkanlarımızı fırlatmayalım arkadaşlar :) . Zaten mantıken bir tutarlılığı yok bu hareketlerin :) ...

Holdeki konumlarınızı RP mesajımın altına ekledim, oradanda konumlarınıza bakabilirsiniz.

RP yi de yarın atacağım...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

tamamdır abi sağolasın
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

RP atılmaz Role yapılır efem:D ama kılıç aılır tabiki.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

evet arkadaşlar ortalık renklendi bakıyorum herkesin üzerindeki kasvette gitti :wink:

bu arada juan ın başına tam olarak ne geldi bilen biri açıklıyabilirmi :)
Post Reply