en sevdiğiniz büyü

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
aspergrey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aspergrey »

finger of die......
Sir Alexis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sir Alexis »

aspergrey wrote:finger of die......
"finger of death" dir kendisi.
iyi büyüdür gerçekten de zira yapılan kişi save atamazsa bi daha resurrect edilemez.

ama ben her zaman disintegrate derim.

defalarca hayat kurtarmıştır.

ha bi de FR büyüsü olarak Black Blade of Disaster ve hatta Enervation.
"Et verba et arma vulnerant..."
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

death ve imprisonment. tabii bir de teleport (yada dimension door) ile shadow door.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
BaneElemental
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BaneElemental »

finger of death, death ward...

Bayılıyorum ama benim karakterler yiyince göçüyorum :(
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Ben Seviyesine Göre Çok Güçlü Olduğuna İnandığım Büyüler Dispel ve Alignmentla İlgili Büyüler.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Nedenini bilmediğim halde Büyü Okları'nın hastasıyım
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

Kesinlikle Random Action... Tartışılmaz.

Bir paladin bir cleric bu büyü ile neredeyse garnizon bastık.

3 savaşçı benim etrafımı tutmuş (Ben Paladin). 1 savaşçı da fırsattan yararlanıp Cleric'e saldırdı. Uzaktan da 3 kişi daha geliyor ve hepsi de eğitimli donanımlı savaşçılar. Cleric adamın kafaya geçirdi kılıcı. Sonra benim yanımdakine Random Action attı. Adam Cleric'e saldırdı (Random Action da 8 lik zar atılır gelen sayıya göre Hiç bir şey yapma konuş büyüyü atana saldır. En yakındakine saldır falan gibi komutlardan birini gerçekleştirir kurban.)

Benim yanımdaki adam birden yanımdan koşarak clerice doğru charge yaptı geçerken kılıcı geçirdim (AOO). Cleric te adam vuramayınca bide o geçirdi yattı(AOO). Sonra ben önümdeki adama bir vurdum critical o da yattı. Sonra Adamlar vuramayınca bizimki bi random action daha ve aynı sonuç aynı olay. :) Ben yanımda kalan son adama vurur oda critical oda yatar. Gelen 4 kisiden biri bana tam vuracakken son random action. Adam birden elindeki kılıcı pazarlamaya başlar ben küt kafaya cleric koşar küt kafaya vs 8 kisi temizlenir.

Random Action bu dur.
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

Tabi bir de Hold Person var. Böyle bir büyü olamaz ya 2. lvl da tam death büyüsü. (wizard için 3) Yüksek lvl lı fighter lar bile önünde kurbanlık koyun gibi kalır ve ekmek bıçağı ile doğrarsın.
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Time Stop daha öte bi büyü olamaz bundan.bi roundda 3-4 büyü yapıyosun daha fazla bi büyü nasıl olabilir.. :evillaugh:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kilden taşa/Taştan kile(Stone to mud/ mud to stone): büyü direncini bırakın, büyü bağışıklığı olan şeylere dahi sözü geçer, kale duvarı dinlemez, hapishane dinlemez, kilden duvar yaparsın taştan duvarın olur. Süper büyü! Ekonomiyede yarar, savaşada yarar, katliyamada yarar.

Parça(İtem): Yine direnç ve bağışıklık dinlemeyen büyü. Koca koca taş bloklarını adamların kafasına geçirmek ve ani ölümler için ideal. Hatta birde büyü ile saldırına +20 eklersen oohh !

Işınlanma(Teleport): (Ankara) :) ..... :plotting: -------------- :w00t: ----------------- :evillaugh: (Eskişehir)

polimorf(poliymorph): Kuş ol uç, at ol koş, kaplan ol savaş, süper büyü süper. Hele birde sürekli üstünüzde kalmasını sağlarsanız yemede yanında yat.

Görünmezlik felanda var aslında ama onlar çok bilinen büyüler. Daha önceden de bu başlığa mesaj atmıştım ama item büyüsünüde ekledim. :)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ben hala imprisonment diyorum çünkü ne büyü direnci ne büyü bağışıklığı, ne büyüklük ne başka birşey direkt hoooop bilinmeyen bi yere. Ayrıca dragon breath'de çok deli bi büyü.

3rd edition'da ise en sevdiğim büyüler finger of death, acid storm (golemleri çok fena yapıyo), fire storm (bu daha da beter yapıyo) bu druid büyülerini çok seviyorum çok süperler.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Phantom wrote:Time Stop daha öte bi büyü olamaz bundan.bi roundda 3-4 büyü yapıyosun daha fazla bi büyü nasıl olabilir.. :evillaugh:
Kesinlikle katılıyorum buna. Time stop yaptıktan sonra ortalığı yakıp yıkmak harika oluyor. :)
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

en güsel büyü fireball.
öyle kitaplara ve kurallara göre düşünmeden sadece hayal ederseniz süper seyler yapabilceğinizi görürsünüz... :roll:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

shirink item bir okuyun sınırlamalarını hak vericeksinz bir de okurken elinize agırcana bir taş alın ve atıp tutun. yüzünüzdeki gülümsemeyi görür gibiyim.Ummadık taş baş yarar :evil:
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Shapechange"
Level 20 buyucu bir savascsi gorur:

40 HD'li Colosssal Gold Dragon'a donusur ve ufurur

baska bir buyucu gorur:

40 HD'li Colosssal Golem'e donusur ve immune to magic olur

Good bir outsider gorur

40 HD'li Colosssal bir demon'a donusur.

Evil bir outsider gorur

40 HD'li Colosssal bir angel'a donusur.

xxx gorur

40 HD'li Colossal bir xxx'e donusur.

vs. vs.

Buyucu bakti yenilmek uzere bir demona donusup, teleport without error. Hooop! :evil:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply