Işığın Yanındakiler
bu esnada yeminer the lich şekillenir on kasabada.
*işte geldim yeorda, on kasabanın dostlarına seslendiğini duydum ve geldim.*
lich 10 kasabaya gelirken doğal şeklşini değiştirmiştir ve uzun boylu, sıska bir insan kılığına girmiştir. üzerinde pasaklı elbiseler vardır. uzun bir yoldan gelmiş bir yolcu gibidir.
*sanırım ayine ben gelemeyeceğim çünkü şu ana kadar çok az tapınak beni kabul edebildi * der ve bir diyeceği var mı diye yeorda ya bakar.
*işte geldim yeorda, on kasabanın dostlarına seslendiğini duydum ve geldim.*
lich 10 kasabaya gelirken doğal şeklşini değiştirmiştir ve uzun boylu, sıska bir insan kılığına girmiştir. üzerinde pasaklı elbiseler vardır. uzun bir yoldan gelmiş bir yolcu gibidir.
*sanırım ayine ben gelemeyeceğim çünkü şu ana kadar çok az tapınak beni kabul edebildi * der ve bir diyeceği var mı diye yeorda ya bakar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
uzun zamandır yollardaydı .o geceden beri rüyasında gördükleri onu dehşete düşürmüştü.ölümü görmüştü.yüzlerce,binlerce ölü
çoğu masumdu rüyasında gördüklerinin.bu bir mesaj olabilir miydi acaba??öyle olmamasını diledi.ama burada kalamazdı.belki de corellon onu uyarmak istem,şt.bu kadar kanın dökülmesine izin veremezdi.en azından ölümlerin sonucunda karanlık galip gelmemeliydi.bunları düşünüyordu ten townsIn ilk binalarını gördüğünde.derin bir nefes aldı.burada garip bir hava vardı.ölümün ağır bastığı.uzun zamandır bu topraklarda geziyordu.ilk kez bu kadar ağır bir karanlık hissetmişti.belki de aradığım yer burasıdır dedi kendi kendine.şehre doğru yürümeye devam etti.burada olanları öğrenmeliyim dedi.çok zor olmadı olanları öğrenmesi.ölen komutan ve yaklaşan bir ordu.çok teşekürler corellon dedi sessizce.tam zamanında ulaştırdın beni buraya.şehirin yetkili bir kişisiyle görüşmek istiyordu.bu kişinin yeorda olduğunu öğrenmesi fazla uzun sürmedi.tapınağa doğru yürümeye başladı içeriye grdi.bir kaç cleric günlük dualarını ediyordu.ve karşısında 3 kişi vardı.ortadaki-yeorda olduğunu sanıyordu-hoşgeldin yabancı dedi.
önünde saygıyla eğildi ve "hizmetinizdeyim" sözleri döküldi ağzından.bakalım önündeki günler neler getirecekti.kuşkuluydu Ivellius.sudağındaki okları kontrol etti.her şey hazır diye düşündü.tek eksiğimiz var:düşmanlarımız.fazla gecikmeyeceklerdir ama dedi sonra.haklıydı da...
çoğu masumdu rüyasında gördüklerinin.bu bir mesaj olabilir miydi acaba??öyle olmamasını diledi.ama burada kalamazdı.belki de corellon onu uyarmak istem,şt.bu kadar kanın dökülmesine izin veremezdi.en azından ölümlerin sonucunda karanlık galip gelmemeliydi.bunları düşünüyordu ten townsIn ilk binalarını gördüğünde.derin bir nefes aldı.burada garip bir hava vardı.ölümün ağır bastığı.uzun zamandır bu topraklarda geziyordu.ilk kez bu kadar ağır bir karanlık hissetmişti.belki de aradığım yer burasıdır dedi kendi kendine.şehre doğru yürümeye devam etti.burada olanları öğrenmeliyim dedi.çok zor olmadı olanları öğrenmesi.ölen komutan ve yaklaşan bir ordu.çok teşekürler corellon dedi sessizce.tam zamanında ulaştırdın beni buraya.şehirin yetkili bir kişisiyle görüşmek istiyordu.bu kişinin yeorda olduğunu öğrenmesi fazla uzun sürmedi.tapınağa doğru yürümeye başladı içeriye grdi.bir kaç cleric günlük dualarını ediyordu.ve karşısında 3 kişi vardı.ortadaki-yeorda olduğunu sanıyordu-hoşgeldin yabancı dedi.
önünde saygıyla eğildi ve "hizmetinizdeyim" sözleri döküldi ağzından.bakalım önündeki günler neler getirecekti.kuşkuluydu Ivellius.sudağındaki okları kontrol etti.her şey hazır diye düşündü.tek eksiğimiz var:düşmanlarımız.fazla gecikmeyeceklerdir ama dedi sonra.haklıydı da...
Nodaril laboratuarındaki küreye yanaştı ve bir baykuş teleği, biraz da mücevher tozu çıkarıp büyü sözlerini söyledi.
Onkasabadaki yönetim odasının içine büstünün bir görüntüsünü gönderdi.
Ses uzaktan geliyor gibiydi ekoluydu ancak berraktı, anlaşılırdı:
"Onkasabanın iyilik dolu kalplere sahip, bu insanlık dışı eylemden mağdur olan insanlarına bu zor günlerde rehberlik eden önderleri. Dost niyetlerimi bilin ve size bedenen yaklaşma isteğimi kabul edin. Onkasabaya giriş izni verirseniz 400e yakın elften oluşan kafilemi mümkün olan en hızlı şekilde yola çıkacağım. Yaşamın özünden gelen elf büyüsünün yaşama ve huzura muhtaç insanlarınıza yardım için kullanımı sağlama çabasında olacağız.
Diyarda karanlığın defi ve dengenin korunumu için tam desteğimi vereceğim."
Görüntü durdu ve cevap beklemeye başladı. Hükümlü'ye isteğini belirten bir güvercin yollamıştı ancak alacağı cevabın geç olabileceğini düşünmüş buraya gelmeye karar vermişti.
Onkasabadaki yönetim odasının içine büstünün bir görüntüsünü gönderdi.
Ses uzaktan geliyor gibiydi ekoluydu ancak berraktı, anlaşılırdı:
"Onkasabanın iyilik dolu kalplere sahip, bu insanlık dışı eylemden mağdur olan insanlarına bu zor günlerde rehberlik eden önderleri. Dost niyetlerimi bilin ve size bedenen yaklaşma isteğimi kabul edin. Onkasabaya giriş izni verirseniz 400e yakın elften oluşan kafilemi mümkün olan en hızlı şekilde yola çıkacağım. Yaşamın özünden gelen elf büyüsünün yaşama ve huzura muhtaç insanlarınıza yardım için kullanımı sağlama çabasında olacağız.
Diyarda karanlığın defi ve dengenin korunumu için tam desteğimi vereceğim."
Görüntü durdu ve cevap beklemeye başladı. Hükümlü'ye isteğini belirten bir güvercin yollamıştı ancak alacağı cevabın geç olabileceğini düşünmüş buraya gelmeye karar vermişti.
Işık ışıyanla gelir.
Rp dışı: Ya sevdiklerim bile bunu yaptıktan sonra benim daha fazla devam etmeme gerek yok sanırım. Yoruldum... Aynı şeyi yüzlerce kez söylemekten yoruldum. Kılıcın güçlerini keşfetmek için buralardan gidiyorum belki de sonsuza derk size iyi rpler...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
sesi duyduğu yöne doğru baktı elf.karşısındakini dikkatlice süzdü.garip birşeyler sezmişti bu adamda.ama amacının yardım etmek olduğunu hissetti.kafasını biraz öne eğerek selamladı uzun boylu adamı.yeminer wrote:hoş geldin ivelius dedi uzun boylu sıska bir adam köşeden. seni bekliyorduk. insanlığı köleleştirmeye çalışanlar artık bizden daha da fazla korksunlar.
Rp dışı: Raistlin abi, Nodaril'i ne kadar sevdiğini tahmin edebiliyorum, gene de rp içi olarak senin karşı tarafına geçmesi ile gerçek hayattaki tarafını karıştırma. O vampirlerin ve envai çeşit undeadin yanını tercih etmiyor. Hem tüm tanrıların aynı anda aynı ortak amaç için seni destekledikleri iddiasını hemen herkesin (özellikle rahiplerin) onaylamasını ummuyordun değil mi? Her zaman için bu tip konularda gerçekler tamamen ortaya çıkana kadar karşı çıkanlar olacaktır ve belki de olmalıdır da.
Önemli olan gerekli dirayeti gösterebilmektir. Gerçek hayatta Nodaril ablanın sana karşı tavır alacağını düşünmüyorum bile. Bence alıngan davranıyorsun.
Önemli olan gerekli dirayeti gösterebilmektir. Gerçek hayatta Nodaril ablanın sana karşı tavır alacağını düşünmüyorum bile. Bence alıngan davranıyorsun.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
sanırım buralarda pek işim kalmadı ufukta barış görünüyor.yeminer wrote:ıvellius kendine amaç arayan biri isen bu diyarlar için senden bir dileğim var. ama oldukça zor ve tehlikeli. bu iş için umarım daha fazla kişi de bulabilirim.
ayrıca zaten benim bir amacım var.yıllardır da onun için uğraşıyorum.ama teklifini öğrenmek isterimve çıkarlarımı da.nedir benden istediğin yabancı???
* burada amaçlarımı açıklamak benim için hoş olmaz. seninle bir ara görüşme şansı buluruz umarım. daha özel ve düşmanın casuslarının bulunmadığı bir yerde, kara toprağa uğra bir ara* der yeminer ve yabancıdan uzaklaşır. diyarda barış yaklaşmaktadır ve bu konuda yeminer in önemli işleri vardır.
daha sonra yeminer bir büyü ile kendini 10 kasabadan çok daha uzaklardaki kulesine nakleder ve yeni planları ile ilgili düşünmeye başlar.
artık uygun ortam yaklaşmaktadır ve yeminer in bu fırsatı kaçırmaması gerekmektedir.
daha sonra yeminer bir büyü ile kendini 10 kasabadan çok daha uzaklardaki kulesine nakleder ve yeni planları ile ilgili düşünmeye başlar.
artık uygun ortam yaklaşmaktadır ve yeminer in bu fırsatı kaçırmaması gerekmektedir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Nodaril'in saflarımıza katılması beklenmesine karşın bende beklediğimden oldukça fazla sevinç uyandırdı. Bu birşleşme On Kasaba Halkı için faydalı olur...
Siz İvellius sizde hoş geldiniz. Sizin gibi yetenekli bir elf okçusu yanımızda olduğuna göre birliklerimiz oldukça güvende olacaktır.
Tekrar hoş geldiniz!
Yeorda burdada söyleme gereği duyuyorum. Lütfen benden ve diğerlerinden habersiz kararlar alma.Yeminer'in varlığı eminim pek çok müttefimiğizi rahatsız edecektir. Sonuçta kötüklerde yoğrulmuş bir varlık hepmizden önce sende şüphe uyandırmalıyıdı Yeorda.
Siz İvellius sizde hoş geldiniz. Sizin gibi yetenekli bir elf okçusu yanımızda olduğuna göre birliklerimiz oldukça güvende olacaktır.
Tekrar hoş geldiniz!
Yeorda burdada söyleme gereği duyuyorum. Lütfen benden ve diğerlerinden habersiz kararlar alma.Yeminer'in varlığı eminim pek çok müttefimiğizi rahatsız edecektir. Sonuçta kötüklerde yoğrulmuş bir varlık hepmizden önce sende şüphe uyandırmalıyıdı Yeorda.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Hükümlü Yeminer ordunun saflarına komutanın bende olduğu dönemde katılmıştı.. O dönemde sana ulaşamıyorduk ve kasabalar gerçekten çok zor durumda idi... Karşı taraf giderek güçleniyordu.. şimdi bunu büyük ölçüde aştık ama o zaman benim aldığım karar sonucunda Yeminer hala bizim safımızdadı.. Onu çıkartma kararı alabilirsin... Ama olduğu şeye duyulan tepki bir yana (ki insanlar çoğu aman bir Half orca da tepki duyarlar) onda şüphelenilecek bir şeye rastlemedım... Bence onu uzaklaştırmak yanlış bir karar ama kasaba bu kararı alırsa saygı duyarım... Ancak en azından kasabadan zarar görmeden çıkıp gitmeyi hakediyor bence... Ve ona en azından bunu sağlamak için elimden gelen tüm çabayı gösteririm.. Bir suçlama yapılacaksa kanıt gerekir Hükümlü... Benim yaşamım bu öğreti üzerine kuruludur..
"Ben Cervantes Gibraltar... Tempus'un bir ermişi ve paladiniyim. Corax Tigerheart önemli görevi için aramızdan ayrılmışken onun yerine söz istiyorum."
Üzerinde beyaz kumaştan cüppesinin göğsünde tempusun sembolü olan kan kırmızısı bir kalkanın üzerinde parlayan bir gümüş kılıç sembolü vardı.
Hiç bir silahı hiç bir zırhı yoktu. Cebinden ufak bir küre çıkardı.
"Küre gözlerinizle daha önce göremediklerinizi gösterecek. Her iki tarafa da düşman olanlar var ve durmayacaklardır... Corax Tigerheart'ın sözlerine inanmamış olmanız çok üzücü, şimdi gerçekleri izleyin"
Ermiş ellerini bol cüppesinin kollarında birleştirdi ve sakince dinlemeye başladı.
Üzerinde beyaz kumaştan cüppesinin göğsünde tempusun sembolü olan kan kırmızısı bir kalkanın üzerinde parlayan bir gümüş kılıç sembolü vardı.
Hiç bir silahı hiç bir zırhı yoktu. Cebinden ufak bir küre çıkardı.
"Küre gözlerinizle daha önce göremediklerinizi gösterecek. Her iki tarafa da düşman olanlar var ve durmayacaklardır... Corax Tigerheart'ın sözlerine inanmamış olmanız çok üzücü, şimdi gerçekleri izleyin"
yeminer wrote:"zaman geldi rahip. düşmanlarımızın idda ettikleri gibi bir birlik olmadıklarını ve aralarında çekiştiklerini öğrendim." bu savaş lafları sadece bizden gelecek ani bir saldırıyı önlemek için ve buna devam edecekler. cehenneme gidiyoruz. oranın lordlarını ikna etmeye ve cehennemi dünyaya dökmeye"
şimdi gerçekleri gördünüz. Kararınızı verin... Tanrılar'ın ordusu sizi koruyabilir ya da korunmaya ihtiyacınız yoksa size yardım edebilir, tek isteğimiz düzen... eşitlik... adalet...yeminer wrote:*anlaşma yapmaya geldim şeytan* der yeminer emin bir tazda.
* ve şunu bil kendi yerinde bile aklıma hükmedememişken dünya da mı bunu düşünüyorsun? neyse bırak bu fantezileri de gerçeğe dön . cehenneme geliyorum ordu toğplamaya ve sende benim için ordu toplayacaksın yoksa devamlı dünyada kölem olursum.*
cehennem lordu lich in gösterişine bakar ve haklı olduğunu düşünür. içinden acı bir çığlık koyverir ve* emredersin efendi* der.
Ermiş ellerini bol cüppesinin kollarında birleştirdi ve sakince dinlemeye başladı.
That which doesn't kill you, makes you stronger