elinde kılıcyla valhallaya giren kuzeyli savascılarlan pink floyd un ne alakası war anlamış deidlim ama sunu aklında tutsan ei olur dostum pink floyd herzaman 1 numara anlıycan meditasyon gibi bişey yada bi metalci için pogo gerksinimi gibi yanlış bişey dediysem özür dilerim
tavsiye ederim bence dinlenmeye deger ama insanların zewkleri farklıdır yani sana kalmış dinleyip dinlememek ama abi hiç pantera dinliyen yoqmu aranızda?
vanaheim wrote:yoq hacı yaw pink floyda zatenb laf söylüen olursa yıgarım onu yamulturum anlıycan bu arada hacı sen white snake dinlionmu?
yada dinliyenlar warmı
ohahaeheaha ne diyim..
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Forumu Görünce Hemen Attım Bir Black Wind Fire And Steel :schemes:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Geçen Seneki Rock the Nations Olayına Doyamadım Umarım Gelirler Gene Türkiyeye şöyle Kulaklarımızın Pası Gitse
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
All men play on ten, never gonna turn down again Ağzının Tadını Bilenler Belli Oluyor.
ben slowlarını çok dinlemiştim bi zamanlar...bana dinletip sevdiren biri olmuştu...bu arada yeni albümlerinde türkçe bi şarkı söyliycekler diye okumuştum bi yerlerde...noldu acaba? :plotting:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>