Dark elfler neden herkesle düşman?
Olaya bir de başka bir açıdan bakarsak herkese düşman bir ırkın olması gerekiryordu. Ao en baştan bunu istiyordu. ( Ya da yazarlar) ve onlar da kara elfleri yarattılar...
Eğer herkese düşman bir ırk yaratmanız gerekse buna mecbur olsanız. Onların bu düşmanlığını nasıl bir mantığa oturturdunuz?
Eğer herkese düşman bir ırk yaratmanız gerekse buna mecbur olsanız. Onların bu düşmanlığını nasıl bir mantığa oturturdunuz?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Bir kere ne yapacağı belli olmayan ırk olması şart... Sonra iyi niyetli, iyilik yapan bir ırkda olmamalı kesinlikle... Herkese düşman olacaklarsa diğer ırklardan uzaklarda onların kolaylıkla gelemeyeceği yerlerde yaşamaları mantıklı olacaktır ( underdark gibi
)... Güçlü özellikleri olması da bir neden olabilir çünkü düşmanlık edinmeyen ırkların bile korkmalarını sağlayarak onları bile düşman haline getirmek gerekir belki de
Yani Dark Elflerde fazlası ile düşman olunma Potansiyeli var...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Bazen böyle tümden gelim yolları işe yarıyor sanırım. O zaman bir de geriye gidersek, Kara elfler herkesle düşman çünkü ne yapacakları belli değil çok iyi kalpli bir ırk gelenekleri olduğu da söylenemez , güçlü oldukları için kolay düşman edinmeyen ırkları bile korkutuyorlar. Yer altında yaşadıkları için düşman ettikleri tüm ırkların kendilerine saldırması gibi bir sorunları yok.
Tabii içlerinde birçok çelişkiyi de barındırdıkları açık... İlk çelişki belki bu kadar kaotik bir ırk bu kadar kaotik bir tanrı ve yüzyıllardır değişmeyen bir ilk ev ve yüzyıllardır değişmeyen bir hükümdar üstüne yüzyıllardır değişmeyen bir ikinci ev hatta yüzyıllardır değişmeyen bir üçüncü ev... Altta devam eden kaosa rağmen üstte işler son derece beligin düzenli, ve istikrarlı. Acaba kaos sadece bir yalan mı alttakileri daha rahat yönetip onların tepelere göz dikmelerini engellemek için.
Tabii içlerinde birçok çelişkiyi de barındırdıkları açık... İlk çelişki belki bu kadar kaotik bir ırk bu kadar kaotik bir tanrı ve yüzyıllardır değişmeyen bir ilk ev ve yüzyıllardır değişmeyen bir hükümdar üstüne yüzyıllardır değişmeyen bir ikinci ev hatta yüzyıllardır değişmeyen bir üçüncü ev... Altta devam eden kaosa rağmen üstte işler son derece beligin düzenli, ve istikrarlı. Acaba kaos sadece bir yalan mı alttakileri daha rahat yönetip onların tepelere göz dikmelerini engellemek için.
HARBE GİDEN
Belki de onları yaratanlar psikopatlar... Feraun tanrılarının belki hepsi psikopat.... Kurgusal tanrılarda asıl tanrıları da.... Hangimiz normaliz ki?
HARBE GİDEN
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Benim psikopat olduğum kesin
Bir Dark Elf olarak "dark elfler psikopat" lafı gururumu okşadı 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Eh ne demiştim Demran hangimiz normaliz ki? ? ? ? Ama asıl problem sanırım Drak elfler de mutlu değiller herkesle düşman olmaktan ama yapacakları bir şey yok bu onların kaderi.
HARBE GİDEN
abartılı bulma yada sevmeme degil drizzt ve özentilerinden saygı duyaraktan nefret ediyorum.özenicek adammı kalmadı!!!!???mefistofeles wrote:tabi şu var ne olursa olsun yaşayış tarzları dışında ciddi bilgelik de mevcut yani çoğu iblisin bile yapacaklarından ve bilgeliklerinden korktuğu bir dünya korktuğu bir ırk bunu da eklemek lazım (eklemeliyim bende drizzt i abartı bulan ve pek de çok sevmeyenlerdenim)
TOMB
Ben özenmedim ona göreabartılı bulma yada sevmeme degil drizzt ve özentilerinden saygı duyaraktan nefret ediyorum.özenicek adammı kalmadı!!!!???
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
aransayes assasin olcak adamsın vesselam gak diyorum köşeden cıkıp guk diyosun!şaşırıyorum yaaaaa???!!!!apıştım..heheheeh ya ozenmedın canım anlıyom ben seniaransayes wrote:Ben özenmedim ona göreabartılı bulma yada sevmeme degil drizzt ve özentilerinden saygı duyaraktan nefret ediyorum.özenicek adammı kalmadı!!!!???Ben sadece uygun anı bekliyorum :schemes:
TOMB
-
Ao
- Kullanıcı

Çok Eskiden Beri Yer Altına Yaşamaya Zorlanmış Olmaları( Araushnee yani Lolth un Corellon a İhaneti Yüzünden) Onları Zaten İlk Başta Dışarıya Nefret Duymalarını Sağlıyor Ardındanda Küçük Yaşta Eğitime şiddetle Başlayıp Nefretle Ã?ğütülmüş Olmaları Onları Psikopat Yapıyor.EEE Bu Adamlardan Ne Umarsın 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>