eragon
ben gördüm dün fragmanını mtv türkiyedeben hic fragman di bisiydi gormedim tv de henuz ?
bu arada arkadaşlar eğer bu filme gitmeyi isteyen ve istanbulda olan veya gelebilecek varsa,buluşup eragona da gideceğiz,buluşma konusuna bir bakın derim
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
eragon'u bende çok merak ediyorum...kitabını okumamıştım ama "neden okumadım ki" diye sordum şimdi kendi kendime...ama eminim film güzeldir(sonuçta ejderhalar var bu filmde değilmi?).ayrıca jeremy irons'ın her filmi izlenir:)
iyi yada kötü olsun,yeter ki fantastik olsun
(Ian Mcallen'a da uzuuuuunn ömürler,keşke o da olsaydı bu filmde...)
iyi yada kötü olsun,yeter ki fantastik olsun
(Ian Mcallen'a da uzuuuuunn ömürler,keşke o da olsaydı bu filmde...)
<div>ölüm, zaferin elinde tükendi gitti...hazır ol, şimdi kutsal sırrı açıklıyorum..."Hepiniz ölüm uykusuna yatmayacaksınız..."</div>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

tamamen katılıyor, yarını iple çekiyorum...Galathiniol wrote:Yarın geliyor.Kitabınıda okuyamadım aslında çok aradım ama Aydında bulmak çok zor bu tür kitapları.
Bu arada İstanbulda olmak varmış...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
izmir burnunuzun dibi ayrıca kuşadasında bir kitapçı var bu tarz kitapları bolca getiriyor ki elinde PHB bile vardı.Galathiniol wrote:Yarın geliyor.Kitabınıda okuyamadım aslında çok aradım ama Aydında bulmak çok zor bu tür kitapları.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

benimde hafta sonu gitmek istediğim bi film...ama armada, ankamall yada atakule gibi yerlerde gösterildiğini biliyorum...zaten intten de bulabilirsin hangi salonlarda oynadğını...yanıltmışlar seni canım.... 
<div>ölüm, zaferin elinde tükendi gitti...hazır ol, şimdi kutsal sırrı açıklıyorum..."Hepiniz ölüm uykusuna yatmayacaksınız..."</div>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

Dragonfire wrote:izmir burnunuzun dibi ayrıca kuşadasında bir kitapçı var bu tarz kitapları bolca getiriyor ki elinde PHB bile vardı.Galathiniol wrote:Yarın geliyor.Kitabınıda okuyamadım aslında çok aradım ama Aydında bulmak çok zor bu tür kitapları.
İzmir'e gidebilmem için yazı beklemem lazım.Ve ben bu kitabı öğreneli 2-3 ay oldu.İzmire gitsem bile bu rahatsızlığımdan dolayı olur yani İzmire orayı burayı dolaşmak için gidemem.Gittiğim zamanlardada hiç vakit kalmıyor.
Kuşadası fikrinide yazın gerçekleştirebilirim.Böyle bir kitapçının olduğunu bilmiyordum.Ayrıca ben Aydına geleli 1.5 sene oldu yani daha yeni yeni tanıyorum buraları.
İstanbulda olmak varmış derkende.Film İstanbula daha erken ulaşır diye demiştim.bugün baktım Aydındaki sinemalara daha film gelememiş.(zaten 2 tane sinema var)
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>