İblis Savaşları...
İblis Savaşları...
herkes fantastik kitaplardan bahsediyoda kimse iblis savaşlarını şöle enine boyuna konuşmamış. ben salvatore u gerçetken bu kitaplarla daha bi sevdim. kitabın konusu ve hikayesi beni gerçekten etkiledi elflerin kanatlarının olması biraz ilginç geldi ama sonra insan alışıyor. bence kesinlikle okunması gereken bir kitap...
"Bunu yapacağım.Hayatımda hiçbir şeyin önemi yok, bundan başka.Hayatımda bundan başka an yok.Bu anda doğdum ve eğer başarısız olursam bu anda öleceğim."
-Raist
-Raist
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

elflerin elbryanı eğitmesi, büyünün eragondaki gibi mantıklı olması (mantıklı derken orjinal) gerçekten ilgimi çekmişti. biride hala drizti bitiremedi aredhel dimi 
"Bunu yapacağım.Hayatımda hiçbir şeyin önemi yok, bundan başka.Hayatımda bundan başka an yok.Bu anda doğdum ve eğer başarısız olursam bu anda öleceğim."
-Raist
-Raist
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ya beni çok sarmamıştı14. drizzt kitabından sonra artık salvatore okuduğumda böle her bakışta 1 paragraf okuyabiliosun ve ne olucağını zaten biliosun,klasik salvatore iyimserliği
"çok kişiydiler etraflarında 2milyon orc vardı,kurtulmalarını şansı yoktu kendini bıraktı
Ve son anda gördü
5000 ejderha onlara yardıma gelmişti" :p gibi ok bu abartı biraz ama ne biliyim yn, kahramanların herzaman zor durumlardan şansla yada bu tarz şeylerle çıkıcağını bilmek bi süre sonra sıkıyo,ama bu demek değildirki salvatore kötü bir yazar,sonuçta kütüphanemde 18 kitabı var
"çok kişiydiler etraflarında 2milyon orc vardı,kurtulmalarını şansı yoktu kendini bıraktı
Ve son anda gördü
5000 ejderha onlara yardıma gelmişti" :p gibi ok bu abartı biraz ama ne biliyim yn, kahramanların herzaman zor durumlardan şansla yada bu tarz şeylerle çıkıcağını bilmek bi süre sonra sıkıyo,ama bu demek değildirki salvatore kötü bir yazar,sonuçta kütüphanemde 18 kitabı var
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere
Raistlin Majere