Lich'in kurukafası patlarmı?
Lich'in kurukafası patlarmı?
Bodrumdayım dmlik yapıyorum...grup 4 kişi ve lvl'lar yüksek..klasik bi lich kulesi senaryosu oynatıyorum..Neyse herkes sağlam bi şekilde lich'e ulaştı ve geçen diyalog..yorumu size bırakıyorum.
Ben:Karşınızdaki siyah cübbeler içindeki çürüyen şeye bakıyorsunuz...arkası dönük ve şu anda sizinle ilgilenmiyor ama yüzünü görmeseniz bile içinizi garip bir korku kaplıyor...Sanırım sonunda bu lanetli kulenin hertarafına yayılmış olan ölümün kaynağını buldunuz.
Bu arada gurubun thiefi birden atladı ve aynen şunları söyledi:
Abi sinsice lichin arkasına yaklaşıyorum hançerimi çıkartıyorum ve liche backstab yapıyorum..ve lichin kesin kurukafası patlıyor dimi..zar atmaya bile gerek yok bu +4lük hançer hayvan gibi hasar verir.
Ben:Karşınızdaki siyah cübbeler içindeki çürüyen şeye bakıyorsunuz...arkası dönük ve şu anda sizinle ilgilenmiyor ama yüzünü görmeseniz bile içinizi garip bir korku kaplıyor...Sanırım sonunda bu lanetli kulenin hertarafına yayılmış olan ölümün kaynağını buldunuz.
Bu arada gurubun thiefi birden atladı ve aynen şunları söyledi:
Abi sinsice lichin arkasına yaklaşıyorum hançerimi çıkartıyorum ve liche backstab yapıyorum..ve lichin kesin kurukafası patlıyor dimi..zar atmaya bile gerek yok bu +4lük hançer hayvan gibi hasar verir.
-
Gwydion The Quick
- Kullanıcı

Bu tür oyuncu arkadaşlara her oyunda gerek var. Kendi kendine oynamayı öğrendiklerinden DM'in işini kolaylaştırırlar.
Bir arkadaşın oyunda +20 spot 'u olan bir arkadaş, grup ormanda yürürken şüpheli bir durum olduğunda DM'e "Abi ben spot'u attım tuttu ne var abi etrafta ? " demişti.
Bir arkadaşın oyunda +20 spot 'u olan bir arkadaş, grup ormanda yürürken şüpheli bir durum olduğunda DM'e "Abi ben spot'u attım tuttu ne var abi etrafta ? " demişti.
Önemli olan yolun sonunda ışığın olup olmadığı değil, ışığın olduğuna inanmak ve ona ulaşmayı istemektir.
- darkflarer
- Kullanıcı

1. si o liç değil, demiliç saçak efendi.
2. si bir liçi bile böyle kolay öldüremezken demiliç hiç öldürülmez.
3. sü demiliç sıradan büyüler yerine epik büyüler yapacağı için grubun lv ı 25-30 civarı bile olsa gruptan birisini öldürmeyi başaracaktır. En azından arkasından ona backstab yapan hırsızı.....
2. si bir liçi bile böyle kolay öldüremezken demiliç hiç öldürülmez.
3. sü demiliç sıradan büyüler yerine epik büyüler yapacağı için grubun lv ı 25-30 civarı bile olsa gruptan birisini öldürmeyi başaracaktır. En azından arkasından ona backstab yapan hırsızı.....
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Biz bu diyarın cefasını çekmişiz.
Dinamit ile saldırana sözle cevap vermişiz.
Dikkat edin sözleriniz çok uçuk
Sizi kaybeder fearunda 2 level goblin çocuk
Dinamit ile saldırana sözle cevap vermişiz.
Dikkat edin sözleriniz çok uçuk
Sizi kaybeder fearunda 2 level goblin çocuk
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.