Savaşçılar...

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

(karathas'ın konuşmama nedeni haftada iki gün internete girebilmesidir :D)

Durun Demran gitmeyin cevabımı hemen size vermek isterim.
Bir görüşmeye tabii razı olurum...
İnsanların ölmesini ne siz nede ben istiyorum anladığım kadarıyla; ama ben hala işgal edilme nedenlerimizi anlayamadım...Mesih ilan ettiğiniz Corax neden derhal üzerimize karanlıklar tarafından görvelendirildiğini söyleyerek bir ordu ile geldi? Tarihte hangi peygamberde görülmüştür bu? Bir ordu ile kimin inancını değiştirebilirsiniz sorarım size, kimin...tanrılar eğer onlara saygısızlık ettiğimizi düşünüyorlarsa bize bir elçi yollayıp bir şekilde bunu gösterebilirlerdi. Bizleri öldürmek için gelen bir ordu ile değil.
Benim isteğim Corax'ın ordusunu geri çekmesi ve kendi rahipleri ile bunu anlatmasıdır...
İnsanların ölmesi sanırım ne bizim işimize gelir ne tanrıların, yanılıyor muyum. İnsanlar inançları gereği gerekeni uygun görmüşlerdir. Yani burda iş tamamen siz kalıyor..
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben karanlıklar tarafından değil Tanrılar tarafından görevlendirildim...
Biz sizi değil kafirleri ve imansızları öldürmeye geliyoruz...
Tanrıların işine karışmak ne senin ne de benim haddime düşer...
Tanrıların clericleri yüzyıllardır bunu ne insanlara ne de onları yöneten hükümdarlara açıklayamadılar. şimdi insanların neden clericleri anlamadığını biliyorum çünkü hükümdarlarını tanrılarından bile fazla önemsiyorlar...
Hükümdarları insanlık adına yaptıkları büyük suçlar için hakları önünde cezalandırıldığında onun da bir ölümlü olduğu gerçeği insanlar tarafından anlaşılacak.
Tanrıların adaletli ve haklı düzenini gören bütün insanlar dindar olacak ve günahlardan uzak mutlu bir şekilde eşit bir şekilde yaşayacaklar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

:))))))) Demek biz clericler kralları daha çok önemsiyoruz..... Sen hiç gerçek bir cleric gördün mü corax.. Görmediğini düşünüyorum... Bizim tanrımızın aslında bir parçası olduğumuzu bile anlamamışsın.. şunu söyleyeyim tanrının seçilmişi olmak clericlik değildir.. Onun amacı ve ruhunun bir parçası sendedir ama cleric benzeri bir bütünleşmeyi çoğu seçilmiş yaşayamaz senin de yaşamadığın belli oluyor.. Onca tanrının bir sürü yüce rahibinin hükümdarlarını önemsediğini bu nedenle tanrıların işlerini daha önce zayıf hırsızları öldürmüş bir barbaa yaptırdığını söylüyor ve buna kendini ve müttefiklerini inandırıysan diyecek bir şeyim yok sana.. Hükümllü benim hükümdarım değil hiç bir clericin hükümdarı yoktur hiç bir zaman sadece tanrıları vardır.. Hükümdarları tanrılarının sesi ile benzer konuştuklarında onları dinlerler.. Ben şu anda barışçı ticaretle geçinen bir kasaba halkına yönelmiş.. Karanlık ve zevk için savaşı kışkırttığı bilinen tanrı müridlerinin de olduğu bir ordu görüyorum.. Miellikinin içimdeki sesi.. Bu ordu ne kadar karşı konulmaz olsa da kasabada kalıp oranın halkı için savaşmamı söylüyor...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sen yalnızca körsün, hiç bir şey göremiyorsun... Sana söyleyecek başka bir şeyim yok. Yalanların ve kararmış zihnini artık Tanrılar bile temizleyemez. Sen Tanrılara değil kendine tapıyorsun...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

artık tanrıları rahat bırakın...
bir ölüler bir de tanrılar rahat bırakılmaz nedense...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

Oren_Dautry wrote:artık tanrıları rahat bırakın...
bir ölüler bir de tanrılar rahat bırakılmaz nedense...
müthiş bir söz!!!çok isabetli
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Hiç bir cleric eğitimi almamış birine göre tanrılar hakkında çok şey idda ediyorsun Corax.. Senin gücünden yararlanıp hedeflerine ulaşmak için seçilmiiş yapan bir tanrı sana bu bilgliği veremez.... Hele hele bu gücü kaldıramayıp kendini evrenin merkezi zannedecek kadar bilgelikten uzak birine demek kendime taptığımı idda ediyorsun.. Kendime taptığım için mi çok güçlü olan düşmana karşı imaknsız bir savunma sergileyen bu kasabayı destekliyorum.. Unutma tanrıya inanç en güçsüz anında bile tanrına güvenerek ve ölüm yanıbaşında iken bile onunla tanrına ve inançlarına bağlı olarak yüzleşerek kanıtlanır.. Sen daha bu sınavı hiç yaşamadın Bense defalarca yaşadım... Clericlik konusunda henüz çok acemisin Corax bir bebek gibisin ama güçlü bir bebek.. bu nedenle asla ne kadar çok şey öğrenmen gerektiğini bilmeyeceksin Bu nedenle asla bilge bir cleric olamayacaksın benim kanaatimce
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

zor anında tanrılara sığınmak bir zayıflıktır .....
tanrılar bencil ve güçlü yaratıklardır ve yok olmaya mahkumlardır
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sözlerin beni ancak güldürüyor Yeorda. Evrenin merkezinde ben değil Tanrılar var diyorum sen hala bana olan nefretini, öfkenini, kinini kusuyorsun. Konu ben değilim ama sen bunu kişiselleştirecek kadar başarısız bir clericsin. Tanrına göre değil, kendi kişisel sürtüşmelerine göre karar veriyor ve işin üzücü yanı bunu Tanrına yoruyorsun...

Ben yeni bir ermiş olabilirim ama sen bu kadar sene sonra bile kötü bir ermişsin... Ben az zamanda çok şey yaşadım ve öğrendim... Gücüm eski korkunç barbarlık hikayelerimden değil Tanrılara olan inancımdan geliyor.
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Zor durumdaki bir kasabayı desteklemek kişisel bir karar değil inancımın gereğidir Corax.. Asıl sen sonunda imparatorluk hayali kurduğun bir savaşta nasıl kişisel çıkarının olmadığını idda edersen... Bir şüpheli varsa o sensin Corax... Ermiş nedir Corax.. Seçilmiş olarak yıllarca eğitim almış bir rahip bilgeliğine eriştiğini mi sanıyorsun o zaman rahip eğitimini küçümsüyorsun Corax... Bu .............. Bu bence tüm rahiplere hakarettir. Bir seçilmiş bile Corax tanrısı ile bir rahip kadar bütünleşemez ama bunu asla bilemeyeceksin sen..
King_Therosus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by King_Therosus »

İnsanların seçimleri seni ilgilendirmez saygıdeğer Corax.Onların seçimlerini bırak orduyla mantıklı sebeplerle bile değiştiremezsin yalnızca sana karşı bir ordu yaratmış olacaksın aksine dünya kaosa sürüklenecek barışa değil.Bunu anlamakta güçlük çekiyorsun ve bu bizim hayatlarımıza mal olacak.Sadece bizim değil birçok insanın ve bu savaştan yararlanacak iblisleri saymıyorum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

İmparatorluğu kendime kurmayacağıma yalnızca Tanrıların hakim olacağını milyonlarca kez söyledim ve ben yönetimde de yer almayacağımın üzerine adım üstüne onurum üstüne yemin ettim. Ama senden inanmanı beklemiyorum sen yalnızca kendi yalanlarına inanırsın zaten...

Saygıdeğer King_Therosus... Öncelikle saygılı konuşmanızdan dolayı teşekkür ederim. Sanırım hitap edilmesi gereken tek adam gibi adam sizsiniz.

Ben insanların seçimlerini değiştirmeyeceğim onlara seçim hakkı sunacağım... İnsanlar açlar fakirler ve cahiller Therosus...

Tapınaklar görevlerini yeterince yerine getiremiyorlar ve bizim kuracağımız düzen insanları zorla bir dine geçirmeye çalışmayacak. Tam tersine onlara dinleri öğretecek ve Tanrılardan haberdar edecekki insanlar da kalplerine bakıp Tanrıları orada görebilsinler...

Bizim saldırımız halka değil onları yöneten sizin gibi monarşik idarelere karşıdır. Bizim düzenimizde hiç bir insan kral ya da imparator olamaz çünkü bütün insanlar eşittir ve adalet Tanrıların ilahi adaletidir. Düzen ise zaten Tanrıların iradesi olan clericler sayesinde rahatça sağlanacaktır. Kanunlar Tanrıların yasaklarına göre yapılacaktırki insanlar dinlerinin gereklerine göre yaşasınlar ve mutlu olsunlar...

Eğer siz de tahtınızdan vazgeçip Tanrıların düzenini kabul edecek imana, inanca ve eşitlik anlayışına sahipseniz sizi de Tanrılar'ın ordusunda görmek bir şeref olacaktır bizim için...

Ama insanlığın kalbini ruhunu ve imanını çürütüp ruhunu emen "iktidar", "yönetme" ve "güç" arzusu sizi de ele geçirdiyse savaşmaktan başka şansımız yok gibi gözüküyor...

Saygılar...
Aydınlanmış savaşçı ve komutan Corax Tigerheart
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

İktidar mı??? Güldürme beni Corax.... Bir kasabayı bile yönetmekten nefret etmişimdir.. Senin vahşetin bunu yapmak zorunda bıraktı ne yazık ki beni neyse ki yönetimi hakeden kişiye halkın da isteği ile devrettim.. Bir cleric yöentmez Corax ve sen clericlerin yönettiği düzen diyorsun.. Gerçek clericler sadece onu keşfedenlere tanrılarının nimetlerini sunarlar bu nedenle arasıra kendilerine inanan yönetimlerim yanında olsalar da onlarda hep bağımsızlardır.. Öünkü bir cleric sadece kendisine mutlak inanan ve kendi iradesine isteyerek saygı gösterenleri yönetir... Ki bu kişilerde tapınakalra kendileri gelir zaten.. Bir krallığı yönetmek.. Bunu yapan bir cleric değildir... Eğer mevcud koşullar yüzünden doğru kral bulunmadan veya on kasabada bulunduğu gibi doğru yönetici.. irade boşluğunu doldurması gerekmiyorsa..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

yeorda wrote:Senin vahşetin bunu yapmak zorunda bıraktı
Hani nerde benim vahşetim hanig öster yalancı herif!
yeorda wrote:ne yazık ki beni neyse ki yönetimi hakeden kişiye halkın da isteği ile devrettim..
Tapınağa gelen Yalnızca Meilkiye inananların seçtiği bir adam mı? Diğer halkın iradesi nerde? Bir tane tapınakta yapılan kuru bir kalabalığın sözü mü doğruyu gösteriyor. Kör gözlerini aç artık, sen bir kral seçiyorsun ve halkın hepsi bunu mu istiyor bilmiyorsun. Bir tapınak bütün Ten Towns'un iradesi mi oluyor. Haha sana gülüyorum ancak...
yeorda wrote:Bir cleric yöentmez Corax ve sen clericlerin yönettiği düzen diyorsun..
Hayır ben Tanrıların yönettiği düzen diyorum ama sen anlamıyorsun her zamanki gibi...
yeorda wrote:Öünkü bir cleric sadece kendisine mutlak inanan ve kendi iradesine isteyerek saygı gösterenleri yönetir...
Aaaaah demekki neymiş clericler yönetirmiş değil mi yine kendinle çelişiyorsun.
yeorda wrote:Bir krallığı yönetmek.. Bunu yapan bir cleric değildir...
Evet çok haklısın bu "BİR" cleric değildir...
yeorda wrote:Eğer mevcud koşullar yüzünden doğru kral bulunmadan veya on kasabada bulunduğu gibi doğru yönetici..
Doğru kral yoktur... İktidar hırsıyla ve güç isteğiyle kararmış ruhlu adamlar kendilerini diğerlerinden üstün gören kendini kanun gören adamlar vardır onların adı da kraldır ve zavallı insanlar bu pislikler tarafından yönetilmeyi haketmiyorlar...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Raistlin wrote: Hani nerde benim vahşetim hanig öster yalancı herif!

Tapınağa gelen Yalnızca Meilkiye inananların seçtiği bir adam mı? Diğer halkın iradesi nerde? Bir tane tapınakta yapılan kuru bir kalabalığın sözü mü doğruyu gösteriyor. Kör gözlerini aç artık, sen bir kral seçiyorsun ve halkın hepsi bunu mu istiyor bilmiyorsun. Bir tapınak bütün Ten Towns'un iradesi mi oluyor. Haha sana gülüyorum ancak...

Hayır ben Tanrıların yönettiği düzen diyorum ama sen anlamıyorsun her zamanki gibi...

Aaaaah demekki neymiş clericler yönetirmiş değil mi yine kendinle çelişiyorsun.

Evet çok haklısın bu "BİR" cleric değildir...

Doğru kral yoktur... İktidar hırsıyla ve güç isteğiyle kararmış ruhlu adamlar kendilerini diğerlerinden üstün gören kendini kanun gören adamlar vardır onların adı da kraldır ve zavallı insanlar bu pislikler tarafından yönetilmeyi haketmiyorlar...
Suçu sadece senin ordun tarafından yönetilmek istemeyenlere ne yapcağından bahsederken vahşetini yeterince anlatıyosun Corax.
Tapınağa gelen Miellikiye inananların seçtiği adam değil öyle olsa ona verilen sembollerde tanrıçamın sembolü olurdu... Bu adamı halk seçti tören halkın isteği ile tanrıçamın desteğini göstermek amacı ile tapınakta oldu..
Tanrılar zaten yönetiyor Corax.. Ama tabii sen bunu görecek gözlerden yoksunsun ve taşıdığın o muazzam güç bile sana bunu sağlamıyor... İnanmayan insanlar bile aslında onların iradesi altında..
Cleric in yönettiği şey bir tapınaktır devlet değil bunu sana anlatmaya çalıştım başaramadım her halde.. Öünkü tapınaklara insanlar kendi iradesi ile gelirler.. Devletler ise orda doğan ve birçok defa da ordan ayrılma şansı olmayan insanlardan oluşurlar.. Cleric kendi iradesi ile onun dinlemeye karar vermeyen bir kişiyi bile yönetmek istemez. (tabii gerçek bir clericse..
Eğer on kasba yönetiminin kötü olduğunu düşünüyorsan gel ve bir sonraki seçimde onksaba yöneticiliğine aday ol Corax bu daha kolay bir yol olurdu hele seçilmişliği aldıktan sonra bu savaş olmasa kesin seçilirdin... Ama sen bir savaş olmadan bir yerin yönetimini ele geçirmekten zevk almazsın değil mi??? Neyse bu sözün doğruluğunu test edeceğiz... Barış görüşmelerinde..
Post Reply