Tanrı Karşıtı Grup
yeminer Leydi Burock un kararının cevap vermeme yönünde olduğunu fark etmişti. evet insanların tek sevmediğim yönü diye düşündü yeminer "çok sabırsızlar ve hemen karar veriyorlar"
yeminer yine Leydi Burock ile konuşmak için temasa geçmeye çalıştı çünkü yeminer için herkes potansiyel bir müttefikti fakat Leydi zihnini tamamen kapatmış kendisini dualarına vermişti. bunun üzerine yeminer dehşetli varlığını çürümüş benliğini karşısındaki biraz sonra ölecek tanrısal vecd ile kendisinden geçmiş kalabalığa göstermeyi düşündü fakat daha sonra bundan vaz geçti. onun daha iyi bir fikri vardı. bu şekilde yeminer müttefiği warlord ile bağlantı kurdu ve yapması gerekenleri anlattı. ölümlülerin gözüne ve aklına kavraması imkansız gibi görünen büyük güçler ortaya çıkmaya hazırlanıyordu.
"ve bırakalım kendiçaresizlikleri ile ölsünler " dedi yeminer warlorda ve çağırdıkları cehennem yaratığını serbest bıraktı. tabiki bu yaratık artık yeminer veya warlord için bir sorun teşkil etmiyordu. yeminer karşısındakilerin onu yok edebileceğini biliyordu ama kayıpları akıllarını başlarına getirecek kadar acı olacaktı.
son bir kez daha yeminer'i kopyası Leydi Burock a seslendi. "teklifim hala geçerli leydim. en büyük düşmanını ikna edip yandaşın yapma fırsatı veriyorum sana bunu bir düşün" ve iki sonsuz varlıkla lanetlenmiş(kkendi benliklerini utsanmış) yaratık acı ve dehşete sebep veren kahkahaları ile oradan ayrıldı.
yeminer yine Leydi Burock ile konuşmak için temasa geçmeye çalıştı çünkü yeminer için herkes potansiyel bir müttefikti fakat Leydi zihnini tamamen kapatmış kendisini dualarına vermişti. bunun üzerine yeminer dehşetli varlığını çürümüş benliğini karşısındaki biraz sonra ölecek tanrısal vecd ile kendisinden geçmiş kalabalığa göstermeyi düşündü fakat daha sonra bundan vaz geçti. onun daha iyi bir fikri vardı. bu şekilde yeminer müttefiği warlord ile bağlantı kurdu ve yapması gerekenleri anlattı. ölümlülerin gözüne ve aklına kavraması imkansız gibi görünen büyük güçler ortaya çıkmaya hazırlanıyordu.
"ve bırakalım kendiçaresizlikleri ile ölsünler " dedi yeminer warlorda ve çağırdıkları cehennem yaratığını serbest bıraktı. tabiki bu yaratık artık yeminer veya warlord için bir sorun teşkil etmiyordu. yeminer karşısındakilerin onu yok edebileceğini biliyordu ama kayıpları akıllarını başlarına getirecek kadar acı olacaktı.
son bir kez daha yeminer'i kopyası Leydi Burock a seslendi. "teklifim hala geçerli leydim. en büyük düşmanını ikna edip yandaşın yapma fırsatı veriyorum sana bunu bir düşün" ve iki sonsuz varlıkla lanetlenmiş(kkendi benliklerini utsanmış) yaratık acı ve dehşete sebep veren kahkahaları ile oradan ayrıldı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Grupta geriye kalan tek şey boş bir bina idi. Grubun ruhunu oluşturan büyücü de artık tanrıların arasına katılmıştı... Ve şimdi artık bir zamanlar savunulmuş fikirler unutulmuştu. Acaba bunların bir gün yeniden canlanması mümkün müydü ???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
necroyunus
- Kullanıcı

bence bu bencillikten başka birşey değil... -[görüşümü yansıttım... lütfen yannış anlama]-necroyunus wrote:(Mesajımı silmişler yine yazıcam)
Ne tanrılar ne de diğer insanlar umrumda.ben kendimi kendimi geliştirmeye adamışım.
Sadece "ben"i düşünür "kendim" için hareket ederim.Ne tanrılar ne de diğer insanlar için.
-
necroyunus
- Kullanıcı

f(e+e) wrote:bence bu bencillikten başka birşey değil... -[görüşümü yansıttım... lütfen yannış anlama]-necroyunus wrote:(Mesajımı silmişler yine yazıcam)
Ne tanrılar ne de diğer insanlar umrumda.ben kendimi kendimi geliştirmeye adamışım.
Sadece "ben"i düşünür "kendim" için hareket ederim.Ne tanrılar ne de diğer insanlar için.
(Ohm olm çaktırma rp yap dediler ondan yazdım.Atesit felan deilim ha
yukarıda kendime bi taş geldiğini hissettim 
napalım... mecburiyetler itti bizi tanrılığa.. Yoksa kafir Yeminer The Lich'i çoook severdim.. Hatta hala oynatmak isterim. Yeminer The God dan çok daha zevkli bi karakter.. Tabi bide bu laf atmalar var..
Hulenn senkii.. tanrılardan nefret eder hepsini bi kaşık suda boğardın.. Nee diye tanrı oldun...
Valla boynum bükük içim hüzün dolu..
Tek amacım size daha iyi hizmet etmek.
Bunun için tanrılık gibi bir işkenceye katlanmam gerekse bile

napalım... mecburiyetler itti bizi tanrılığa.. Yoksa kafir Yeminer The Lich'i çoook severdim.. Hatta hala oynatmak isterim. Yeminer The God dan çok daha zevkli bi karakter.. Tabi bide bu laf atmalar var..
Hulenn senkii.. tanrılardan nefret eder hepsini bi kaşık suda boğardın.. Nee diye tanrı oldun...
Valla boynum bükük içim hüzün dolu..
Tek amacım size daha iyi hizmet etmek.
Bunun için tanrılık gibi bir işkenceye katlanmam gerekse bile
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Yeminer neden tanrı oldu gibi bir Manşet yapmaya karar alabilirim her an. Her an gelip yeminerle yeni bir röportaj yapabilirim. Neymiş onu zorla tanrı olmaya iten. Tüm okurlar merak ediyorlardır. Eh ben gayet iyi bir tanrı olduğunu düşünüyorum doğrusu 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
önümde duruyo, şuna bak bide sırıtıyo neredeydin şimdiye kadar, en ihtiyacım olduğunda neredeydin, dualarımı ederken, yardım isterken. Ordaydın değilmi ama yaptıklarımı seyrediyordun, kılıcımla benim dansımı izliyordun. Beğendinmi, demek hoşuna gitti. Peki o zaman hadi (sırtımda asılı çift elli palamı usulca kınından çıkartırım) seninle olan dansımız başlasın. AAAAAAARRRRRGGGGGHHHHH !!!!!!!!! oda ne aha aha aha hahahahahahahha biliyodum senin olmadığını tanrı diye birşey olmadığını biliyodum zaten, hahahahaha bu sadece insanların, benim bir kandırmacamdı değilmi hahahahahahhaAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH HAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHH
Tanrıya ihtiyacım yok benim, ben kendi kendimin tanrısıyım. Ve varım.
Tanrıya ihtiyacım yok benim, ben kendi kendimin tanrısıyım. Ve varım.
Belki de grubu canlandırmanın tam zamanı... İlk defa kendimi bu gruba bu kadar yakın hissediyorum. Tanrılar düşüncesiz bencillikleri ile diyarı bu hale getirdi sonra bizi terk ettiler. Tanrıların olmadığı bir diyar mümkün olabilir. En azından onların tutku ve hırslarının bizim kaderlerimizi bu kadar etkilemediği bir diyar. Ya da en azından bunu denemeliyiz. Yoksa kurtulsak bile bir sonraki felaketi bekleyeceğiz sanırım.
HARBE GİDEN
Ne yazık ki çarpışma bitti gibi... Tanrılar bizi terk etmişken insanların onlara sığınması ne kadar ironik.. Bense artık onları umursamamamız gerektiğini düşünüyorum geri dönseler bile.
HARBE GİDEN
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Tanrılar gelir ve geçer..Tanrılara değil yaşamın gücüne inanan bir paladin olarak söylüyorum bunu..Ã?oğu zaman yapmaları gereken işleri yapmadıklarından sorunlar çıkar..Ve bedeli ödeyenler yaratılar olur daima..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
- darkflarer
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
"Tanrı dediğin nedirki zaten, ben ömrünü koca bir hiçin içinde arayan bi orman korucusu olarak tanrım varsa eğer olsa olsa şişedeki şaraptır. Bir şişe bittikten sonra ikincisi tanrı gibi gelir artık bana!"
-Korucu"şimşek"
"Tanrılar, kendilerini düşünmekten daha fazlasını yapabilecek gücü elde edememişlerdir, bırakın gitsinler, yöneten yine biz insanlar olacağız!"
-Marcus Sharpsabre
-Korucu"şimşek"
"Tanrılar, kendilerini düşünmekten daha fazlasını yapabilecek gücü elde edememişlerdir, bırakın gitsinler, yöneten yine biz insanlar olacağız!"
-Marcus Sharpsabre
And i still wonder if you ever wonder the same!...