İZMİR BORNOVA'DA TOPLANMAK VE PARTY KURMAK İSTEYENL

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DefenderOfCorpsE »

15 gun soNra ızmıre gecme ıhtımalım var her turlu partyyyye varım :angel:

oyuNlarıNızı Nerede oyNayaCagınızıda soleyıN
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

fbkt ye katılıtsan Lunaris seni bağırlarına basarlar valla... Dm ler her zaman baş tacı edilir...şunun şurasında kaç kişi kaldınız Dm olarak :))
To Live is To Die!
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

ya estinti ben gelcem alcam kargoyuda geldimi acaba saana yaa?neyse gelirim alırım bugün yarın !hatta belki çarşamba!yani yarın!bu arada ha bu adam tanıyo dostu kankası falan düşünen varsa beri gelsin estintinin oyunundan tatsın.ondan sonra konuşsun benmi kayırıryorum yoksa onlar henüz düzgün dm'lemi tanışmamış.
neyse estinti ne diycem şimdi başvuranları sen bu oyunamı alcan?ya ben istiyom artık çok ara verdimde bu oyun ne diyim bitsin ya!ya bitmesin yada artık istemiyomusun bilmediğin rpsini tanımadığın playerlar çünkü ben istiyom rp'sini bilmediğim party!özledim be yeni karakter yeni tarz tanımayı!beni düşünmüyosan şimdiden söyle:P :ayyyy!: dm arıyim...
TOMB
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

lunaris = estinti
TOMB
Lunaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lunaris »

Senin şansın yok Aransayes, çünkü seni gözüme kestirdim. Artık çıkışın yok. Hahahhahaah! Cumartesi yada pazar, ölmek yada yaşamak için bir gün seç kendine! :evil:
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

fbkt kayıtta on mılyon ıstedıgı surece hep kendı kaybeder.bız vasıfsız ınsanlar degılız.bu grup bır hareketlenme yaratmaya calısıyorsa maddı dayatmalar koymamalı fantastık kurgu sevenler bundan zaten hoşlanmazlar.
TOMB
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

not:kımse ankette bırı işaretlemez.ama her party nedense birleşince bir toplaşıp kötü pataklama avına çıkar.ben bunu 40 kez gordum 40 daha gorcem muhtemelen.bu,işte iyiler kendıne bulaşılmadan bulaşmaz bu yuzden evil'a bulaşmak daha muhtemel tavrıyla yada düşüncesiyle alakalı değil sanırım player genel psikolojisi bu.ister istemez bır evil düşmanlığı...bakcaz devam ankete...
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Senin şansın yok Aransayes, çünkü seni gözüme kestirdim. Artık çıkışın yok. Hahahhahaah! Cumartesi yada pazar, ölmek yada yaşamak için bir gün seç kendine!
cumartesi olsun. Madem kaçarım yok en iyisi erkenden mefta olmak :D Bir de hangi cumartesi? O na göre kendimi hazırlayacam, arkadaşlarımla ailemle vedalaşacam. :|
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

ben solıyım zaten az once yanındaydım.bu sımdı hemen onumuzdekı cumartesı demıyor.cunku seyehat planları var.haftaya cumartesı toplanabılırız.msnde olsan soylerdı aksamdan.suan yok sanırım.bakmadım ama yok.bende lineage c5 patch'i beklıyom gırsede alsam.olur demi?kendınede yazarsın gerçi.ama haftaya guzel olur sanırım...vedalaş bol bol hem!
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

haftaya daha iyi benim için. vizelerimde bitmiş olur, kafam rahatlar. :)
Ben sonumu şimdiden biliyorum zaten. Dakika 1 aransayes mefta. Ama yılmak yok bunu dakika 3 e çıkarmaya çalışacam.
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

ya geç lunaris adam madam kesemez!kesebilirde aslında be...yok yaa korkmıycan ondan kafa tutcan.tırsmıyom senden diycen yöntemi bu!!!nasıl olsa bu laflarımdan sonra bana portal açıldı kafana phoenix düştü diycek...amaaan battı balık.....
TOMB
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

ya geç lunaris adam madam kesemez!kesebilirde aslında be...yok yaa korkmıycan ondan kafa tutcan.tırsmıyom senden diycen yöntemi bu!!!nasıl olsa bu laflarımdan sonra bana portal açıldı kafana phoenix düştü diycek...amaaan battı balık.....
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Yalnız el bunları yazarken el titremiş galiba 2 defa göndermişsin foruma :D Bakacaz haftaya. erken öldürürse ben içecek servisini üstüme alırım :D
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

yok o şeyden bence istemsiz ve psikolojik olarak ruh halimi dm'e karşı ısrarla vurgulamak!yada sayfadan bi halt oldu !ama boylesı pek felsefesi varmış gibi gelmiyor kulaga:)
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

anladım ben :) Haftaya herşey belli olacak nasılsa. Kim korkar Dm den :w00t:
Post Reply