Bana sitenin adminleri siteye devamlı yeni bir şeyler ekleme çabası içinde gözüküyorlar. Ne zaman siteye girsem yeni bir şeyler görüyorum. En son da amiga oyunları konusu vardı. Ondan önce elfçe kursu, Boğaç Erkan'la röportaj falan. Belki röportajların da sayısı ileride artar kim bilir?
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Evet son zamanlarda herkesin sınavları var vizeler falan yıktı ortalığı ya... En azından ben rahat bi 8-9 gündür giremiyorum çıldıracaktım ya, umarım şu sınavlar hayırlısıyla biterde rahatlarız.
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
herkes bu konuda haklı,,,
yeni şeyler üretmek lazım...ama şuda bir gerçekki site ütelerinini profili genelde 18-25 yaş arası lise ve üniversite öğrencilerinden oluşuyor.ve buda zaman sınırlaması manasına geliyor.ama yinede herkese tşk etmek lazım ki zamanlarından kısıp site için birşeyler yapıyorlar...özellikle yönetici arkadaşlara ayrı bir teşekkür.....
Ne zaman herkez birlik oldu şaka bi yana sahiden çok güzel dostluklar kurduk ama şimdi nostaljikleşmeyelim ne dersiniz?
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
"diyarlar" a gidin
orada da ayaklanmaya baslayan bi proje var
yaniliyosam düzeltin (Raistlin'e ve Quel-Shin'e)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki