Hala İstanbul`dayım. Bir hafta sarktı toplantı. Döndüğümde şurada ettiğiniz laflarda ne kadar yanıldığınızı anlayacaksınız. Unutmayın ki serinin 2.kitabında sayfa başına en az bir ölü düşüyor. Neden acaba
İZMİR BORNOVA'DA TOPLANMAK VE PARTY KURMAK İSTEYENL
Tomb, Lunaris adam öldüremez mi demiştin? Latife etmiştin galiba :schemes: Eee, şahit oldun işte drowlara kurban giden zavallı sorcerer' ın o muhteşem ölümüne!
Hiçbir ölüm bana bu kadar zevk vermemişti, hehehehe! Çok güzeldi, bilhassa cesedinin sergilenişi ve tabii nacizane son sözü :ayyyy!:
Hala İstanbul`dayım. Bir hafta sarktı toplantı. Döndüğümde şurada ettiğiniz laflarda ne kadar yanıldığınızı anlayacaksınız. Unutmayın ki serinin 2.kitabında sayfa başına en az bir ölü düşüyor. Neden acaba
Ben hazırladım kendimi. Bu tehditler ve gözdağı vermeler işlemez bize. İcabında hepimiz yaşarız Dm ölür. 2. kitapta ben yoktum, olsaydım muhtemelen yarım sayfada bir kişi mefta olurdu :schemes:Hala İstanbul`dayım. Bir hafta sarktı toplantı. Döndüğümde şurada ettiğiniz laflarda ne kadar yanıldığınızı anlayacaksınız. Unutmayın ki serinin 2.kitabında sayfa başına en az bir ölü düşüyor. Neden acaba
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ya bu sayfa başına adam kesme işi nasıl başladı ?anlamadım neyse!!!hanfendi kendisi ajdar gibi:))kanaldan kanala dolaşmakta arkadaşlar.valla şaka degil belki gormussunuzdur.hanfendının toplantı dedıgı tv8,atv,cnn turk,kanal d ve belki ntv(emın degılım)deki haberlere cıkmasından ıbaret.bu şaka degıldır.ınanmayana ıspatlanır.nasıl yaa dıgenlerı aynanın diğer tarafında kitabına bekleriz.frpworld dergisine bakan daha kolay ikna olur:))))))
gel gelelim ben bunlara ragmen bu dm'e pabuç bırakırmıyım?benceeee.. bırakmam!sorcerer ölmüşmüş...eee?yani sende gelsen mekanıma senin anan şöle böle sende onun ortak yapım çocuusun anlamında beyan verirsen(bağırırsan)değil anlının şakagına dagger üstüne öküz atarlarda ezerler adamı...haketti.ben arkasındaydım.''abi şşş bak!abi yapma ...etme yaa!sus...''dedim dedim ama neye yarar.
umarım playerlar yani diger arkadaslar bole dikkafalılık etmez.neymiş dm oldurmez.eee sen kufredıyon ya!!!
gel gelelim ben bunlara ragmen bu dm'e pabuç bırakırmıyım?benceeee.. bırakmam!sorcerer ölmüşmüş...eee?yani sende gelsen mekanıma senin anan şöle böle sende onun ortak yapım çocuusun anlamında beyan verirsen(bağırırsan)değil anlının şakagına dagger üstüne öküz atarlarda ezerler adamı...haketti.ben arkasındaydım.''abi şşş bak!abi yapma ...etme yaa!sus...''dedim dedim ama neye yarar.
umarım playerlar yani diger arkadaslar bole dikkafalılık etmez.neymiş dm oldurmez.eee sen kufredıyon ya!!!
TOMB
Hak ihlali yapmayalım. Bu bölüm artık benim oyuncu korkutma bölümüm. Lütfen sayın Tomb. Bilirsiniz öldürürüm. Böyle seviyesiz benzetmelerle... oynatmam oyun moyun, kızdırmayın beni.
Neyse arkadaşlar, İzmir' de frp ile ilgilenen, bilhassa da işin edebiyatına girmek isteyenler muhakkak bana yazsın. Elimden geldiğince yardımcı olurum, söz
Nedense bu fantastik edebiyat misyonunu fazlasıyla üzerime aldım. Napalım, olan oldu, FRP yi medyada tanıtmak da bana düştü. Ama memnunum, çoook memnunum. Güzel bir şey!
Neyse arkadaşlar, İzmir' de frp ile ilgilenen, bilhassa da işin edebiyatına girmek isteyenler muhakkak bana yazsın. Elimden geldiğince yardımcı olurum, söz
Nedense bu fantastik edebiyat misyonunu fazlasıyla üzerime aldım. Napalım, olan oldu, FRP yi medyada tanıtmak da bana düştü. Ama memnunum, çoook memnunum. Güzel bir şey!
slmlar olsun frp ye bayadır takılyorum hatta forumda adımda var ,nickimde efsane arekterimden gelir.Drowlar tarafından öldürülen soc. benm.evet kötü bir andı.
Ben ölen her areerimin ardında üzülürüm ve ders çıkarmaya çalışırım.Karekterlerim değerlidir benm için onları oynatırken malesef kendi dünyamda beraber yaşamaya başlarız ve özellikle çok sevdiğim bir karekterim öldüğünde evden bile çıkmam.Aynen oynattığım Grandini gibi o ki herkes tarafından sevilen brydi ama grubu ona ianet etti ve onu öldürdü.Ne üzücü o kadar hayranı onsuz ne yapıyor kim bilir.Bu 4 lük ondan size olsun yoldaşlarım ;
içimdeki şiddet uyandığında farkettim ateşini
bir huzur verdi senin benliğin bana
dost sandıklarım bir sevgili gibi vurdu kalbimden
ben varmışım anladım ben benliğimin içinde...
Ben ölen her areerimin ardında üzülürüm ve ders çıkarmaya çalışırım.Karekterlerim değerlidir benm için onları oynatırken malesef kendi dünyamda beraber yaşamaya başlarız ve özellikle çok sevdiğim bir karekterim öldüğünde evden bile çıkmam.Aynen oynattığım Grandini gibi o ki herkes tarafından sevilen brydi ama grubu ona ianet etti ve onu öldürdü.Ne üzücü o kadar hayranı onsuz ne yapıyor kim bilir.Bu 4 lük ondan size olsun yoldaşlarım ;
içimdeki şiddet uyandığında farkettim ateşini
bir huzur verdi senin benliğin bana
dost sandıklarım bir sevgili gibi vurdu kalbimden
ben varmışım anladım ben benliğimin içinde...
Yaz lunaris kim tutar seni. ama unutma bu haftadan sonra artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. :schemes:Aahahahah! Evet ya, bir rp geyikleri bölümü yapmalısınız artık. Bal likörü salonuna başlık atma vakti geldi de geçiyor. Oraya yazıyorum, dayanamayacağım
Bir tek seni bana çok gördü dünya
bal likorümü orayamı nyazcaz geyıklerı yazarız beeea!trakyalı cucemi olsam be?!!hehe!ya burdada yapıyoduk ha alt yazı gecelım sevgılı bu bolumu ılk kez okuyan ve ılk kez forumun bu tarafına ugrayan sayın frp player adayı.sen!sen!evt sen!sana diyom!hıh!biz oyuna başlıycaz dm de bak şu...ııhh nerde hah şu yukardaki semiz otu saçlı kız!neydi?...hah lunaris!biz oyun oynıycaz ama istersen sende buraya yaz tanışalım görüşelim yaaa!burda buluşuyoz hep.kısacası oyun istiyosan yanaş cünkü başladı başlıycak.foruma bakıp sakın aaa bu razum azgın ,işte bu apaydın arsız işte ne blim bu lunaris sinsi deme!deme yani!yani cok istersen de de!bence deme!
TOMB