En Sexy Leydi?

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Lixer wrote:Fİlmi izleyene kadar adayım Kitiara ve Laurana idi ancak lotr filminden sonra tek favorim Galadriel :ayyyy!: :ayyyy!: :ayyyy!:
yapma be!
okadar güzel değil bence galadriel :|
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

yapma be!
okadar güzel değil bence galadriel
katılıyorum :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

yapma be!
okadar güzel değil bence galadriel
katılmıyorum. Güzel bir elf hatundu. :) Arwen kadar olmasada.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Aslında film değilde kitaba bakarsak Galadriel Arwenden bile güzel bence. Ayrıca kural kitabında da bundan az ve öz bahsedilir. Galadrielin aynasınında sözü geçer orada.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

E Arwen rolüne Liv Tyler'ı verirsen diğerli ucube kalır tabi, ama koy bakalım Galadriel rolüne Adriana Lima'yı bak noluyo, şöyle iki yürüsün filmin senaryosu değişir, Sauron'un gözü hep Galadriel'e bakar, hobbitler eteğinin altına bakar, Aragorn Arwen'i satar Galadriel'e yazar, Legolas yanından ayrılmaz, Gimli efkardan içkiye vurur kendini Galadriel suratıma bakmaz diye, Gandalf bütün havai fişeklerini Galadriel için patlatır iki hava yapim diye, Saruman kuleyi falan Galadriel'e hediye eder evlenmek için, Faramir'le Boromir kavga ederler babaları ikisini de öldürür Galadriel'i vişne yemeye davet eder, Dokuzlar Galadriel'e yaranmak için cirit oyunları düzenlerler, Nazgûl Lordu "atın ölümü arpadan olsun" diyip tüm benliğini Galadriel'e sunar, Gollum'sa yüzüğü satıp bütün parayı estetik ameliyat fitness'a falan yatırır sırf yakışıklı görünmek için... :evil: :schemes: :w00t: :angel: :ayyyy!: :king: :D :D :D :D :evil: :schemes: :angel: hahahahaha çok güldüm ben bu olaya, başka fikri olan varmı? :D
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Sen tamamlamışsın zaten SacoKhan fikre gerek yok ben çok beğendim ve baya güldüm bilgisayarın başında :D :D :D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Abi bakıp bakıp düşünüyorum öyle olsaydı ne komik olurdu film diye... :D
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

E Arwen rolüne Liv Tyler'ı verirsen diğerli ucube kalır tabi, ama koy bakalım Galadriel rolüne Adriana Lima'yı bak noluyo, şöyle iki yürüsün filmin senaryosu değişir, Sauron'un gözü hep Galadriel'e bakar, hobbitler eteğinin altına bakar, Aragorn Arwen'i satar Galadriel'e yazar, Legolas yanından ayrılmaz, Gimli efkardan içkiye vurur kendini Galadriel suratıma bakmaz diye, Gandalf bütün havai fişeklerini Galadriel için patlatır iki hava yapim diye, Saruman kuleyi falan Galadriel'e hediye eder evlenmek için, Faramir'le Boromir kavga ederler babaları ikisini de öldürür Galadriel'i vişne yemeye davet eder, Dokuzlar Galadriel'e yaranmak için cirit oyunları düzenlerler, Nazgûl Lordu "atın ölümü arpadan olsun" diyip tüm benliğini Galadriel'e sunar, Gollum'sa yüzüğü satıp bütün parayı estetik ameliyat fitness'a falan yatırır sırf yakışıklı görünmek için...
ahahahaha süper yahu :king:
zaten adriana lima yı çook beğenirim o yüzden iyice bi koptum puhahha
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ben şahsen Adriana Lima için de ayrı bir üçleme çeksinler isterim, inanılmaz para kırarlar...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Pes be saco :D Daha ne diyeyim söyleyeyim :) bende koptum burada.

Bu ara dragonfire a katılıyorum kitapta galadriel arwen dan daha güzel.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Evet abi benimde gıcık olduğum nokta o zaten, daha güzel olan Galadriel ama yapmamışlar işte.
E_A_M
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by E_A_M »

valla bana göre sexy kadınlar esmerdir,güçlü karakterlidir ve asla narin değildirr :D bu yüzden kitiara diorumm.....
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

Kara Cazibe Takhisis, daha sexy ve ölümcül bi ölümlü/ölümsüz mü var ki ondan başka? :evil:
Ama kesinlikle güzel değildir kara kraliçe .

Duru gibi güzelliği olan varsa o Laurana'dır.O güzelim altın saçları, ay ışığında humanoidi ah ettiren güzelim çehresi,Abyss`ten daha derin gözleriyle Fantastik alemin en güzel kadınıdır kendisi.

(Tanis i öldürmekten beter edip, hem öldürüp hem undead yapıp ruhunu bile yok etmeyi istediğimi söylemiş miydim ha? :-P )
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

Bence Galadriel di.Ama seksiden cok nasıl anlatsam boyle karsısında saatlerce durup izleyebileceginiz bi guzelliği vardı(kitapta).Filmde ise Galadriel rolune Cate Blanchett cok iyi oturmustu ama bence Michelle Pfeiffer daha cok yakısırdı.A bi de sey vardı.Elminster ın Cezbedilisi nde Saeraede=Gölgelerin Hanımı vardı.Kitapta gercekten cok seksi tasvir edilmişti.Ustelik vucut bulmadan bir sis halindeyken bile cok seksi oldugunu hayal edebiliyordunuz.Onun da filmi cekilirse bence Monica Bellucci canlandırsın :plotting: :evil:
<strong><br></strong>
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Kitiara yaa onun ateşli apayrı bi sexyliği var :D :D
Forest Metal Is Immortal..
Post Reply