Yalanlar Prensi

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Cyric ve mask ın olduğu bir kitap için söylenecek şey çok güzel olduğudur. Zevkle okumuştum kitabı. :ayyyy!:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Avatar Üçlemesinin de devamı olarak bilinir. Üçlemeden hemen sonra okunacak bir kitaptır kendisi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Bence Avatar gibi berbat bir serinin ardından yazılmış,FR ile ilgili en mükemmel kitap herkese tavsiye ederim bayılcaksınız.Ayrıca kitabın %80'inin FR tanrıları üzerine olmasıda kitabı daha bir güzel kılıyo.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Avatar serisinin devamı olmakla birlikte benim fikrimce seriden çok güzel olan daha önce karakter kağıdını görmekle beraber içinde kendisinin geçtiği hiçbir hikaye görmeden frpworldde oynadığım Mask ın bu defa okuduğum ve fena da oynamadığıma kanaat getirmeme neden olan kitap.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Kanımca Mask çok fazla kurgu kurduysada bunları çok fazla yansıtamamış. Bence Mask biraz daha karmaşıktır. Ama tabiki bu mükemmel bir kitap olduğu gerçeğini değiştirmez. Birde Cubbic Trial of Cyric the Mad çıksa daha güzel olacaktır.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kitaptaki MASKtan mı bahsediyorsun Dragonfire yoksa sitedeki Masktan mı? Kitapta fazla kurgu kurmadıysa bile neredeyse bütün insiyatif onun elindeydi. Bir defa kılıç Masktı Cyric in hareketlerini o yönlendiriyordu. Kelemvor u o saklıyordu ki bu bile başlı başına mütişti. Mystra yı istediği yöne çekmeyi başardı. Cyric in ayin planını dahici engelledi. Cyric in kitabını okuyacak kişinin etkilenmesini de engelledi. Tek hesaba katmadığı faktör kitabın tanrıları da etkilemesi idi. Ama bunu Cyric bile bilmiyordu. Hatta ironik başka bir nokta Cyric in kitabı kendisinin de okuması ve yazanlara kendisinin de inanması idi. Bu noktadan sonra hiçbir hatasını hata olarak algılamayacak her hatayı da kendi sonsuz hükümdarlığına uzanan yolda atılan bir adım olarak görmenin bir yolunu bulacaktı. Tıpkı kitabın sonunda Ölüler diyarını kaybetmesini sanki kendisinin planladığı bir hamle gibi görmeyi başarması gibi. Aslında deliden de deli bir tanrıya dönüşecek sonuçta. Ama MASK büyük bir bedel de ödese hatasının yarattığı sonuçtan kurtulmayı başarabilecekti.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Sakin ya firble bu kadar çok mu seviyorsun Mask`i ? :D Neticede divine rank kaybetti ama Firble`a katılıyorum, tüm hikayeyi en başından beri var eden başrol oyuncularından biridir.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kardeş sevgiden daha farklı bir bağlılık bu. Ben FRPworld diyarında MASKı oynattım yani oynattığım karakterlerden biridir. Epey de benimsemişimdir kendi oynattığım MASK karakterini ki elbette kendi yorumum var. Belli ansiklopedik tarzda bilgiler okusam da içinde geçtiği hiçbir roman okumamıştım. Yalanlar Prensini okurken kendi karakterimi başkası oynatırken okumuş gibi oldum ilk defa... O nedenle o kitabın tadı ayrıydı benim için.
HARBE GİDEN
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Beğendin mi bari?
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh bilmiyom eski mesajlarımdan anlaşılmadı mı? Beğendim
HARBE GİDEN
Post Reply