//Online Oyun Arşivi//

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Bende Ã?SS yuzunden bırakacaktım bu sene ama bırakamadım... Neyseki eylulde benim server kapandı da oyunu sildim... yoksa heralde seneye haftaiçi fakültesine giderdim...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

valla ben mu online da bayaa kasmıştım mg charımla bayaada güçlü olmuştu sonra bıraktım. 12 restartımmı ne vardı acayip güçlüydü. globalmu'da ama o 1000x veren mu larda değil.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Efla wrote:ultima online niye koyulmamış yaw :D
efsane oyun bence. Zaten oyunun hastaları şimdi bana burdan destek vericek hissediyorum :)
Kesinlikle efsanevi bir oyun hala da oynarım.Ama tabi bu aralar okulum yüzünden oynamıyorum bakalım bizim tayfaya belki yaza falan başlayabiliriz.Güzelim sitemin rp ci playerlarını aramıza beklerim...(Ahh ahh runic,tamer,Dark Father açtırmayın walla konu kapanmaz :D )
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

gerçekten güzel olmuş bu ellerinize sağlık oradan sadece knight online la bightfight ı oynamış bulunmaktayım lineage 2 ise oynamayı çok istediğim ve malesef bir tüelü oynamayı başaramadığım bir uktedir içimde :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Darktimes wrote:
Efla wrote:ultima online niye koyulmamış yaw :D
efsane oyun bence. Zaten oyunun hastaları şimdi bana burdan destek vericek hissediyorum :)
Kesinlikle efsanevi bir oyun hala da oynarım.Ama tabi bu aralar okulum yüzünden oynamıyorum bakalım bizim tayfaya belki yaza falan başlayabiliriz.Güzelim sitemin rp ci playerlarını aramıza beklerim...(Ahh ahh runic,tamer,Dark Father açtırmayın walla konu kapanmaz :D )
aynen katılıyorum. lise hayatımın kabusu muhtesem oyun...
anatolia,paticik,pagan,carme, legend,worldofuo(sadece deneme amaclı girdim bu servera)
cok güsel oyundu cok...
ama su anda yasamamın tek amacı WoW :evil:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

bu dabenden bir oyun adı:frp tabanlı bir kart biriktirme ve bunları savaştırma oyunu:
http://www.poxnora.com
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
DanteAngelo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DanteAngelo »

Bende bikaç online oyun yazayım bari :D

Tales Of Pirates (http://top.igg.com)

Image

Anime görünümlü 3D MMORPG türünde bi oyun.Oyunda korsanlarla ilgili birçok şey mevcut örneğin gemiler , kılıçlar , zrıhlar , deniz yaratıkları , hazine sandıkları , korsan adaları gibi. Bunun yanında büyücülerle ilgili staff'lar , büyüler , Robe'lar , kris'ler gibi itemler de mevcut. Ayrıca sitedki Item Mall(Ã?cretli Item Pazarı )'da da Fairy(Pet) , Demonicel , Agnelic , Vempiric Wings (Dekor kanatları ) itemler mevcut.

Voyage Century (http://www.voyagecenturyonline.com)

Image

Bu da MMORPG türünde bi oyun.Bu oyun Tales Of Pirates'e göre hem grafik hemde konu bakımından daha ciddi bir oyun. Gerçekçi yaratıklar ( Koyun , tavuk bile var :) Level 1 olmak zor iş rezil oluyosun :) ) ve gerçekçi itemler oyunda mevcut. Ã?rneğin gemiler , kılıçlar , korsan tabancaları , giysiler gerçekçi hazırlanmış.Denizde korsan gemilerine yakalandığınız zaman yandınız :D Oyunda Guild te kurulabiliyo. İstanbul , Athina , İskenderiye gibi şehirler ve limanları da mevcut. Bu oyunda da item mall (Ã?cretli Item Pazarı ) mevcut. Gerçekçi bir korsan oyunu diyebilirim kısacası.

NOT : Oyunlar ücretsizdir.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ben de şu an oynadığım oyundan bahsedeyim biraz adı LİNEAGE 2

mmorpg tarzı olan bu oyun kesinlikle gerek grafikleri gerek karakterleriyle çook güzel ırk olarak ise oldukça çeşitli şöyle ki ork,dwarf,dark elf,elf veya insan olabiliyorsunuz

paralı olduğu için serverlar pek tutulmuyor ücretsiz kaçak serverlar mevcut ve ben buradan oynayan biri olarak oldukça memnunum

oyunun haritası gerçekten çok geniş gez gez bitmiyor her ırkın kendi townu olduğu gibi klan ve party sistemi bir çok online oyunla aynı özellikte

karakterler çok güzeller hatta avatarım oyundaki bir dark elf wizard dwarf kızı ise animeden fırlamış gibi

klanlar arası savaşlar pk her şey mevcut en güzli ise pet sahibi olabilmek küçücük ejderi alıyorsun büyüt büyüt en sonunda üzerine binip bir güzel uçuyorsun :)

çoook daha fazla bilgi ve resimler screenshotlar için buyrun sitesinden verelim

bir de eğer başlamayı düşünürseniz bir mesaj atın o zaman ayrıca server yükleme konusunda yardımcı olabilirim ayrıca ombuspider ve benim oyunda karakterlerimiz mevcut oyunda da yardımcı oluruz :D

http://www.lineage2.com/
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

kusuruma bakmayın lineage 2 varmış ilk postta :)
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

DanteAngelo Tales of Pirates oynuyormusun???
DanteAngelo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DanteAngelo »

Evet , uzun süredir oynamıyodum gene başladım :D Dream Island - Rainbow Isle - Lvl 34 Swordsman'im var geçen gün yeniden başladım oynamaya :D
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Ne güzel :D .Bende lwl 47 crusader oynatıyorum.şu sıralar define avcılığına sarmış durumdayım yanlız bende bir problem var tatile gittim geldim oyun açılmaz oldu...

LOADİNG yazısı ekrana geliyor 1 saat bekliyorum fakat oyun açılmıyor.Acaba nasıl düzeltebilirim bir bilgin varmı?

Yoksa zaten son çare format attırcam :D .
DanteAngelo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DanteAngelo »

Patch Uploader yükle bilgisayara siteden. Yada oyunun açılmamasının sebebi o sağ üstünde 1/3476 gibi bi sayı çıkan bi bar geliyosa karşına o zaman onun tamamen dolmasını beklemen gerek :D Bende de öyle olmuştu iki saate falan anca dolar o :D Dolmaz bile belki.

Bende de bi define haritası var ama Gulf Region'ı bulamadım daha :P Ben bulduğum bütün NSS'leri satıyorum 25 - 30 k'ya :D
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

DanteAngelo wrote:Patch Uploader yükle bilgisayara siteden. Yada oyunun açılmamasının sebebi o sağ üstünde 1/3476 gibi bi sayı çıkan bi bar geliyosa karşına o zaman onun tamamen dolmasını beklemen gerek :D Bende de öyle olmuştu iki saate falan anca dolar o :D Dolmaz bile belki.

Bende de bi define haritası var ama Gulf Region'ı bulamadım daha :P Ben bulduğum bütün NSS'leri satıyorum 25 - 30 k'ya :D
Hayır.NSS leri satma.Gulf regionun koordinatları vardı ama unuttum...Bir site vardı onu bulunca sana söylerim.Ben lwl 60 lık crusader ekipmanı buldum bir sürü haritalar sayesinde :) .

şimdi ben senin verdiğin adresten 1.36 yı indirsem patch yapmama gerek kalırmı??
DanteAngelo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DanteAngelo »

şimdi tam olarak bilmiyorum :( O yüzden kesin bi cevap veremiycem. Bende upuzuuuun boş bi bar çıkmıştı o dolana kadar bekledim oldu :) o yüzden cevap veremiycem soruna , bilmiyorum malesef :(
Post Reply