Frp World Serbest Kürsü Seviyesi.
Frp World Serbest Kürsü Seviyesi.
Her geçen gün kürsümüz yere yaklaşıyor gibime geliyor bana.
Seviyesiz başlıklar seviyesiz alakasız yazılar..
Burası yonja deil..
Yönetim kadrosunda henüz güzin ablada yok.
Biraz Seviye..
Seviyesiz başlıklar seviyesiz alakasız yazılar..
Burası yonja deil..
Yönetim kadrosunda henüz güzin ablada yok.
Biraz Seviye..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Geyik için gelen varsa zaten girmesin siteye.
geyik.com değiliz ki biz.
Yönümüz rengimiz belli.
Frp sitelerini yonjaya çevirmeye çalışan zihniyeti kınıyorum.
Yerden Yere vuruyorum hatta.
geyik.com değiliz ki biz.
Yönümüz rengimiz belli.
Frp sitelerini yonjaya çevirmeye çalışan zihniyeti kınıyorum.
Yerden Yere vuruyorum hatta.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Böyle bir başlığın olması çok güzel ama neye ne ölçüde dikkat edilmesi gerektiğini de belirtmek gerek bence. Yoca bildiğim kadarıyla bir randevulaşma sitesi ve yine bildiğim kadarıyla frpworldde bir randevulaşma başlığı yok.
Bir de her şeyden öte ben siteye diğer şeylerin yanında geyik yapmak için de ve kafa dağıtmak için de giriyorum. Bunu yapabileceğim internette başka on binlerce başka site olabilir. Ama ben frpworld de kuralları bozmadan kafa dağıtmak istiyorum.
Bu durumda benim siteye girmemem mi gerekir ? Bu tartışma geçmişte de çok şiddetli yapılmıştı. Findor sen de içindeydin bu tartışmanın. Yanlış sözlerin ne denli zararlı olduğunu bildiğini düşündüğüm için bu konuda gerekli dikkati göstereceğinden şüphem yok.
Bir de her şeyden öte ben siteye diğer şeylerin yanında geyik yapmak için de ve kafa dağıtmak için de giriyorum. Bunu yapabileceğim internette başka on binlerce başka site olabilir. Ama ben frpworld de kuralları bozmadan kafa dağıtmak istiyorum.
Bu durumda benim siteye girmemem mi gerekir ? Bu tartışma geçmişte de çok şiddetli yapılmıştı. Findor sen de içindeydin bu tartışmanın. Yanlış sözlerin ne denli zararlı olduğunu bildiğini düşündüğüm için bu konuda gerekli dikkati göstereceğinden şüphem yok.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Frpworld tarihinde bi çok hararetli tartışmadaydım kardeşim sende biliyosun.
Sistem olsun geyikler olsun vb konular olsun girip çıktık.
Ama insanlar büyüyolar bunu burdan çıkarmak gerek.
Son bir kaç gündür görüğüm başlıklar rahatsız etti beni o kadar diyim.
Sistem olsun geyikler olsun vb konular olsun girip çıktık.
Ama insanlar büyüyolar bunu burdan çıkarmak gerek.
Son bir kaç gündür görüğüm başlıklar rahatsız etti beni o kadar diyim.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Pekala şöyle bir soru yönlendirebilir miyim?
Açıkçası madem öyle
1-)Bütün geyik bölümlerinin kapatılmasını
2-)Rp harici siteye girenlerin banlanılmasını
3-)Ciddi olmayanların banlanılmasını
4-)Attığım bu mesajın saçma bulunup silinmesini
Talep ediyorum
Saygılarımla.......
Açıkçası madem öyle
1-)Bütün geyik bölümlerinin kapatılmasını
2-)Rp harici siteye girenlerin banlanılmasını
3-)Ciddi olmayanların banlanılmasını
4-)Attığım bu mesajın saçma bulunup silinmesini
Talep ediyorum
Saygılarımla.......
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Büyümek zaman zaman gayriciddi konuları konuşmayı bırakmak mıdır? Bence değil...
Bilmiyorum belki ben görmedim ama beni özellikle rahatsız eden başlık ya da mesaj göremedim. Daha az ciddi konulala ilgili birçok tartışma var tabii ama bunlar o kadar kötü mü? Bilmiyorum ben ne siteye ne de daha ciddi konu başlıklarına her hangi bir zararını göremiyor ve fark edemiyorum.
Bilmiyorum belki ben görmedim ama beni özellikle rahatsız eden başlık ya da mesaj göremedim. Daha az ciddi konulala ilgili birçok tartışma var tabii ama bunlar o kadar kötü mü? Bilmiyorum ben ne siteye ne de daha ciddi konu başlıklarına her hangi bir zararını göremiyor ve fark edemiyorum.
HARBE GİDEN
evet yukarıda yazanlara kesinlikle ben de katılıyorum bir insanın derdini paylaşması -bu aşk da olabilir iş de okul da-veya en basidi bu foruma başından geçen olayları yazması kadar doğal bir şey olamaz...insanların sadece rp yapması veya frp ile ilgili konuşması isteniyorsa serbest kürsü diye bir başlığın olması bile yanlış....serbestce konuşamadıktan sonra -tabiki de bellli sınırlar olacak serbestlikten kastım aşırılığa kaçmamak şartıyla- herkes rp sini yapar çıkar gider ki bu da SacoKhan ın da bahsettiği kaynaşma olayına döner
ayrıca Firble gibi ben de konuların rahatsız edici bir yanını görmedim
ayrıca Firble gibi ben de konuların rahatsız edici bir yanını görmedim
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Possessed
- Site Çizeri
celeraen olmasaydı onun yazısının aynısını yazacaktım, bu kadar benle aynı düşünceye sahip olunur yani, teşekkurler celeraen, beni yazma zahmetinden kurtardın
Ama gene de ben bir iki şey belirteyim, Firble da demiş, bu siteye bazı ortak yonleri olan insanlar giriyor ve asagı yukarı kultur, zevk bölgelerimiz aynı. Ben bu ortak yonlerimiz aynı olan insanlarla baska seyler de paylaşmak isterim. DnDnin Forgotten Realms'ın dışında bir derdim varsa anlatmak isterim, baska ortak ilgi alanlarımız varsa ogrenmek isterim. Tamam site FRP sitesi, serbest alanda serbest de konusmak isterim ama.
Geyik siteleri var, geyik yap diye, ama oraya giren çoğu insan nasıl seviyesiz, ne kadar kötü, anlatamam, gercek dunyada yanında oturmaktan rahatsız olacagım insanlar, bir konuya bir sey yazasın gelmiyor. Ama yukarıda da belirttim, biz belli bir cercevenin içinde olan insanlarız, gercek dunyada bir araya gelsek anlasabilecek insanlarız, dünya da FRPden ibaret değil, bu arkadaslarla ben baska bir seyler de paylaşmak isterim acıkcası.
Ama gene de ben bir iki şey belirteyim, Firble da demiş, bu siteye bazı ortak yonleri olan insanlar giriyor ve asagı yukarı kultur, zevk bölgelerimiz aynı. Ben bu ortak yonlerimiz aynı olan insanlarla baska seyler de paylaşmak isterim. DnDnin Forgotten Realms'ın dışında bir derdim varsa anlatmak isterim, baska ortak ilgi alanlarımız varsa ogrenmek isterim. Tamam site FRP sitesi, serbest alanda serbest de konusmak isterim ama.
Geyik siteleri var, geyik yap diye, ama oraya giren çoğu insan nasıl seviyesiz, ne kadar kötü, anlatamam, gercek dunyada yanında oturmaktan rahatsız olacagım insanlar, bir konuya bir sey yazasın gelmiyor. Ama yukarıda da belirttim, biz belli bir cercevenin içinde olan insanlarız, gercek dunyada bir araya gelsek anlasabilecek insanlarız, dünya da FRPden ibaret değil, bu arkadaslarla ben baska bir seyler de paylaşmak isterim acıkcası.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Serbest Kürsü Konuötesi tıpkı Wish büyüsü gibidir. Evet, evet! Tıpkı wish büyüsü gibi...
Hani klasik bir geyik vardır ya. Elimizde bir adet Wish var. Biz o Wish ile 10.000 tane wish scrollu dileyebilir miyiz diye?
Dileyebilir miyiz? Hayır. Peki neden? Ã?ünkü DM şamarı suratımızda patlar.
İşte Serbest Kürsü'nün konsepti ve çizgisi de aynen böyledir...
Evet, bazıları için oldukça ince bir çizgi. Ama bazen yerdeki bu ince çizgiyi koca koca barikatlar gibi görenler olur. Bazıları ise hiç çizgi yokmuş gibi davranır. Var aramızda böyle arkadaşlar hakkaten...
Yerdeki çizgi kalın bir barikat sanılmamalıdır. Ayrıca hiçbir çizgi yokmuş gibi de davranılmamalıdır. Her bölümde olduğu gibi konu ötesininde bir sınırı var. O sınırı aşmamak lazım.
Yoksa çizgi yere çizilmişte olsa takılıp düşersiniz. Farkında bile olmadan kalın bir barikata çarpmış olduğunuzu sanarsınız. Ya da boşlukta görünmeyen bir duvara, kimbilir...
Hani klasik bir geyik vardır ya. Elimizde bir adet Wish var. Biz o Wish ile 10.000 tane wish scrollu dileyebilir miyiz diye?
Dileyebilir miyiz? Hayır. Peki neden? Ã?ünkü DM şamarı suratımızda patlar.
İşte Serbest Kürsü'nün konsepti ve çizgisi de aynen böyledir...
Evet, bazıları için oldukça ince bir çizgi. Ama bazen yerdeki bu ince çizgiyi koca koca barikatlar gibi görenler olur. Bazıları ise hiç çizgi yokmuş gibi davranır. Var aramızda böyle arkadaşlar hakkaten...
Yerdeki çizgi kalın bir barikat sanılmamalıdır. Ayrıca hiçbir çizgi yokmuş gibi de davranılmamalıdır. Her bölümde olduğu gibi konu ötesininde bir sınırı var. O sınırı aşmamak lazım.
Yoksa çizgi yere çizilmişte olsa takılıp düşersiniz. Farkında bile olmadan kalın bir barikata çarpmış olduğunuzu sanarsınız. Ya da boşlukta görünmeyen bir duvara, kimbilir...
Last edited by Eldarin_ on Tue Dec 12, 2006 11:21 pm, edited 1 time in total.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Kesinlikle..+1 yazıp bırakmamak için birkaç ta birşey söylemek istediğimden yazıyorum.Bencede kesinlikle geyik olsun herhangi diğer konulara uymayan konu olsun yeri seviyeli oldukça burasıdır..SacoKhan wrote:Serbest Kürsü
Başka hiç bir yere uymadı dediğiniz mesajlar için...
(Yorum yok)
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Konusuz bir bölümün konularının sınırı diğerlerinin özgürlüğünü engelleyene kadardır. Bu gibi bir durumun da olması zordur. İsteyen okumama hakkını kullanabilir ki zaten şu siteye takıldığım süreden beri böyle bir olaya rastlamadım, gayet seviyesi yerinde muhabbetler oluyor. O yüzden bir şey için yakınmak yersiz...
And i still wonder if you ever wonder the same!...