Eheheheh... Beklemek iyidir... Alnınızdan boncuk boncuk terler akar, acaba neler oldu diye düşünürken

...
Initiative ler atıldı, herkesten bu akşama kadar cevap bekliyorum, cevap vermeyenler otomatikman durup bekliyor sayılacakalrdır. Initiative atılmadan evvel hareketlerini yazanlar ise bu roundda hareketlerini tasvirledikleri şekilde yapmış sayıldılar. Dragonfire'ında dediği gibi, initiative atılmasını beklemekte fayda var. Ozan sen anlıyon bu işlerden galiba

.
Birde, daha önce Beckett'a da söyledim, Daeya'ya da söyledim, Fallen'a da söyledim, hatta ve hatta Trulias'a da söyledim...
Dark Ages'ta elderları oynuyoruz evet... 15 20 blood ımız var, roundda 3 5 blood birden bosslayabiliyoruz...
Ama Dark Ages in yanında, Masquerade'deki combatlar çoluk çocuk mahalle kavgası gibidir. Ã?ünkü Dark Ages'ta oynadığımız vampirler hakkaten müthiş güçlü ve kaba vampirlerdir.
Dedim... Dark Ages'ta combat, en istemeyeceğiniz şey olur sizin dedim... Topu topu 8 health iniz var...Roundda 3 blood harcayabilrisiniz ama o şansı elde edemeden kafanız kesilip cehennemi boylarsınız dedim. O blood ı adama kullandırmazlar dedim... Hele ki 10 12 vampirin toplandığı bir alanda...
Trulias keşke kılıç fırlatmasaymışın. Keza throwing için Strength+Athletics atacaktım ki baktım athletics skorun sıfır, otomatikman bir zarını kaybediyorsun, artı health in de -1 e inmişti, bileğin falan çatlamıştı biliyosun. E strength inde belli zaten... Dolayısıyla zar havuzun bile olmadı bu atışında, otomatikman isabetsiz bir atış yaptın... Kötü bir tecrübe oldu senin için, ne diyeyim...
Neyse, şimdi buyrun seyredelim... Vampirler birbirlerinin başlarına neler getirecek

. Bu round bütün kirli çamaşırlar sepete dökülecek diye düşünüyorum, ama bakalım, tahmin ettiğim şeyler gerçekleşecek mi???
Birde Tremere'ler birbirlerine karşı dostane tavırlar sergileyecek değillerdir. Hatta büyücüydüler eskiden, Order of Hermes, House Tremere. Her ne kadar kabalistik bir anlayışa sahip olsalarda bilen bilir, Order of Hermes'e asla güvenilmez. Kabalı etkilemediği sürece satış serbesttir. Tremere ismi ve Thaumaturgy disiplinini ise, Transilvanya'da bir vampirin av olması için yeterlidir.
Acaba Convention of Thorns ta böyle miydi diye düşünüyoum kendi kendime

...