bir dilek...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Ben çok uzun zaman önce kendim için kendi kendime bir dilek dilemeyeceğime söz vermiştim.
Ama illa bir hak verilse tek bir şeyi değiştirme imkanım olsa çok şey var yapacak karar veremezdim.... Dilek hakları hep aldatmalıdır. Neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamak o kadar zor ki?
Ama illa bir hak verilse tek bir şeyi değiştirme imkanım olsa çok şey var yapacak karar veremezdim.... Dilek hakları hep aldatmalıdır. Neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamak o kadar zor ki?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Sadece bir dilek hakkım mı ar öyleyse o tek dileği şu şekilde kullanıyorum ki buna kimse itiraz edemez.Ve hatta üzerine canımı koyarım ki en akıllıca istek bu:
"Sınırsız sayıda dilek hakkım olması"
"Sınırsız sayıda dilek hakkım olması"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sınırsız dileğinin olması bir süre sonra lanete de dönüşebilir kardeş.
Wizard zamanı kontrol eden bir tanrıya hizmet etmiştim bir ara... Zamanı kontrol etmek... Kendi fikrin tabii ama yine de tekrar düşünmeni tavsiye edeceğim. Ama eğer hale varlığı devam ediyorsa zamanın fısıltısını arayabilirsin.
Wizard zamanı kontrol eden bir tanrıya hizmet etmiştim bir ara... Zamanı kontrol etmek... Kendi fikrin tabii ama yine de tekrar düşünmeni tavsiye edeceğim. Ama eğer hale varlığı devam ediyorsa zamanın fısıltısını arayabilirsin.
HARBE GİDEN
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Sana böyle bir gücü vermek isterdim kardeş o zaman... Eskiden olsa verirdim de o zamanlar Zamanın Diyar üzerindeki en güçlü tesilcisiydim. Ama geçici olarak verdiğimi say bakalım bir süre için neler yapardın kardeş ? ? ? ? İlk olarak....
HARBE GİDEN
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Bu arada benim dileğim neden lanet olsun ki.tabii istesem o sınırsız dilekten bir kaç trilyonunu lanet için ayırabilirim 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Drakhan
- Kullanıcı

kesinlikle...Dileğim o,bu,şu değilde " Mutlu " olmak isterdim açıkcası
Dünyada yapılan hangi şey hangi dilek insanın mutluluk isteğinin karşısında durabilirki.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ve bu gerçekleşirse kaldıramazsın hayatın içyüzünü, insanların gerçek yüzünü. Onlar yüzüne gülerken, çok nazik konuşurken arkadan iş çevirdiklerini öğrendiğinde çevrende gerçekten kaç dostun, arkadaşın kalır.WizardOfQuarks wrote:Düşünce okuyabilmeyi isterdim...
Aslında bazen gerçekleri bilmek baya rahatlatıyor insanı. :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı