Oyun sırasında koparan çevresel etkiler :)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
tulkastor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tulkastor »

uLtior wrote:Sen yine iyisin, Sevgili Hatunum Kendo bilgisine sahip ve evde iran çeliğinden bir kılıç varken yaptığı dövüş hareketlerini tasvir ederken avizeyi parçaladı:) Oyuna uzun bir süre ara vermiştik.:)
hadi ya :D :D süper,keşke bende kendo bilen bi kızı bulsam :P

------------------------------------------------------------

bi keresindede dm beni kıza çevirmişti herif süper seneyo yazardı ama azcık adiydi :D kimlerin sarkıntılıklarından,tacizlerinden son anda kurtuldum bi bilseniz :P üstelik lavuğun hoşuna gitmiştide ondan sonraki seneryolardada sık sık lanetlenip kıza dönüştüm :P ve değişim hep aynıydı her seferinde giyisimin belli bölümleri parçalanıyordu :D :P :D

chosen: mesajlar birleştirilmiştir...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

tavsiyem dm le fazla uğraşılmamsı yönünde; zira bilmem ne diyarının, bilmem ne isimli, bilmem kaçıncı level büyücüsünün deneme yapıp, yanlışlıkla :!: :D kafanıza gökyüzünü karartıçak büyüklükte örs düşüreceği tutuyor, hayat işte ne yapıcaksın :D
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

bi kere benim dm olduğum bi oyunda bir arkadaşın hjangi karakter olacağına karar verememesi beni çıldırtmıştı. En sonunda büyücü olmuştu. Ama başına gelen talihsiz bi kazada hayatını kaybetmişti. Yanlışlıkla ayağı çıktığı ağaçtan kayıp yere düşüp ölmüştü. Ağaca nasıl çıktığı ve oradan nasıl düştüğü hala meçhul. :P
------------------------------------------------------------------
bu kıza dönüştürme işi iyiymiş yaa. Dm e gıcıklık yapanlara verilecek iyi bir ceza.:D
Veya dm in yapabileceği iyi bir intikam yolu.:D
--------------------------------------------------------------------------------------------
Bir de oyunlarda en sevdiğim olay gidilen hanlardaki hancının kızına asılmaları playerların genellikle başlarına bir bela filan alıyorlar.Oyun boyunca dert oluyor.:D

mod:Lütfen post atarken daha dikkatli olalım.
<div>Tári Nénharma....</div><br>
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

dm lerin intikam almalari oyunda gereksiz hele ki örs düşme vukuatı. neden derseniz. şöyle açıklayayım: Eger grup tecrübesiz yada frp ye yeni başlamış oyunculardan oluşuyor ise, dm in intikam alıcı hareketler yapması sakıncalı. oyuncular kendi hareketlerini kısıtlar. oyuna hevesli oyuncu kimliğiini bastırır.

Tecrübeli oyuncular ise nerede duracaklarını bilmeliler. oyun cıvımamalı. oyun cıvırsa yine olay dm e bakıyor. kıvrak zekasıyla grubun dikkatini odaklayabilir.

Eger hiç uslanmayan bir oyuncu ile beraberseniz, oyuna 5dk ara verin gidin arkadaşınızla ayrı bir odada konuşun. olabilirse onun ilgisini çekebilecek özel bir görev verin çok baskın olmayan onunla uğraşa dursun bu arada oyunada ilgisi artar.

Birde kişisel düşüncem Oyun yöneticisi kös kös sandalyede yada nerde ikamet ediyorsa oyunda orada oturmamalı. ayağa kalkıp kükremeli. gemideyse sandalyeye çıkmalı vs.

Eğer oyuncunun dikkati konsantrasyonu denenmek isteniyor ise illa saving throw zarlarına gerek yoktuır. gidin oyuncunun yanına diplomasi yaparken yada büyü yaparken rp yaparken kulağıyla oynayın o konuşurken birşeyler fısıldayın dikkatini ölçün

Göreceksiniz ki çok etkili olacaktır.

Saygılarımla.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Eğer oyuncunun dikkati konsantrasyonu denenmek isteniyor ise illa saving throw zarlarına gerek yoktuır. gidin oyuncunun yanına diplomasi yaparken yada büyü yaparken rp yaparken kulağıyla oynayın o konuşurken birşeyler fısıldayın dikkatini ölçün
Güzelll bir taktik
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Vingilot
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Vingilot »

antalyanın sıcağında star wars oynanmaya çalışılmaktadır.denize girdikten sonra oynanılabileceği düşünüldüğünden plaja gidilir.oyun başladıktan 5 dakika sonra arka tarafa yanaşan kamyonda çalınan ibrahim tatlıses şarkıları her şeyi katleder.bir kez daha hayal kırıklığı içinde evlere dönülür.arkadaşlar bilen varsa lütfen antalyada frp oynanabilecek bi cafe...
Fioner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fioner »

yurtta, aksamları oynarken bir anda ışıkların sönmesi ve ordan gelen bir ses:"hadi artık yatın!".
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Cafede oynanırken güzel bir kızın yakından geçmesi ve tüm dikkatin dağılması.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Setsuna wrote:Cafede oynanırken güzel bir kızın yakından geçmesi ve tüm dikkatin dağılması.
e en çok benim gibi DMlik yapmaya çalışırken zor oluyo. Player dinlermiş gibi yaparda DM anlatırmış gibi yapamaz o yüzden ben susup izliyorum. :evil:
And i still wonder if you ever wonder the same!...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

MSN'de oynarken "Erkek, kadın, çocuk giyiiiim. Aaaaahtapot, ahtaaaapot!" demek. Gerçekten koparıyor.

Hâlâ anlamayanlar için: link.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
semyer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by semyer »

benim paladin oldugum bir oyundu arkadas thief olmustu sıkısık ve karanlık bir odadaydık (arkadasın ilk oyunuydu)dm verden isketetler cıktıgını ve bize yaklastıklarını söyleyince arkadas gaza gelip bi anda bagırmaya basladı adım ronartirdi ronartirrrrr isketletler kalktı diye ve sonra arkama saklandı o sırada su icen dm bi anda azındaki suyu üzerime püskürttü ve sonrada kopus anı geldi oyuna bir daha devam edemedik=)
in me omnis spes est mihi
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

semyer wrote:benim paladin oldugum bir oyundu arkadas thief olmustu sıkısık ve karanlık bir odadaydık (arkadasın ilk oyunuydu)dm verden isketetler cıktıgını ve bize yaklastıklarını söyleyince arkadas gaza gelip bi anda bagırmaya basladı adım ronartirdi ronartirrrrr isketletler kalktı diye ve sonra arkama saklandı o sırada su icen dm bi anda azındaki suyu üzerime püskürttü ve sonrada kopus anı geldi oyuna bir daha devam edemedik=)
Bu dediğin olay aynı karakterler (yani ben paladin arkadaşım rogue) aynı mekan (sıkışık karanlık bir mekan) ve aynı saldıranlar (iskeletler) ve arkadaşın aynı tepkisi (Dougan! Dougaaan İskeletler geliyoooor!ve koşa koşa arkama saklanışı) Bi DM in tepkisi aynı deil
Çok Garip...:)
Acaba Aynı DM mi oynattı biz bu oyunu :P

Saygılar...
To Live is To Die!
semyer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by semyer »

bilmiyorum daha once yazmısmıydın bu olayı ama ztn bn görmemistim =) aynı dm olucanı pek zannetmem ztn amatör bi dm dibelkide dmler bir hikayeden alıntıda yapmıs olabilirler ?

ama gercekten eglenceliydi
in me omnis spes est mihi
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

bi kere dm sırf bana gıcıklık olsun diye bi hırsız loncası tarafından soyuduğumu söylemişti eşyalarımın hepsi çalınmıştı ben bir bardan çaldığım ekmek bıçağı ile loncaya dalıp (bu kuzenimle grup oluşturma sahnemdir) 2 kişi eşyalarımı geri almıştık. Bütün akşam dmnin gazabına uğradık karşımıza cambion falan çıkardı dm sağolsun salak bizi öldürmek için kasarken yaklaşık 7 level falan atlattı bize. En sonunda biz çok güçlü bir büyücü loncasının kulesinden çıkmıştık benim 6hp m falan kalmıştı biz 3 kişi iken daha bu herif dedi bize büyücülerden biri ölmedi ejder summonladı dedi, benim kuzen direk "lan madem o kadar güçlüydü nası yendik lan bunu dedi" dm direkt olarak "ejder erene doğru gidiyo dedi" bende "ulan al sana ejder yermisin yemezmisin diyerek dmye tekme tokat dalıp gözünü morartıp burnunu kanatmıştım. Sonra yola geldi ama 2 hafta gözündeki çürük iziyle dolaşdı. Çok komikti ne dalga geçiyoduk, hatta dm çok gıcıklık yaptığında izleyen arkadaşlar falan "eren dalıcak sana şimdi olum zuhahaha" diolardı çok komikti.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Uyarı:Burada yazılanlar pek komik gelmeyebilir çünkü bazı olaylar vardır okununca komik gelmez yaşanıcna koparsın..Cem yılmazın espirileri gibi :D

Level 30 elf fighter..

Olm bi featler almışım ömrüm 5000 seneye çıktı lan dragon gibi oldum şerefsizim

Dm:Galaksilerarası bir yaşlanma hastalıgına yakalandın aldıgın featler ancak normal yaşın gibi yaşlanmanı sağladı

F: :-o

F: Abi star trekde değiliz..

Dm: Biliyorum o yüzden normal bir elf gibi yaşlanmanı istiyorum...O ne lan ölümsüzlüğün sırrını mı buldun?

F: Tamam abi ver değiştirim featleri..bende epic weapon spezialtion alırım..

Dm: Banane alamıyon..

Tartışma esnasında tüm grup dağılır ve herkez elinde bardak kolalarla toplanılan evdeki Ps2 nin başına kurulur..Rp mp unutulur..

2.5 saat dmle fighter zar zor karakter kagıdını ve kagıt yapmayı bilmeyenlerinde kagıtlarını yaptıktan sonra elemanlarımız gruba seslenir..

Dm:Epic senaryo başlıyor millet hadi gelin..

Grup çoktan uykuya dalmıştır bile..(Dm ile Fighter önce kopuş sonra somurtuş..)Dm ile Fighter (evet söylüyorum o benim :D ) Ps2 nin başına kurulup Multiplay Revenge of the sith kapışırlar sabaha kadar..

İşin geyik kısımlarından birisi geceleyin uyuyan grup sabaha kadar uyuymayan benle dm arkadaşı 8 de kaldırıp abi sheetler hazır hadi oyun oynayalım demeleri oldu..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Post Reply