adam gerçektende kötüymüşkimse kusura bakmasın diyardan geçen en kötü varlık en entrikacı islik 2 yüzlü komplocu kişi oren dautry dir
bilen bilir hatırlayan hatırlar.. tanrıları birbirine düşürttüm dünyada savaş çıkardım
Coraz a tanrıları öldürttüm daha napiim..?
En kötü "kötü" karakter
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ya bunları boşver, onlar bir yere kadar kötü olur, bu adam bide kendini iyiliğin temsilcisi diye tanıtıyordu. Adaletin tanrısı !aransayes wrote:adam gerçektende kötüymüşkimse kusura bakmasın diyardan geçen en kötü varlık en entrikacı islik 2 yüzlü komplocu kişi oren dautry dir
bilen bilir hatırlayan hatırlar.. tanrıları birbirine düşürttüm dünyada savaş çıkardım
Coraz a tanrıları öldürttüm daha napiim..?bende oren derim o zaman
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Bu yönden bakınca o kadarda kötü gelmedi bana.aransayes demiş ki:
Alıntı:
kimse kusura bakmasın diyardan geçen en kötü varlık en entrikacı islik 2 yüzlü komplocu kişi oren dautry dir
Coraz a tanrıları öldürttüm daha napiim..?
adam gerçektende kötüymüş bende oren derim o zaman
Ya bunları boşver, onlar bir yere kadar kötü olur, bu adam bide kendini iyiliğin temsilcisi diye tanıtıyordu. Adaletin tanrısı !
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
Sir Alexis
- Kullanıcı

Ã?nce Bane derim ben - Cyric kendi kendisini bile kandırabildiğinden kötü sayılmaz zannımca 
Bane ile yarışabilecek tek adam Strahd olsa gerek. Belki karakterler alakasız kaçtı ama Strahd'ın "acıların çocuğu" modeliyle hepimizi yediği de su götürmez bir gerçektir. Lord Soth ise "Ravenloft'un afacanı" kalmaktadır onun yanında.
Bane ile yarışabilecek tek adam Strahd olsa gerek. Belki karakterler alakasız kaçtı ama Strahd'ın "acıların çocuğu" modeliyle hepimizi yediği de su götürmez bir gerçektir. Lord Soth ise "Ravenloft'un afacanı" kalmaktadır onun yanında.
"Et verba et arma vulnerant..."
-
Gwydion The Quick
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Sir Alexis
- Kullanıcı

Eh acımasızlık ve iyi sayılmamak Ravenloft standartlarında bile (eğer öyle birşey varsa) kötülük sayılmaz mı?Dragonfire wrote:Straht o kadar kötü değil sadece acımasız ve iyi biride sayılmaz. Soth onun yanında çok daha kötü ve hırslı kalır.
Soth ise kanımca uçkur belasından o durumlara gelmiştir, beceriksizliğinin de kurbanıdır ayrıca (tabii benim fikrim bu).
"Et verba et arma vulnerant..."
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Morgoth un doğasında vardır kötülük, ama yine de bi düşmanına cezasını çektirip snra serbest bıraktığı olmuştur mesela Hurin. Hurin i Thangorodrim in tepesine dikip yirmi küsür yıl anasını ağlattığını düşünebilirsiniz hatta ondan sonra da Hurin in hiçbir işi yolunda gitmemiştir.Bunlara rağmen Morgoth yeterince şerefsz biri değildie bence ama Sauron Morgoth kadar kötüdür ve ondan daha şerefsiz alçak bi adamdır :w00t: ...
Bu arada Glaurung da az şerefsiz değildir ama bu konuda Sauron la yarışabileceğini sanmıyorum...
Bu arada Glaurung da az şerefsiz değildir ama bu konuda Sauron la yarışabileceğini sanmıyorum...
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

-
NightShade
- Kullanıcı

Darth Sidious abi,adam insanları kullanıp kullanıp bırakıyo,anainle oğlunu birbirine düşürdü,önünde savaştılar
galaxiyi birbirine kattı,cumhuriyeti çökertti alttan alttan 2 ordu kurdu birbirleryile savaştırdı,birini kazandırttı,böylece kahraman olup kendini imparator ilan etti,jedi soykırımı yaptı
bunlar olurken masasında oturdu ve "gooood Gooooooooooood" diyerek kahkahalar attı
gayet kötü bi adam 
bide şu ölüm kapısındaki ejder yılanlara katılıyorum,kötülüğün vücut bulmuş haliydi onlar.
Bide Raistlin Kötü bi karakter değildir,Raistlin kötülüğe karşı kötülükle savaşan bi karakterdir,felsefesi farklı
bide şu ölüm kapısındaki ejder yılanlara katılıyorum,kötülüğün vücut bulmuş haliydi onlar.
Bide Raistlin Kötü bi karakter değildir,Raistlin kötülüğe karşı kötülükle savaşan bi karakterdir,felsefesi farklı
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere
Raistlin Majere