Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)
burock wrote:ben gerek tekmelerimle gerek posta koyuşumla yaşıma göre öldukça olgun bi bebe olduumu gösterdim. Ama olay zara kalınca manipülasyonu yedim, yerlerde paspas oldum, kısfmet.
dm zarına karşı yapçak bişiy yok.
ayı postumu kurt postumu bu??? yazık vurma...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Eldarin
Tamam, kendi aranızda konuşacaklarınız varsa birbirinize ve bana PM atıyorsunuz arkadaşlar. Grubun genelinin bilmesi gereken birşey olduğunda direk RPG başlığına mesaj atabilrisiniz.
InGame yaklaşık 3 saat ilerleyecek. Sizin olası diyaloglarınız için ise 3 gün genel mesaj atmayacağım.
Özel diyaloglar benimde içinde bulunduğum msn diyaloglarında da dönebilir, hızlı olması açısından. Bunun için ayrıca talepte bulunmanız gerekiyor.
Ayrıca Lovecraft kitaplarını okumadığımı ve kurguladığı korku öğelerini de tasvip etmediğimi bir önceki mesajımda gayet iyi anlamışsınızdır heralde
.
InGame yaklaşık 3 saat ilerleyecek. Sizin olası diyaloglarınız için ise 3 gün genel mesaj atmayacağım.
Özel diyaloglar benimde içinde bulunduğum msn diyaloglarında da dönebilir, hızlı olması açısından. Bunun için ayrıca talepte bulunmanız gerekiyor.
Ayrıca Lovecraft kitaplarını okumadığımı ve kurguladığı korku öğelerini de tasvip etmediğimi bir önceki mesajımda gayet iyi anlamışsınızdır heralde
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Eldarin