en sevdiğiniz büyü
-
Sir Alexis
- Kullanıcı

"finger of death" dir kendisi.aspergrey wrote:finger of die......
iyi büyüdür gerçekten de zira yapılan kişi save atamazsa bi daha resurrect edilemez.
ama ben her zaman disintegrate derim.
defalarca hayat kurtarmıştır.
ha bi de FR büyüsü olarak Black Blade of Disaster ve hatta Enervation.
"Et verba et arma vulnerant..."
- darkflarer
- Kullanıcı

-
BaneElemental
- Kullanıcı

-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Kesinlikle Random Action... Tartışılmaz.
Bir paladin bir cleric bu büyü ile neredeyse garnizon bastık.
3 savaşçı benim etrafımı tutmuş (Ben Paladin). 1 savaşçı da fırsattan yararlanıp Cleric'e saldırdı. Uzaktan da 3 kişi daha geliyor ve hepsi de eğitimli donanımlı savaşçılar. Cleric adamın kafaya geçirdi kılıcı. Sonra benim yanımdakine Random Action attı. Adam Cleric'e saldırdı (Random Action da 8 lik zar atılır gelen sayıya göre Hiç bir şey yapma konuş büyüyü atana saldır. En yakındakine saldır falan gibi komutlardan birini gerçekleştirir kurban.)
Benim yanımdaki adam birden yanımdan koşarak clerice doğru charge yaptı geçerken kılıcı geçirdim (AOO). Cleric te adam vuramayınca bide o geçirdi yattı(AOO). Sonra ben önümdeki adama bir vurdum critical o da yattı. Sonra Adamlar vuramayınca bizimki bi random action daha ve aynı sonuç aynı olay.
Ben yanımda kalan son adama vurur oda critical oda yatar. Gelen 4 kisiden biri bana tam vuracakken son random action. Adam birden elindeki kılıcı pazarlamaya başlar ben küt kafaya cleric koşar küt kafaya vs 8 kisi temizlenir.
Random Action bu dur.
Bir paladin bir cleric bu büyü ile neredeyse garnizon bastık.
3 savaşçı benim etrafımı tutmuş (Ben Paladin). 1 savaşçı da fırsattan yararlanıp Cleric'e saldırdı. Uzaktan da 3 kişi daha geliyor ve hepsi de eğitimli donanımlı savaşçılar. Cleric adamın kafaya geçirdi kılıcı. Sonra benim yanımdakine Random Action attı. Adam Cleric'e saldırdı (Random Action da 8 lik zar atılır gelen sayıya göre Hiç bir şey yapma konuş büyüyü atana saldır. En yakındakine saldır falan gibi komutlardan birini gerçekleştirir kurban.)
Benim yanımdaki adam birden yanımdan koşarak clerice doğru charge yaptı geçerken kılıcı geçirdim (AOO). Cleric te adam vuramayınca bide o geçirdi yattı(AOO). Sonra ben önümdeki adama bir vurdum critical o da yattı. Sonra Adamlar vuramayınca bizimki bi random action daha ve aynı sonuç aynı olay.
Random Action bu dur.
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Kilden taşa/Taştan kile(Stone to mud/ mud to stone): büyü direncini bırakın, büyü bağışıklığı olan şeylere dahi sözü geçer, kale duvarı dinlemez, hapishane dinlemez, kilden duvar yaparsın taştan duvarın olur. Süper büyü! Ekonomiyede yarar, savaşada yarar, katliyamada yarar.
Parça(İtem): Yine direnç ve bağışıklık dinlemeyen büyü. Koca koca taş bloklarını adamların kafasına geçirmek ve ani ölümler için ideal. Hatta birde büyü ile saldırına +20 eklersen oohh !
Işınlanma(Teleport): (Ankara)
..... :plotting: -------------- :w00t: ----------------- :evillaugh: (Eskişehir)
polimorf(poliymorph): Kuş ol uç, at ol koş, kaplan ol savaş, süper büyü süper. Hele birde sürekli üstünüzde kalmasını sağlarsanız yemede yanında yat.
Görünmezlik felanda var aslında ama onlar çok bilinen büyüler. Daha önceden de bu başlığa mesaj atmıştım ama item büyüsünüde ekledim.
Parça(İtem): Yine direnç ve bağışıklık dinlemeyen büyü. Koca koca taş bloklarını adamların kafasına geçirmek ve ani ölümler için ideal. Hatta birde büyü ile saldırına +20 eklersen oohh !
Işınlanma(Teleport): (Ankara)
polimorf(poliymorph): Kuş ol uç, at ol koş, kaplan ol savaş, süper büyü süper. Hele birde sürekli üstünüzde kalmasını sağlarsanız yemede yanında yat.
Görünmezlik felanda var aslında ama onlar çok bilinen büyüler. Daha önceden de bu başlığa mesaj atmıştım ama item büyüsünüde ekledim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
- darkflarer
- Kullanıcı

ben hala imprisonment diyorum çünkü ne büyü direnci ne büyü bağışıklığı, ne büyüklük ne başka birşey direkt hoooop bilinmeyen bi yere. Ayrıca dragon breath'de çok deli bi büyü.
3rd edition'da ise en sevdiğim büyüler finger of death, acid storm (golemleri çok fena yapıyo), fire storm (bu daha da beter yapıyo) bu druid büyülerini çok seviyorum çok süperler.
3rd edition'da ise en sevdiğim büyüler finger of death, acid storm (golemleri çok fena yapıyo), fire storm (bu daha da beter yapıyo) bu druid büyülerini çok seviyorum çok süperler.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

"Shapechange"
Level 20 buyucu bir savascsi gorur:
40 HD'li Colosssal Gold Dragon'a donusur ve ufurur
baska bir buyucu gorur:
40 HD'li Colosssal Golem'e donusur ve immune to magic olur
Good bir outsider gorur
40 HD'li Colosssal bir demon'a donusur.
Evil bir outsider gorur
40 HD'li Colosssal bir angel'a donusur.
xxx gorur
40 HD'li Colossal bir xxx'e donusur.
vs. vs.
Buyucu bakti yenilmek uzere bir demona donusup, teleport without error. Hooop!
Level 20 buyucu bir savascsi gorur:
40 HD'li Colosssal Gold Dragon'a donusur ve ufurur
baska bir buyucu gorur:
40 HD'li Colosssal Golem'e donusur ve immune to magic olur
Good bir outsider gorur
40 HD'li Colosssal bir demon'a donusur.
Evil bir outsider gorur
40 HD'li Colosssal bir angel'a donusur.
xxx gorur
40 HD'li Colossal bir xxx'e donusur.
vs. vs.
Buyucu bakti yenilmek uzere bir demona donusup, teleport without error. Hooop!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power