Karakterleri Tartisiyoruz ( Yeminer )

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Nitekim Yeminer de bunun gibi zayıflıklara kurban gitmiş bir karakterdir. Uzun süre dayanabilmesini kişilerden çok sistemlere güvenmesine bağlıyorum ben. Büyücülük Kulesi olmasaydı Yeminer bu kadar etkin ve güçlü olamazdı görüşündeyim.

Fırsatları değerlendirmesini bilen ama elinde tutamayacak kadar kaprisli birisidir. Nitekim yok oluşunu da kendi hazırladı. Tanrı olan kısım için söylenecek birşey yok, onun düşmesi çok daha büyük dengesizlikler yüzünden ama lichin düşmesi kesinlikle takıntılı ve kaprisli olduğu içindir.

şimdi cehennemde ruhu işkence gören ama deliler gibi maddesel düzlemden kendisine yardım edebilecek varlıklar arayan aciz bir şeyden öteye değil. Yazık...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Belli mi olur belkide maddesel düzleme eski bir rakip, rakip olduğu kadarda Yeminerle olan dostluğu ön planda olan biri gelir- eskilerden...

Belkide Yeminerin geri dönmesini istiyordur. Elinden gelen yardımı da yapmaya hazırdır. Varolan efsaneler teker teker yokolmuş olabilir ama eskilerden gelen bir efsane yok olma pahasına eski efsaneleri yeniden yaratabilir kim bilir... :evil:
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Belki ama büyünün dengesiz ve bu girişiminin çok tehlikeli üstelik işe yaramasının da şüpheli olduğunu bilmeli... Sonuçta aslında bir bakıma Yeminer orada güvende ama diyarın içindekiler her şey altüst olurken kapana kısılmış gibiler.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Sonsuza azap ile işgence edilirken güvende olmaktansa yeryüzünde tehlikede olmayı her zaman tercih ederim. Underdarkın karanlık dehlizlerinden sonra Yeryüzünde ki en feci savaşlar bile bana çok basit geliyor...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

beni tanrı işlerine falan bulaştırmayın nefret ediyorum tanrılardan şööle toptan bi kılıçtan geçirmek isterdim hepsini ama diyarlara inmeyecekleri için ve kendi mekanlarındada onlara meydan okumak delilik olduğu için kader utansın diyorum.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Nereden biliyorsun bütün tanrıların farklı bir düzlemde olduğunu? Belkide bazıları bizim düzlemimize sıkışmış kalmış durumdadır...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Demek bu dünyada onlara meydan okumanın delilik olmadığını düşünüyorsun Darkflarer... Bu dünyada onları altetmenin senin deyiminle kılıçtan geçirerek altedebileceğini düşünüyorsun. Komik bir düşünce... Tanrılarla senin bildiğin yöntemlerle savaşılmayacağını görmeyi başaramamışsın demek... Tanrıları yok etmek veya yok olmuşcasına önemsizleştirmek mümkündür. Ama bunun için başka bir şey gerekir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

O kendi karakterini imzasında olan kişi sanıyor Firble boşver :)... Gerçi o karakter ile de pek kesebileceğini sanmıyorum bir tanrıyı ama neyse. 40. Level olarak Demi God pozisyonunda olabilir ama herşey bu durumda elinde ki silahlara bakar... Büyücü olsa o levelda o zaman eşyaların ne kadar güçlü olduğu pek farketmeyebilirdi ama savaşçılarda çok farkediyor...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

ne kaoslar estirmiştirk yahu, hele loganın aklını çelmemizzz oyy oyyy :D yeminrin kolu ne kadar uzun ispat etmiştik tüm diyara. en son 10 kasaba yakınlarında tapınak kurcakken... sensei sonsuz uykusuna daldı, onu uyandırabilecek tek kişi olan tanrısının emriyle...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Post Reply