Kitiara rüyalarıma girmedi desem yalan olur, şimdi topluma açık bir ortamdayız,çok ayrıntı vermeyeyim ama onun üzerine sexy lady( sehvetle bakılası hatun ) tanımam ben
Cattie-Brie yi çok severim ben... Ufak tefek bir şeydir, ok-yay beni korur. En güzel birşey ne diyim...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
dalamar- savaşçı kadınlar zırhlarının altına ne giyerler?
kitiara-pek az şey peki ya büyücüler cüppelerinin içine ne giyerler?
dalamar-hiçbişey!..
burdan anlıyoruz ki kitiara hoş bi bayan gerek sorularıyla gerek cevaplarını kanıtlamasıyla:D
bence iblis savaşlarından pony i unutmamak lazım...
"Bunu yapacağım.Hayatımda hiçbir şeyin önemi yok, bundan başka.Hayatımda bundan başka an yok.Bu anda doğdum ve eğer başarısız olursam bu anda öleceğim."
"Bunu yapacağım.Hayatımda hiçbir şeyin önemi yok, bundan başka.Hayatımda bundan başka an yok.Bu anda doğdum ve eğer başarısız olursam bu anda öleceğim."
valla eğer öle hayal ediyosan kesin doğru hatırlıyosun unutmak mümkün mü
beyaz elbisesi içinde, masumiyetle cazibeyi birleştirmiş, kitiara gibi alışıldık seksi kadın imajının dışına çıkmış, raistlini bile etkilemiştir. sorarım size daha ne olsun ?
kesinlikle doğru raistlin çapkın zaten tek avladığı kız crysania deil ki