İZMİR BORNOVA'DA TOPLANMAK VE PARTY KURMAK İSTEYENL

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ben getirecem kesin. Ama bir sorun var işte hala hazır değiller :| İlk kan benden mi dökülecek yoksa :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Skeleton
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skeleton »

Dedim alırım die burdan duyurulur
3 evil 1 naturel 1 good olan partyde
1 good adamla 2 evil kestim :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hordes of Undead
Skeleton no:4123
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Dedim alırım die burdan duyurulur
1 good adamla 2 evil kestim
Sessiz kalıyorum. İstede 4 tane evilide öldürürdü. adamın insafına kaldık :D
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Lunaris, tomb, Skeleton,apaydin, Razum. Bu arkadaşlara çok teşekkür ederim. Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim.
Tomb tanda özür dilerim. Saygıdeğer ablamı dinlemedim olan ona oldu yine :schemes: benim hala yaşama umudum var. En azından 1 hafta daha. :|
Tekrardan teşekkürler. Hepiniz süpersiniz. :clap:
Skeleton
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skeleton »

FOR HONOUR AND GLORY :angel:
Hordes of Undead
Skeleton no:4123
Razum
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Razum »

arkadaslar gusel bir oyundu bencede ...ama bu kan burda durmaz ölen bir rahibim var ortada onun akrabaları vardır lbet gelirler.Haşmet,cabbar,Davut elbet ki o rahibin kardeşleri olarak intikama gelecek ... :schemes:
akan kan senini olsun rahip
ateş bedeninde yinede
lanet içinde kalır
kötülük zaten her yerde
kardeşin cabbardan sana...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

o rahipte karizmaydı :D piercingci rahip :plotting:
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Başlığın asıl konusuna dönersek (Ehheh sizin oyun kızışmış bayaa :D ) İzmir'liyim, sonuna kadar Druid'im, (Saplantılı nötr, çok dengesiz bir karakter party dekiler dikkat etsin) Yeni kurulan bir oyun olursa adresim hazaxaos@hotmail.com e-mail, msn veya pm atarak haber verirseniz sevinirim, Charakter background unu vs. yollarım.
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

ben oldum!!!!evt cekınmeden yazıyom ben oldum.aynı zmanda kafana lunaris emi!senle degil gemiye senin nezaretinde bisiklete binmem bidaha!haylaz dm!eşek dm!hakaretmi istiyon????zoltan dm!sen sen bir zoltansın!evt belki first blood um ama şerefimle first blood um!seni varyaaa neyse....pis pis...kaka! :mad:
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Güzel oyundu ama. First Blood olabilirdim ama olmadım niye? Hem Dm kıyağı hem de sessiz sakin olduğum için. :schemes: Merak etme, senin ölüm haberini ben ailemize iletirim. Zaten bir kaza sonucu öldün :evillaugh:
Not: Sayende güzel bir oyun oynadım ;) Her ne kadar emirlerini dinlemek zorunda olsam da. dinlemedim o ayrı mesele. :schemes:
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

Skeleton wrote:Dedim alırım die burdan duyurulur
1 good adamla 2 evil kestim :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
bak yaa bakyaaaaaaa!ya ulan ne bicim laf ediyon ne 3kagıtçı ne yalan dolan adamsın be!millet kesilenlerden biri benim.evt neticede öldüm hemde ilk oyunda buda hayatımda ilktir.ama cıkar bi zibidi ben ilk oyunda 2 evil kestim derse hoooooooop derim! :mad:
bilmeyen icin solıyım.oyun:ilk oyun mekan:kıç kadar gemi lvl 3 bende rahibinde lvl öle!kesen kardeşim 5!hp desen adamda oyunun basında kurban bayramında sokaktaki bagırsaklar kadar bol!biz yanında heidi kalıyoz:))helal olsun ona hp ayrıyetten benden alsın dm ona versin!ama topitos kestim demesin.kestigi birinci adam kazadan kurtulmus omzuna kemik girmis zehirlenmis perisan hpsi bitmek uzre nerdeyse olen ve silahsız bir drow!2. adamsa daha rezil halde adam oynamıyo yani baygın suda kendinden geçmis.bunlarıda patlama yaptı.ha yiğidi oldur hakkını ver patlamayı good adam yaptı.ama yapmasına biz yardım ettik evillar!yoksa toptan oluyduk.good da good lugunu gosterdi hepimizi kesti tesekkur olarak!drow olmama ragmen yapmazdım ama bu hatam.hatalıyım good burda sonra kendi g.tünü düsünerek ii yaptı.acıma acınacak hale dusersin.işin ironik yanı good bi dunya yaratıkla cebellesirken olen iki adam arkasında ve onu anında temizlenmesine sebep olabilcek bir durumdaydı.keserlerdi.cunku ortam super musaitdi.
velhasıl oyuncu kardeslerim asla acımayın yanlıs rp merhameti yapmayın.acımazlar.bide kestim derler :P demi razum?
TOMB
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

aransayes kardesime gelince tebrikler kardesim ilk oyun ve hayattasın ustelık drow olarak orda hayattasın.biz gene gelcez merak etme hınçla degil.toluyla prfosyoneliz artık böle seylere takıp dönup oyun bok etmeyiz.rahat ol aransayes.
o dinlemedim ablamı muhabbetine gelince yooo ozman dogru yaptın rp olarak demiyorum.cunku onu bilemem yani istedigini yapmakla dogru yaptn.zaten isin benim sırtımdan bos bir anı kollamaktı.benimde isim senin bir itaatsizliginde senin hesabını gormekti.yane sen sans eseri yırttın.drowda donusu yok dediğim olmazsa orda ya sen ya ben.yada ben sehre donersem (drow mekanına)gene basın belada olcaktı.ama orda good adamla olman mantıklı degildi.o tankla thief pek hala biraz skeletonları oyalayabilirlerdi.sen ben rahip fıyardık.ve good dan da yırtardın.ortadan kalkardı.ozman zaten sana bisey yapmam icin sebebimde olmayacagmdan benim hiç senden bisey beklemedigim bir anda arkadan keserdin benide düsünsene ilk oyunda bir thief bir good wrrior ve rahibeni oldurmus olcaktın.hat trick!
neyse ben c ok sevindim tanıstıgıma geliyoz ama good olarak.bilmiyom yani.hehehehe :schemes:
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

drowda donusu yok dediğim olmazsa orda ya sen ya ben.yada ben sehre donersem (drow mekanına)gene basın belada olcaktı.ama orda good adamla olman mantıklı degildi.o tankla thief pek hala biraz skeletonları oyalayabilirlerdi.sen ben rahip fıyardık.ve good dan da yırtardın
Aslında bu şekilde davranmam good olan char ın bizi ilk fırsatta öldüreceğini biliyordum. Bu yüzden onunla omuz omuza kısa bir savaşa girdikten hemen sonra kaçacaktım ama sonra ölümcül DM kan küresi yolladı. Yoksa ben çoktan kaçmaya hazırlanmıştım. Hem zaten seninle asla evimize geri dönmezdim. işkence sevmem :D
Good la yaptığım kısa bir omuz omuza mücadele benim hayatımı kurtardı ;)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

neyse ben c ok sevindim tanıstıgıma geliyoz ama good olarak.bilmiyom yani.hehehehe
Good olarak mı :-o
Razum
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Razum »

offf offf illa yaz Razum sesleri var :D o zaman yazıverek
evet pvp degisik birşeydir ve ne olacağı bilinemez ama özellikle evilsen zamanında yapmalı va vaktini bulduğun anda kesmelisin.Bunu yapmassan karşındaki good adam seni keşfettiği anda keser.
Good olarak gelicem çünkü grubu ayırmak istemiyorum ii bir oyun olmasını istiyorum.birde oldugumuz zamnda sadece gece var ve her yerde kötüler geziyor ,ben az ama öz olamı tercih ederim.Tarihi değiştirmeye geliyoruz ,yeniden gündüzü getirmeye,haklının yanında olmaya,iyiliği dünyayay yaymaya kötülüğü ise olduğu yere yani yerin dibine göndermeye...
Helut hepinizi korusun kalbiniz ışıldasın...
Post Reply