Raistlin mi, Fistandantilus mu?
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

ben bugün 2 kişiye özelden anlattım kaderlerini. buraya spoiler yazmamak için
Mina iyi mi bilmem ama son kitapta yaptıkları bayağa bi canımı sıkmıştı. Sevmiyorum o yüzden :schemes:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Ya nerden bulcan sen onun kadar sadık bir insanı.Paladine a tapsa var ya 2. Dağ geliyordu Krynn'e:D
Tam da yerini bulduk ha konuşmak için
başlığa bak yazılara bak
Bu arada sn bana bir pmlesene şu minator savaşları olayını
Yoksa
Tam da yerini bulduk ha konuşmak için
Bu arada sn bana bir pmlesene şu minator savaşları olayını
Yoksa
Code: Select all
Minatorların Silvanestiyi işgal edişini filan mı anlatıyor? Ve de ne zaman çıkacak?Heyecanlandım şimdi :roll: “Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Elamshin <br>
Seri benim içinde bitti yaz alevinden sonra,ondan sonraki kitaplar okuyucuya okurken zevk vermek değil tamamen ticari kazanç üzerine yazılmıştır.Bu arada Fistandantilus Reborn hayatımda okuduğum en kötü FRP kitabıdır.Bu kadar süper hikaye yazılacak bir karakter ancak bu kadar kötü kullanılabilirdi.Tek kelimeyle İğRENÃ?.
Hayatımda ilk defa bir fep kitabını bitirmekte bu kadar zorlandım. Fistandantilus karakteriyle bu kadarmı sıkıcı bir kitap yazılır? Evet, yazılabiliyormuş.Bu arada Fistandantilus Reborn hayatımda okuduğum en kötü FRP kitabıdır.Bu kadar süper hikaye yazılacak bir karakter ancak bu kadar kötü kullanılabilirdi.Tek kelimeyle İğRENÃ?.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Fiatandantilus Reborn öyle evet ama daha kötüsü de var.Karanlık ve Işık.Tek kelime daha edemeyeceğim.
Bu siteden aldığım bir bilgiyi tekrar edeceğim: Ruhlar Savaşı serisi Jean Rabe in yarattığı köle Krynn'i eski haline döndürmek için yazılmıştır. İkis arasındaki fark o kadar büyük ki
Jean Rabe okudum hatta fena değil ama Krynne bunu yapmamalıydı.
Bu siteden aldığım bir bilgiyi tekrar edeceğim: Ruhlar Savaşı serisi Jean Rabe in yarattığı köle Krynn'i eski haline döndürmek için yazılmıştır. İkis arasındaki fark o kadar büyük ki
Jean Rabe okudum hatta fena değil ama Krynne bunu yapmamalıydı.
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Elamshin <br>