~İstanbul Anime Gösterimi~
Aan Yeminer.
Bir şeyler ayarlarsın sen. Aramızda görmek isteriz. 

Her şey bir yana güzel bir buluşma ortamı olacak ve süpriz bir animemiz daha var.

Her şey bir yana güzel bir buluşma ortamı olacak ve süpriz bir animemiz daha var.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Eğer unutmazsam ben de gelebilirim büyük ihtimalle. 
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Birde az önce bu arkadaşşlardan biri ile görüştüm. Galatasaray Ã?niversitesi herhafta düzenli olarak ve ücretsiz bir şekilde bu gösterileri düzenliyormuş. Okulun salonunu da olduğu için yer problemi yok yani.
Ancak katılmak isteyen arkadaşların hem o haftaki gösteri hakkında bilgi için hemde kapıda sorun çıkmaması için arin21@gmail.com adresine anime başlıklı bir mail atması oldukça iyi olacaktır.
Bu hafta için ise Ghost in the Shell

Ancak katılmak isteyen arkadaşların hem o haftaki gösteri hakkında bilgi için hemde kapıda sorun çıkmaması için arin21@gmail.com adresine anime başlıklı bir mail atması oldukça iyi olacaktır.
Bu hafta için ise Ghost in the Shell
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
a-twentyone
- Kullanıcı

bahsedilen arın ben oluyorum ama teknik bir problemden dolayı mesaj atamadım şimdi düzeldi sanırım. Animasyon gösterimlerimize(1 hafta anime-1hafta diğer animasyonlar olarak gidiyor genelde, bazen üst üste anime olabiliyor) herkes davetli yalnız geleceginizi belirten ad ve soyad ile bir mail atarsanız sorun yasamassınız girerken.
Bir de animasyon hakkında teknik bilgiler ve çeşitli uygulamalar hakkında bilgilenmek isterseniz de 4-5 Aralık'taki Animasyon Günleri'mize de davetlisiniz.
İlgili afisleri dragonfire koymus zaten
gorusmek uzere...
Bir de animasyon hakkında teknik bilgiler ve çeşitli uygulamalar hakkında bilgilenmek isterseniz de 4-5 Aralık'taki Animasyon Günleri'mize de davetlisiniz.
İlgili afisleri dragonfire koymus zaten
gorusmek uzere...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim ki yaşadığımız çeşitli problemler nedeniyle gösterimi iptal etmemiz gerekti. Hepinizden bu durum nedeniyle özür diliyoruz ama eğer ki bir anime severler buluşması olsun derseniz aynı gün ve aynı saatte bu buluşmayı gerçekleştirebiliriz. Bakırköy meydanında buluşur ve yoğun bir sohbet havası yaşayabiliriz. Bakırköy doğup büyüdüğümüz yer olduğu içingidicek yer bulmakta, bize uygunkafe bulmakta da zorlanmayız. Hatta Taksim de bile yapabiliriz buluşmayı o zaman daha güzel seçeneklerimiz olur. 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...