bir dilek...
-
ulfgar
- Kullanıcı

-
Edmond
- Kullanıcı

-
aransayes
- Kullanıcı

-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
bu dileğin gerçekleşmesini dilerdim çünkü burada gördüğüm en güzel dilek..aransayes wrote:ben burdaki herkesin dileğinin gerçekleşmesini dilerdim. Ayrıca Setsuna nın sadece sevgili değil gerçek aşkı bulmasınıda.
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Rhonin
- Seçilmiş Savaşçı
Bırakılmış olmama rağmen.şu an tek dileğim ve dileyeceğim şey onun bana geri dönmesi olacaktır.Onu o kadar özlemişken hiç bir şeyi umursayamıyorum ve onun bana geri dönmesini istiyorum.Tek dileğim bu ama gerçekleşmiyor.Gerçekleşmesini istiyorum!!:(
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
-
fx
- Kullanıcı

Bırakılmış olmama rağmen.şu an tek dileğim ve dileyeceğim şey onun bana geri dönmesi olacaktır.Onu o kadar özlemişken hiç bir şeyi umursayamıyorum ve onun bana geri dönmesini istiyorum.Tek dileğim bu ama gerçekleşmiyor.Gerçekleşmesini istiyorum!!Rhonin wrote:Bırakılmış olmama rağmen.şu an tek dileğim ve dileyeceğim şey onun bana geri dönmesi olacaktır.Onu o kadar özlemişken hiç bir şeyi umursayamıyorum ve onun bana geri dönmesini istiyorum.Tek dileğim bu ama gerçekleşmiyor.Gerçekleşmesini istiyorum!!:(
aransayes
- Kullanıcı

3 ay her gece aynen böyle dua ettim. Hiçbir zaman sevgimin bitmesine izin vermedim. ta ki bazı gerçekleri gözüm görmeye başlayıncaya dek... Ve şimdi belki de iyi ki böyle olmuş diyebilecek kadar da rahatım.Rhonin demiş ki:
Bırakılmış olmama rağmen.şu an tek dileğim ve dileyeceğim şey onun bana geri dönmesi olacaktır.Onu o kadar özlemişken hiç bir şeyi umursayamıyorum ve onun bana geri dönmesini istiyorum.Tek dileğim bu ama gerçekleşmiyor.Gerçekleşmesini istiyorum!!
Bırakılmış olmama rağmen.şu an tek dileğim ve dileyeceğim şey onun bana geri dönmesi olacaktır.Onu o kadar özlemişken hiç bir şeyi umursayamıyorum ve onun bana geri dönmesini istiyorum.Tek dileğim bu ama gerçekleşmiyor.Gerçekleşmesini istiyorum!!
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
celeraen
- Kullanıcı