Ejderha Mızrağı serisinin en torpilli karakteri kim

Forumlardaki rp dışında kalan yazıların tutulduğu arşiv.
Locked
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

palin konusunda sana kattlıyorum abi ama ulin bana biraz daha iyi geliyo.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Norticus wrote:bence raistlin gibilere lafı bile olmamalıydı
raistlin tektir abi
onun gibiler olmamalıydı, palin beleşe bu kadar güçlü olmamalıydı
Applause!!!
Ayıp be ayıp
Raistim civanım o kadar öksürsün aksırsın Palin Asayı alsın Kaosu kör etsin, Dünyanın türünün son örneği en güzel kadınına aşık olsun(karşılıklı), tanrılar dünyadan gidince Elementlerle büyü yapmayı keşfetsin...
Ölme eşşeğim ölme...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bu kadar olur abi. bu palin en torpilli adam derim başka bi şey demem. abi fikrini değiştiren yok mu ya. sinir oluyom %45 raist görünce yau
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Değiştirseler bile anket değişmiyor ne yazıkki...
Benim Drizzt'i öldürebileceğim "gerçeğini" de ankettekiler sonradan kabul etti ama sonuç sabit kaldı :)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi belki girdiğinde fikrini değiştirdin mi? diye sorabilirler
güç amacın, k
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

abi bence en büyük torpili Tas aldı. Korkusuzluk kadar iyi bir armağan olamaz.Ã?evreme baktığımda bunu bir hediye paketine çevirip vermem gereken çok kişi oldunu görüyom.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ama o sırf tas ın değil tüm kenderlerin LANETİ.. ben ortada torpil göremiyorum. Acaba kaç milyon kender bu lanetten ölmüştür. Ama onları kender yapanda bu zaten di mi..
güç amacın, k
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

Valla bence Raistlin ennnn torpilli.Tamam bunun için sidik renkli bir deriyle kum saati gözlere falan katlandı.Yine de "yok krynn dünyasının en güçlü büyücüymüş te tanrılarla savaşıyomuş ta".YOK DAHA NELER.O sidik renkli büyücü bırak tanrıları Tas ile bile savaşamaz be.Bi büyüden sonra(ki bu flame arrow bile olsa) aksırıp tıksırıp geberiyo zaten.Tamam Cehenneme girince süper güçlü olabilir de sonuçta Karanlıklar Kraliçesi de armut toplamıyo.Yani tanrı olduğuna göre güçlü olması gerek.Eğer her Raistlin'i zorlayan tanrı olcaksa bi grup ejderan bile tanrı olurdu.Bu yüzden ennnnnnnnn torpilli o.

Bu arada bütün karakterler arasından en çok Tas'ı seviorum.Eğer o dünyada bi kahraman olcaksın deseler kesin Tas olurdum.Raistlin nickli arkadaşım lütfen alınma!!! :P
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Raistlin ile ilgili yargılarının doğru olduğunu düşünmüyorum. öncelikle karanlık kraliçeyi yenen aksırıp tıksıran birisi değil kulenin efendisi ve aynı zamanda da en güçlü büyücüydü. bunun yanında raistlinin aslında fistandantilious olur binlerce yıllık kadim bir lich olduğunu ayrıca en azından bir büyü tanrısının ki ben iki olduğunu düşünüyorum, unutmayalım. ayrıca takhisisi yendiği yerin kendi kulesi olduğunu ayrıca takhisis in zayıf bir zamanı olduğunu untmayalım. ek olarak tanrılarında belli sınırlarının olduğunu boynuzun kulağı geçebileceğini unutmayalım.
güç amacın, k
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

valla kusura bakmayın ama palin derim ben...herif magius un bile yapamadığı büyüyü yaptı..bizzat raist in ağzından gelmiş geçmiş en iyi büyücü olduğu sölendi...ve usha adındaki ilik gibi kızı kaptı bu ne şans bu ne lahana turşusu abi hehehehehe
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

evet satırı satırına sana katılıyorum abi :)
güç amacın, k
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Bence en torpilli karakter Tanis... Hiç bir aksiyonu olmadı adamın. Kendi halinde yaşayabildi... Diğerleri her dakka başı dünya kurtarırken adam oturdu politikaya atıldı, elini eteğini çekti kahramanlıktan...

Yazarların mızrak kahramanlarına çizdiği "en baba, en manyak, en güçlü, en yakışıklı, en şanslı, en falan filan" karakter imajından kendini sıyırabilmeyi başarmış olması Tanis yarımelfi yazarların bıraktığı ve böylece ona torpil yaptıkları anlamına gelir... Ayrıca kitaptaki tek "KARAKTER"dir kendisi... Diğerlerine edebiyatta "tip" denir ki onlarda zaten baş rol kahramanı olması yeteneksizlik anlamına gelir...

Güç delisi bir büyücü, güç haricinde bir amacı olmayan bir kişidir. Yapacakları ve istedikleri kişiyi şaşırtmaz... Raist tanrılara meydan okuduğunda kaç kişi şaşırmıştır? Tipler şaşırtmaz... Karakter şaşırtır...

Karakter olabilmesi ile Tanis Yarımelf gerçek torpilli kişidir DL dünyasında...

Bunu bilir bunu derim...

Saygılarımla...
Türklider...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Abi çok ilginç bir açıdan yaklaşmışsın... ama benim fikrim hala sabit. benim torpilden anladığım şudur : birisi hak etmediği halde ona birşeyler vermek... eh ben tanisin hak etmediği birşey aldığını düşünmüyorum. bu en çok palin denen adamda vardır..
güç amacın, k
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Buna ancak Ta diyebilirim. Her kitapta yeniden çıkıyor. Raistlin bile bir yerden sonra gümlüyor yani seriden çıkıyor ama Tas hep var. Heryeri karıştırıyor ama hâla orada ve seriyi süper yapanda o zaten...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
sinancan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sinancan »

Raistlin elbette adama kitap yapıyolar
Locked