ee Hadi raistlin seni bekliyoruz

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

ee Hadi raistlin seni bekliyoruz

Post by Wuroldar »

Raistlin yeni hikayeni bekliyoruz (herhalde FWC ikinci kısım olacak). Sen başlatta bizde katılalım olaya ok mi? Sana bol ilhamlı günle... :D
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Nodaril
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nodaril »

Ben de senin kadar Corax'ın yeni hikayesini beklemekteyim. Tam kısa da olsa bir hikaye yazacaktım ki Malovan bana yazılmış bir hikaye olduğunu fakat atılmadığını çıtlattı. Ben de bu nedenle o yazılmış hikayeyi görmeden hikayeye devam etmek istemedim.
Yeni hikayenin güzel olacağına dair Raistlin'den söz almıştım İstanbul'a gitmeden önce. Sözünde kalacağına şüphem yok. Ancak İstanbul'a gitmesiyle beraber bir süre internete giremeyeceğini de söylemişti. Demişti ki bu süre boyunca seninle olan hikayemizi düşüneceğim ve yazı bana gelecek.
Hepimiz rüyalarımızda Corax'ın kaslı vücudunu ve vahşi üslubunu görebiliriz. Çok yakında kendisi de vücuda bürünüp aramıza geri gelecek.
Kalp gözüyle görebildiklerimiz hep güzel değil midir zaten? Raistlin'in dünyaya bakış açısıyla hikaye daha da güzel olacak.
Işık ışıyanla gelir.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Nodaril... iltifatların için çok teşekkür ederim. Hikaye hakkında o kadar çok düşündüm ki kalbime ve karnıma bir ağrı saplandı ve bir kemerle sıkılıyormuşum gibi hissediyorum (belki ne demek istediğimi biliyorsundur...)

Az ve öz sözler veririm fakat verdiğim sözlere her zaman sadık kalmışımdır. Umarım hikayeyi beğenirsin... Her zamanki gibi biraz vahşi ve karanlık olacak fakat sonunu güzel bağlamayı düşündüm...

Nodaril, ben de hikayeyi kalp gözüyle görüyorum sanırım... (hatta sanmıyorum)

Dark Elf! Seni yeni bölümde zaten katıyorum olaya ama ikinci kısıma biraz daha var sanırım. Oluşturduğumuz grubun biraz daha kendine güvenmesi gerekiyor... Seni de düşmanımız olarak hikayeye dahil edebilirim (yani hayatın "çok büyük" tehlikede fazla ortada görünme :P)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Zaten ben düşman olarak katılmak istiyorum. Böylesi daha iyi olur ve daha mantıklı. Süpersin raistlin...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

O hakde hikayeye devam yazmanı bekliyor olacağım... Sıra sende Wuroldar... Malovan ve Nodaril de yazı yazacaklar bildiğim kadarıyla...
Tabii Mask Estebin ve Yeorda'dan da destek bekliyorum...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Çok dişli bir düşman olacam göreceksiniz... (olmayadabilirim) Eee sen bir giriş yapta. Bizde hemen akalım ortama ok mi dostum :)
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Mask 15 eylüle kadar yazı yazamayacak ikimizinde evimizde internet yok.. (belki internet kafeye gidersek) sanırım yeorda da aynı sorunu yaşıyor... Ben şu bikaç gün staj yaptığım için girebildim... 16 eylül sabahı MASKla ben ODTUde olacağız. Ondan sonra artık yazarız...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sabırsızlıkla yazılarınızı bekliyorum...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Raistlin devam etsene hikayeye dostum seni bekliyoruz :)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Müthiş bir devam geliyor şoke oalcaksınız!!!!
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Aman aman heyecan yaptım bak şimdi :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Senin karakterini de biraz oynatmak zorunda kalacağım umarım kızmazsın. En iyi şekilde oynatmak için elimden geleni yapacağım...
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Konustuk senle zztn raıst ama bnı de iii bi paladın olaarak hıkayyeye aktar count vereka yı sen oldurdukten sonra kndımı senı oldurmeye adamıs bı paladın olım bole guzel olur yane bn count vereka nın arkadasımısım bana dovusmeyı o oretmıs fln ıste sora bana bı kılıc bırakmıs fln ıste hedıye etymıs kord ıcıne bıraz guc aktarmıs fln bole bıse cok iii olur hmde ezelı bı rakıbın olur !!!!
bunu dusunursen sevınırım raıst ztn bı paladın olarak benı koyacaksın bılıorum ama bnm hıkayem bu olursa cok sevınırım
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kordun başka bir kılıca gücünü aktarması mantıksız çünkü bunu yalnızca "bir" kere yapıyor ve bunu da oğlu'nun öleceğini öğrendiği zaman yapıyor... Zaten ezeli düşmanım var Mask denen bir tanrı, Overseer denen korkunç bir güç ve onun hizmetkarları...
Hikayeni senin kendin ayzman gerekiyor ne yazıkki bana bir karakter yarat deyince yaratamıyorum ama rol verebilirim...
Söyleidklerin baştan sona mantıklı. Corax'ın Veraka'yı öldürdüğü yazımdan sonra konuşuruz tekrar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Raist bn senin hikayende yer almak istiorum, simdi sana karakterimin senaryosunu ve backgroundını yazacagım.

İsmim=Sternie Monticre
Lawfully good
Paladın
Kord a tapar.

Bn kucukken daha 16 yasındaken Count Vereka von Codin delikanlıları egıtiordu.Babam bnm bı paladın olmamı ıstıordu.Tanrılardan Korda tapıordum.Count Vereka bnle birlikte 40 tane delıkanlı daha egigitiordu, aramızdan sadece 15 kisiyi onun ozel guardı yapıcaktı bizim aramızdan en cok bni seviordu.Bana hep takılıoru sakalar yapiordu ve bize kılıc kullanmayi oretırken hep bana onem gosterıordu.
Sonunda 1 yıllık uzun kılıc kullanma calısmaları sonunda paladın buyulerınde 1 senede orettıkten sora bnı ozel guardı yaptı.

Count Verekayı babam gıbı sevıordum ama aynı andada onu kıskanıordum.O Buyuk tanrı Kordun oglu ne kdr cok gucludu ,
bnm aklımdan gecen herseyi anliordu ve isteklerimi genelde yerine getiriordu ama bn onda olan gucu kıskaniordum.Guc hastası bı paladındım
ama umrumda deıldı.Sonunda guc ıcın kndım bı macraya cıktım.
Maceram 2 ay surdu ama sonunda ıstedııme kavuscaksam 2 ay daha dolasırdım ama sora bı terkedılmıs bı tapınak ta bi clericle karsılastım ona derdimi anlattım, oda bu ıstedııını yerine getirebilirim ama bi sartım var dedi.Nolursa olsun yaparım dedım onun kotu bi clerıc olduunu bastan beri biliodum ama genede evet dedim.İlerde baban kdr sevdiin bi adam onunde biiri tarafından oldurulucek ve sen buna mudahale etmiyeceksin edersen sana yaptııım buyu ruhunu lanetlıcek ve hıc bır zmn huzura kavusamıcaksın , cehennemde kavrulacaksın dedi.Bn o kdr heycanlandımki hmn ewt dedim ve adam bana buyuyle bana erdem ve ıstedıım gucu bana sonunda kazandırdı , ayrıca bana blesslı cok guclu bi great sword verdi.

Bn Count Vereka yı babam kdr seven onun ıcın herseyi yapacak birisiyim.
İnsanlar arasında huzur ve barıs ı desteklerim ve isterim.Guc ıcın herseyi yaparım daha cok guzlenmek ıcın elımden gelen herseyı yaparım.

Count Vereka oldukten sonra 2 amacım vardır 1.Barbardan Vereka nın ocunu almak.2.Verekanın ve butun tanrıların herseyden cok istediii sey Negultharı durdurmak ıcın elımden gelenı yapmak.
Post Reply