tattoo bilgi...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by quake »

Daeya wrote:Gölge boyası kullanıyorsun malzeme olarak ve tamamen tekniğe bakan birşey.
normal murekkeple olmaz dıosun yanı
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Zaten dövme normal mürekkeple yapılmaz. Hele gölge hiç yapılmaz...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bir arkadaşımın dövmesi 2 sene sonra yeşilimsi sanki geçici yaptırmış da yeni yeni çıkıyomuş gibi silik bi şekle girmişti...bize seansları tamamlamadım ondandır diyodu da rotring mürekkebiydi heralde onunki..... :plotting:
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Evet ve dövme makinası da orjinal makina değildir muhtemelen. Walkman motorundan bozma makinalarla yapar çoğu yerler. Buna da dikkat edin.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by quake »

ssss ekmegımle oynuyosun :D :D
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ayrıca kullanılan iğnelerin steril ve tek kullanımlık olmasına da dikkat edin arkadaşlar. Aynı şey boyalar için de geçerli. Orjinal dövme boyası olmalı, boyalar tek kullanımlık olmalıdır.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Bunları okuduğum çok iyi oldu açıklayan herkese çok teşekkürler.Son günlerde geçici dövme yaptırmayı düşünüyodum.Hint kınasıyla yaptırıcam kendim beceremem zaten,iyi bir yerde yaptırıcam bi ara inşallah.İzmirdeki iyi dövmecilerin adresini tekrar verebilir misiniz hint kınası için
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Evet, ben de İzmir'de yaptırabilirim geçici dövmeyi. O tarifi okuyunca kendim yapmaktan vazgeçtim nedense. :D

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Thief_dodo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thief_dodo »

Eğer gerçekten dövme yaptırmaya karar verdiyseniz böyle bir yerde yaptırmanızı tavsiye ederim... http://www.dovmeci.net/

Küçük bir şey daha; 3 yıl önce meraktan hint kınasıyla dövme yapmayı öğrendim. O sene yazın Marmariste turistlere dövme yaptım. 3 senedirde kendime ve arkadaşlarıma dövme yapıyorum. Nasıl yapıldığını size burdan anlatmam zor ama öğrenmek isteyen olursa denerim...

Cevaplarınızı bekliyorum...
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

hmm izmirde koprualti var, iyi insanlar, adamin eli super yurt disindan gelip ona dovme yaptiranlar bile var. yeride seyde kibris sehitlerinin girisinde amerikan pazarinin oldugu handa, gecici dovmeyide iyi yapiolar, fiyatlarida uygun, ama iste istenilen seye gore degisiyo, hijyenikde bi ortam, bayagada temi ve dikkatli calisiyolar , ben yaptirmadim ama yabanci kendi vucudunu dovme sanatina adamis bi arkadasi goturmustum, cok begenmisti, cidden tebrik falan etti onlari..bi bakin derim..
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

walla dovme caiz mi yok abdest olur mu gibi dini konulara hiç girmeyelim
gunah munah, ne alaka ya? toprak olup gideceksin, bedenden kime ne? boyle basit tartısmalara girilmesine uzuluyorum acıkcası, insanın kişisel tercihidir bunlar
Daeya wrote:nezihbil sakın diyim çocuğum 6 aylık yada 2 yıllık dövmeler yoktur.senin söyldiklerin yurtdışına ait şeyler daha türkiyede yok.yaptıracaksan ya kına (henna) yada kalıcı yaptıracaksın ve sakın diyim sokakta yaptırmaya kalkma dövme işi masraflıdır yapaan ve yaptıran için.ortamın steril olmasına iğnelerin tek kullanımlık olmalı buna da dikkat et.
en guzel Daeya arkadasımız konusmus, ben de tam onun dediğini diyecektim, bosuna yazmayayım aynısını
kına da cok guzel bir seydir, bizimkiler yapmasını bilmiyor, kucumsemeyin, hindistanda fln cok guzel desenler yapılıyor, bayaa duruyor da, hiçbir zararı yok
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Köprü altı Calida'nın dediği gibi Uluslararası sertifika almış tek dövme & piercing stüdyosudur. Karşıyaka'da da stüdyoları vardır. Akbank sokağının sonundadır. Benim dövme ve piercinglerimi yapan yerdir. Arkadaşlarıma tavsiye ettim, onlarda gidip yaptırdılar.

Sterildir, sevimli, canayakın insanlardır, işçilikleri oldukça iyidir. Alsancağa göre daha uygun fiyatlıdır.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

calida wrote:gecici dovme icin malzemeler : hint kinasi (siyah), alman tasi(aktarlarda bulabilirsin) ciddi ciddi tas halindedir,tasin %bilmem kacini kirip ufaliycaksin toz haline gelene kadar yani havan gibi bisiyle ezmen lazim ezmesi saatler suruyo genelde cok iyi ezilmesi lazim,sona hint kinasinin icine karistiriyosun, o karisimin icine(sanirim 3 damla limon, oksijenli su ekliyip bole camumurumsu bi kivama gelinceye kadar karistiriyosun, akmamasi lazim cokda kati olmucak, iste bolelikle hazirlanmis oluo
ama eksik malzeme kalmis olabilir ayrica bu dediklerimin olculeride var o olculer dogrultusunda yapmassan cok erken silinio en fazla 1 hafta dayaniyo
Peki geçici dövme için bu kadar şeyi yapmak şart mı yoksa sadece hint kınası ve onu sürecek bir şey (Kürdan bile olur demşti Celeraen mesela) yeter mi? Bunları doğru yapmazsak ne kadar kalır, yaparsak ne kadar uzar?

Bu Köprüaltı'ndakiler hint kınasıyla da dövme yapıyor mu? Fiyatlar ne civarda?

Ayrıca anlatmak istersen dinleriz Thief Dodo.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

ben de dövmelerimi köprüaltında yaptırdım. karşıyakadaki şubesinde. temiz ortam, yetenekli insanlar. iğnelerin tek kullanımlık olduğu da kesin çünkü dövmeden sonra iğneyi sana veriyorlar. ister sakla ister at. ben attım.
tatto_vuslat
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: tattoo bilgi...

Post by tatto_vuslat »

selam kardeş....geçici dövmeyi istersen sende yaparsın ama çizimin iyi ise...önce hint kınasını alacaksın çizdiğin şekle göre hint kınasını ayarla ondan sonra eczaneden bir oksijen suyu al,kınayı bir kaba koy ufak ,göz kararı kınaya oksijen suyunu dök kına ne cıvık nede çok katı olacak..iyice karıştır hheee bide alman taşı diye bir şey var ondan da bulabilirsen ondan da koy ama bulamazsan ilk önceki dediğim gibi yap..ondan sonra kınayı ya kürdan ile yada ince uçlu sulu boya fırçasını al ve şeklin içini doldur kalın doldur ama en az 2-3 hafta falan sürüyo kalıcılığı....aylık dövme fiyatlarına gelince bizim burada harf başı yada şekil başı 50 milyon alıyolar ama 3 ay geçmiyo normal 1 aylıklar falan 25 milyon yada daha az......ok byeeeee....
Post Reply