En sevdiğiniz Drow??

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Hilmi bitirdin vallahi. :mrgreen: Karanlık Kraliçe serisindeki ayak parmaklarıyla büyü yapan büyücü... :mrgreen:

Bak biz ona Ã?rümcek Kraliçe'nin Savaşı Serisi diyoruz. O büyücüyede drowlar arasında Pharaun Mizzrym diye hitap ediliyor. :mrgreen:

Ben de şahsen Pharaun'u severim, ama Quenthel de hoşuma gider. Yine de Quenthel'in bir salaklığı sinirimi bozmuştur. Ulan, kockosa Menzoberranzan'da sana böyle ucubeler yollayabilecek TEK BİR kişi var, özellikle de artık rahibeler güçlerinden yoksun kalmışken! Bu kadar mı kıt olunur kardeşim?!

Ama yine de, Quenthel'i severim hani. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Jarlaxle daima... Karizma bi kere...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

En sevdiğim Dark Elf benim... Diğerleri umrumda değil. Karşıma çıkmadıkları sürece yaşamlarına devam ederler :evil:
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Jarlaxle. Süpre espirileriyle, müthiş güçleriyle, herşeye hazırlıklı olmasıyla ve süper eşyalarıyla çok müthiş biri ayrıca klasik drow inançlarınada karşı biri. Çok karizma.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bence en iyisi dalamardır....raistlinin çırağı olmak öyle her baba yiğidin harcı değil :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Jarlaxle derim bende. Adam tam bir drow. Her yere uyum sağlayabiliyor.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Pharaun Mizzrym hayranıyım,canım.
Quenthel en korktuğum kişi, ona da hayranım ikisi de süper. ikisini istiyom:D
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Jarlaxle iyidir güzeldir hoştur ama kristalin ona hükmetmesi ve istediklerini yaptırması biraz gücüme gitmiş karizmasını gözümde düşürmüştü. Tabi ki binlerce yıllık döneminin en kudretli lichleri tarafından yapılmış şeytani bir ziynetten bahsediyoruz burada ama yinede ne bileyim insanın içi gidiyor o kadar karizmatik olan ve çok sevdiği karakterin kukla olduğunu görünce...

Gromph Baenre'yi severim bazı yardımları dokunmuştur bana onun dışında Zaknafein'ın Undead (Zincardı sanırım o haldeki ismi) halini çok severim Drizzte çok zor anlar yaşatmıştı...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

celeraen wrote:bence en iyisi dalamardır....raistlinin çırağı olmak öyle her baba yiğidin harcı değil :D
Dalarar drow değil Silvanesti elfidir ayrıca affaroz edilmiştir karalığıda buradan gelmektedir.
En sevdiğim drow değilde kitaplardaki ünlü drwoların hepsini çok sevdim ama aslında hiç biri gerçek bir drow gibi değildi. Gromph derdim bu standartları göz önüne almam gerekirse.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

En sevdiğim drow (veya dark elf), ölü olandır...
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Bunises wrote:En sevdiğim drow (veya dark elf), ölü olandır...
bütün kalbimle katılıyorum... ciğerleri 5 para etmez...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Azalin wrote:
Bunises wrote:En sevdiğim drow (veya dark elf), ölü olandır...
bütün kalbimle katılıyorum... ciğerleri 5 para etmez...
Azalin eski dostum konuşurken laflarına dikkat edersen sevinirim... Her ne kadar annem elfde olsa damarlarımda ki Dark Elf kanı çok daha hakim...
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

evet ben de, dark elfleri çooook seviyorum.
onlarin ölmesine karşıyım. hehe:)
canım onlar
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Onlar seni bi bağırlarına bassınlar bakalım envayi çeşit hançer zehir yada akıla gelmeyece yöntemle :D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Tüm sistemler söz konusu olduğunda en çok etkilendiğim drow sanırım Galadlirim oluyor. Zaten muhtemelen hikayesini yazacağım onun. Ama eğer açık ara önde olan Menzoberanzan drowlarından seçmek gerekirse Gromph kesinlikle en orjinal karakter gibi geliyor bana.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply