Drizzt, nerdesin??
Bende merak ediyorum. 3. kitap çıktı mı? Ya da ne zaman çıkacak?ben örümcek savaşları merak ediyorum. lolth yeni bir güç haline gelmek için kabuk oluşturdu. o bir güç doğurucak, kendisi olucakmış daha güçlü acayip oldum anlatırken, nelerneler yapar. diğer drow tanrıları onu rahatsız etmez inşallah
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Evet artık yayınlanma işini Laika alacak ama yine Arkabahçe ismiyle çıkacak (yanlışım varsa yarın gündüz bu işin içindeki arkadaşımdan öğrenip size durumu açıklarım) , gecikmesinin bazı sorunlardan kaynaklı olduğunu özel olarak biliyorum, bunları burada dile getirmeyeyim şimdi, isteyene özelden açıklarım, ama yakında kitaplar sıra ile çıkmaya başlayacak, bazı sorunlar yavaştan hallediliyor...
(örneğin örümcek kraliçe serisi norticus adlı eski frpworld üyelerimizden biri tarafından çevrildi, hemde bütün kitapları çevrilmiş durumda, ama aradaki yayınevi yazar anlaşmazlıkları sonucu hala yayınevine geçmedi kitaplar (bunda kişisel olarak çevirmenlerin hiç bir suçu olmadığını söyleyebilirim) )
açıklama ve saygılarımla...
(örneğin örümcek kraliçe serisi norticus adlı eski frpworld üyelerimizden biri tarafından çevrildi, hemde bütün kitapları çevrilmiş durumda, ama aradaki yayınevi yazar anlaşmazlıkları sonucu hala yayınevine geçmedi kitaplar (bunda kişisel olarak çevirmenlerin hiç bir suçu olmadığını söyleyebilirim) )
açıklama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Bütün kitaplar çevrilmiş... Bunu öğrendikten sonra beklemek daha da zor gelir şimdi. Umarım en kısa zamanda okuyabiliriz. :evillaugh:(örneğin örümcek kraliçe serisi norticus adlı eski frpworld üyelerimizden biri tarafından çevrildi, hemde bütün kitapları çevrilmiş durumda, ama aradaki yayınevi yazar anlaşmazlıkları sonucu hala yayınevine geçmedi kitaplar (bunda kişisel olarak çevirmenlerin hiç bir suçu olmadığını söyleyebilirim)
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Evet öyle.Lupus_Nigra wrote:Yaw salvatore Cleric Quanted yazıyodu en son Ã?rümcek kraliceçnin Savaşşlarını genç yazarlara devretmişş sadece editörlük yapıyo diye biliyorum...