hani hatundu zaten karekter
bi bayanın arkasından bu tip konusmalar ....
ayıp
ha neresi komık dıyosanız arenaya giris var yai duz normal kapı var.ve herkez ordan gırıyordu.thief ya bu....tomb wrote:cok zeki takılan bir thief!oyunda yeni ama.dm hepimizi hikaye o an devam edemediği birazda playerlar etliye sutluye karısmadıkları ıcın bir arena oyununa davet eder.olay şu:bir yuvarlak arenadusunun ortasında bir alan var oda yuvarlak yani etrafı hendek kenarlarla orta arası.bırda kenarların ustunde bir balkon daha var kenarlar iki kat yani.ortada gobekte olan cuceyı(bu arada nasıl olduysa playerlardan biri iç yuvarlagın bir kısmını yerleri buzla kaplamıştı.)iç arenada kalan kazanıyo anlıycanız hendege dusenler ise kaybedıyo.skor hesabı var.bide hendegin dibinden en yukardakı balkonlara merdıven var.isteyen gene arenaya atlasın dıye.degisik playerlar atlar mucadele eder biraz dovus yasanır.cuce hala ortada ama buz oldugundan kolayda kıcını kaldıramamaktadır o sıra zor zor dogrulurken şunlar yasanır.
öbur playerların atlayıp mucadele ettıklerını goren thief atlama zıplamasına ve dengesıne guvenerekten atlar ve dovusen ıkı player a dokunmadan direk solugu aşagıda alır.kahpe bızansta yukardan gecen ucak gıbı dusunun.nasıl olur ya der hızlıca cıkar ve atlar kenara gelır buyza.ve gene duser!cıkar ve hırslı thief genelde arenayı tutturamaz dovusmeden zaten 3 kez kaybetmistir.ona gulen geri kalan playerlarda dusunce yerden kalkamayan cuce kaazanır.yok kalksa gulerken oda duscek.hantallıgın zaferi!thief in adı artık FALLER THİEF olarak kalır sonra isimden thief de cıkarılır!grup bidaha kendıne o gün gelemez! :evillaugh:
Hmmm çok pişmiş Apaydın. Kokusu hala burnumda tütüyor.Ve işte yine, yanlış büyü kullanımı ve işte yine partyden bir ölü Geçtiğimiz hafta, bir klasik daha yaşandı. Yetilerle savaş veren partynin yardımına koşan iyiliksever druid Baran (birbaşka player) seçtiği lvl3 büyüyü düşüncesizce ağaçlıkların bulunduğu alana bırakarak, 2 guardı ve bir playerı telef etti. Kızarmış playerın başında doğaya gözyaşları içinde yalvaran druid, player Apaydın' ı (henüz ölmemişti-kurtula da bilirdi) iyileştirme çabasındaydı ki npc gelip her ikisini de kesti.
valla ben buyu ve buyucu kullanımı hakkında aynen katılıyorum hatta ekleyeceklerimden var lakin bunları daha içine dahil bulunduğum anlardan birinde kullanmayı düşünüyorum.Lunaris wrote:Ve işte yine, yanlış büyü kullanımı ve işte yine partyden bir ölüGeçtiğimiz hafta, bir klasik daha yaşandı. Yetilerle savaş veren partynin yardımına koşan iyiliksever druid Baran (birbaşka player) seçtiği lvl3 büyüyü düşüncesizce ağaçlıkların bulunduğu alana bırakarak, 2 guardı ve bir playerı telef etti. Kızarmış playerın başında doğaya gözyaşları içinde yalvaran druid, player Apaydın' ı (henüz ölmemişti-kurtula da bilirdi) iyileştirme çabasındaydı ki npc gelip her ikisini de kesti.
Neden bir klasik?
Call Lightning, ölümcül büyü. Geçtiğimiz aylarda bir druid bu büyüyle bir crusaderı perfect bir biçimde öldürdü![]()
Fireball! Herkes sırf bu büyüyü atmak için evocer yada fire elementalist seçer. Ve bu büyüyle hem kendini, hem de grubu yok eder. Bir warlock' u karanlık topraklarında kara ağaçların sarmaladığı bir oda kadar mekanda kalmış grubun yanında bulunan fire elementalist, galeyana gelir ve kendiyle birlikte bir drudi, bir filozofu yiyerek triblekill yapar:D Rahip de ölecektir fakat sanctuarye geçer.
Ve yine bir fireball kazası. Zombielerin dellendirdiği evocer, alan hesaplaması yapmadan büyüyü sallar ve cengaverce tanklık yapan kahraman knightı bu fireball ile birlikte telef eder. Yetmez! Aynı büyücü dungeon koridorunun devamındaki karanlığa aldırış etmeksizin fireball sallar ve herkes telef!
İki elementalist aynı anda! biri fireball, diğeri de iceball atar ve ani ısınma ve soğumadan kristalleşen büyüler elementalistler hariç tüm partyi öldürür. (iceball atan bendim! İlk oyunumdu, karakter Estinti)
Ve sevgili bardımın 19 luk charismasını yok eden evocer! Bir monsterın gölgesinde kalmış rangerı göremez ve aganazar's scorcher sallar. Ranger, monsterla birlikte kızarmaya başlar. Evocer büyüsünü bırakamayınca bardı çağırır. " Durdur beni!" diyerektenVe ben bildiğim,fakat yazık ki karakterim bilmediği için gider ve rangerla birlikte yanmaya başlar. Ve bardım soğukta giderek açılan derileriyle birlikte kullanılamaz hale gelip, acı çektiği için intihar eder
Ranger zaten artık çok pişmiş bir rangerdır. O kadar ki lycanthrophe bile yerken bir düşünür onun cesedini
![]()
Daha çok örnek var ama AD&D büyülerinden olmayan büyülerle yapılan hatalar olduğu için yazmıyorum.
Gelelim konunun özüne! Büyücüyü oynatmak kolay değildir. Eğer büyü kullanıcısı oynatmaya aklını takmış birisiyseniz, alan hesaplamayı öğrenmeden büyücü seçmeyiniz. Ayrıca da büyünün ne kadar alana etki ettiğini öğrenmek için, spellbookunuza yazdığınız her büyüyü kullanmadan önce muhakkak deneyin. Lütfen party arkadaşlarınız üzerinde denemeyin.
Kardan ayağım kaymıştı. Yoksa ben o yetiyi çoktan halletmiştim!birara sagıma baktım drow yetiyi tıras ediyo!!etine dokunmadan ama.yeti onun etine bi dokundu tabi!oku attım saniye geçtiii kafayı cevirdim drow yok!!ya nereye gitti bu?dm dedi yeti basınca üstüne özüne döndü yer altını inceliyo!
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests