İZMİR BORNOVA'DA TOPLANMAK VE PARTY KURMAK İSTEYENL
şimdi sayın grup arkadaşlarım, (buraya yazıyorum çünkü yüz yüze gelince unutuyorum söylemeyi) bu kısıma artık oyunla ilgili bir şey yazmayalım. Hatta mümkünse oyun için ayrı bir bölüm açın. Oraya oynatılan her oyunu (ki bölüm isimleri bile var) dilerseniz rplerinizle birlikte, dilerseniz de eleştiri şeklinde yazarsınız. Yalnız bir ricam var, sakın sakın büyü kullanıcıları büyülerini vermesinler. 10 senelik kontratım var, birileri kullanırsa hapislere düşerim biterim
şaka bir yana sevgili ortağım Can Yaş' ın eseridir, büyüler. Onun izini olmadan özel tanımları kullanmayalım. Sadece üçlemenin ilk kitabında geçen isimleri (mekan-kişi-nesne vs.) kullanalım. Onun harici konuşmayalım. (Helut demek serbest
)
Hepsi bir yana, grup arkadaşlarım dışında bana ulaşan yada buraya yazan kişilerle er geç görüşeceğim. Tayfa yada değil hiç fark etmez. Televizyonlarda ve gazetelerde FRP ile ilgili röportaj veren tek kişi miyim bilmem ama FRP ya da fantastik akım konusunda yeteneğine inanan herkesle tanışmak isterim. Amaç büyük: AD&D' de gibi olmak! :king: Neden olmasın?
Çalışmaları olan herkese bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. şimdilik şahane bir grafikerim ve çok yetenekli bir ressamım var. Ve müthiş dostlarım! Bu iş olur, mümkündür! Hiç olmazsa belli bir aşamaya kadar olur. Efsaneler hepimizin, ve umut da öyle! (benim gibi evil bir DM, yakıştıramadım sanki
) şimdilik İzmir, çünkü önce yakın olabileceğim, yüz yüze gelebileceğim kişilerle başlamakta yarar olduğu kanısındayım. Sonraysa EVREN
(işte yine cıvıttım)
Söylemek istediğim bir şey daha: İzmir FRP dünyasında Can Yaş diye bir gerçek var. FRP' nin sayısalı olan bu arkadaş benim kuzenim. O olmasaydı, hala AD&D oynuyor olurdum. Teşekkürler Can YAş! (yüksek kişilik :ayyyy!: )
Hepsi bir yana, grup arkadaşlarım dışında bana ulaşan yada buraya yazan kişilerle er geç görüşeceğim. Tayfa yada değil hiç fark etmez. Televizyonlarda ve gazetelerde FRP ile ilgili röportaj veren tek kişi miyim bilmem ama FRP ya da fantastik akım konusunda yeteneğine inanan herkesle tanışmak isterim. Amaç büyük: AD&D' de gibi olmak! :king: Neden olmasın?
Çalışmaları olan herkese bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. şimdilik şahane bir grafikerim ve çok yetenekli bir ressamım var. Ve müthiş dostlarım! Bu iş olur, mümkündür! Hiç olmazsa belli bir aşamaya kadar olur. Efsaneler hepimizin, ve umut da öyle! (benim gibi evil bir DM, yakıştıramadım sanki
Söylemek istediğim bir şey daha: İzmir FRP dünyasında Can Yaş diye bir gerçek var. FRP' nin sayısalı olan bu arkadaş benim kuzenim. O olmasaydı, hala AD&D oynuyor olurdum. Teşekkürler Can YAş! (yüksek kişilik :ayyyy!: )
1 ay oldu siteye girmemiştim ama böyle bir topicde DEUFBKT ye laf atmanız beni üzdü açıkçası. biz toplantılara katılmak için ücret taleb etmiyoruz. Ã?creti neden istediğimizi bilseniz bize hak verirdiniz eminim, ama bunu bilmek için de toplantılara gelmeniz gerekiyor ki önyargı yüzünden kısır döngüye sokmuşsunuz olayı.
bu cumartesi saat 13:00 da bornova teras cafe de toplantımız var gelmenizi çok isterim.
detay için: www.deufbkt.com
yetkili bir kişi değilim toplulukta ama cevap verme gereği duydum, sözlerimi saldırgan bir tavırda değil de yanlışlığı düzeltmek isteyen bir tavırda yazdım umarım kimseyi kırmamışımdır.
bu cumartesi saat 13:00 da bornova teras cafe de toplantımız var gelmenizi çok isterim.
yetkili bir kişi değilim toplulukta ama cevap verme gereği duydum, sözlerimi saldırgan bir tavırda değil de yanlışlığı düzeltmek isteyen bir tavırda yazdım umarım kimseyi kırmamışımdır.
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
ya kendı adıma solıyım evt dogru neden alıyolar kı seklınde bır dusuncem oldu.sadece bunu merak ettım bende.topic i acıstakı amacım ve arkadaslarımın devam ettırme sebebı belli devamlılıgı ve butunlesmeyı yada yeni bulusmaları tanışımları sağlamak.sızın adınız bır ara gectı.ama ozune bakarsan bişey atmak ıcındegıl ozenle yanı keske katılsak yaa neden alıyolklarkı seklındeydı.bence ovunmelısın.tabıkı bılemeyız sebebını.ama ısın komık yanı ozel ortamda olmasa bu oyunumuz ilginc bır sekılde zaten sızınle karsılascaktık.oyunumuz orda olacaktı bizimde.suan siz oynuyor omalısınız.neyse anlattım sanırım derdımı.dert degıl gerci anlamanız temennisi.burda tayfa yda olmamak onemlı degıl.ben kinayeli sekildede anlattım bunu ama baska bır arkadas demek ıstedıgımı ustte bıyerde anlamamış!utkuy wrote:1 ay oldu siteye girmemiştim ama böyle bir topicde DEUFBKT ye laf atmanız beni üzdü açıkçası. biz toplantılara katılmak için ücret taleb etmiyoruz. Ã?creti neden istediğimizi bilseniz bize hak verirdiniz eminim, ama bunu bilmek için de toplantılara gelmeniz gerekiyor ki önyargı yüzünden kısır döngüye sokmuşsunuz olayı.
biz tayfa degılız arkadaslar ama onlar burda bızden once vardı ve onlardan cok farkımız yok su konuda en azından emınım yok:onlarda gelene gıt demezler bızde.yenı kısıler tanımak zaman gecırmek oynamak paylasımın her seklı nasılsa oyle olması dılegındeyız.
bu forumu ılkkez okuyan ve sans eserı bunu okuyan cekınen katılmayı dusunen ama orda sımdı gıtcem yanlızım.foruma ne dıye laf atcam yada kım benle konusur yada tanımıyorum adamlar ne dıye muhattab olsun demeyın.bunlar kaynasmıs yabancılık cekerım de demeyın.örn:aransayes kardesım yenı tanıstık ve cabuk kaynastık.ve buna bu forum vesile oldu!neden baska 2 daha 3 daha daha fazla cevre olmasın.kendı adıma cızgı romancılar oyuncular hıkaye yazanlar yanı ozanlar kendı sıtemızde katkısı olabılekler ve bızle oynayacaklar pek cok kısıyle tanısmayı umuyorum ve arkadaslarımla tanıstırmayı.
buranın amacını ustte lunaris acıklamıs.benden bısey anlamayan onu tekrar okusun.
ii gunler.............
TOMB
bu yazıya katılım cvb vermek ıstedım.oncelıkle.ılk once luna diyim ben sana:yuh bıde tanrının adını yasaklasaydın!helut demek serbestmismis!!daha neler gorcez:pheheheLunaris wrote:şimdi sayın grup arkadaşlarım, (buraya yazıyorum çünkü yüz yüze gelince unutuyorum söylemeyi) bu kısıma artık oyunla ilgili bir şey yazmayalım. Hatta mümkünse oyun için ayrı bir bölüm açın. Oraya oynatılan her oyunu (ki bölüm isimleri bile var) dilerseniz rplerinizle birlikte, dilerseniz de eleştiri şeklinde yazarsınız. Yalnız bir ricam var, sakın sakın büyü kullanıcıları büyülerini vermesinler. 10 senelik kontratım var, birileri kullanırsa hapislere düşerim biterimşaka bir yana sevgili ortağım Can Yaş' ın eseridir, büyüler. Onun izini olmadan özel tanımları kullanmayalım. Sadece üçlemenin ilk kitabında geçen isimleri (mekan-kişi-nesne vs.) kullanalım. Onun harici konuşmayalım. (Helut demek serbest
)
Çalışmaları olan herkese bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. şimdilik şahane bir grafikerim ve çok yetenekli bir ressamım var. Ve müthiş dostlarım! Bu iş olur, mümkündür! Hiç olmazsa belli bir aşamaya kadar olur. Efsaneler hepimizin, ve umut da öyle! (benim gibi evil bir DM, yakıştıramadım sanki) şimdilik İzmir, çünkü önce yakın olabileceğim, yüz yüze gelebileceğim kişilerle başlamakta yarar olduğu kanısındayım. Sonraysa EVREN
(işte yine cıvıttım)
tamm oyun kendı adıma yazmıycam bu arad en kısa zamanda yenı oyun topic imizi nerde olması gerekıyorsa orda acmanı beklıyom.onuda sizaçın yaaaaav!:)
televizyon fatihi yeeeea:)))
o kanal d spikeri ne kıldı be iki laf ettirmedi anladık zman kısa ama kız azını acıyo baska soru aaaa kıl oldum!!!
teveccün!
ya demi can yaş!burdan bende saygılarımı sunam bari!kardeş iisindir umarım!?
TOMB
Dün ve bugün oynanan oyunlar için ve gece evinde kaldığım CAN a teşekkür ederim. Herşey çok güzeldi ve ortam samimiydi. Yalnız ben lokantanın kapanmamakta ısrar eden kapısında kaldım. Demek sadece bir cüce onu kapatabiliyormuş 
Bir de bira almak için girdiğimiz tekelden gripin alıp çıktığımızda Tomb un yüzündeki ifadeyi unutamam
Özetle herşey beklediğimden çok daha güzeldi. Teşekkürler tekrardan.
Tomb, blade dancerlar ölmezzzzz. Üzerime cüce güllesi yedim, yetinin altında kaldım yinede şanslıydım
Oyuna devam... :evillaugh: Apaydında kötü öldü be.
Ayrıca lokantada konuşulan konularda hemfikir olmamız ayrıca sevindirdi beni Lunaris.
Bir de bira almak için girdiğimiz tekelden gripin alıp çıktığımızda Tomb un yüzündeki ifadeyi unutamam
Tomb, blade dancerlar ölmezzzzz. Üzerime cüce güllesi yedim, yetinin altında kaldım yinede şanslıydım
Ayrıca lokantada konuşulan konularda hemfikir olmamız ayrıca sevindirdi beni Lunaris.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ya evet can baba saolasın bok gibi bir sahibisin ama saglam adamsın!yani ikram konaklama sıfır!caymı yapılcak kalk yap!yatak?git bul yat!yastık ?ooff ben ne bilim ayarlayın!!ehehehhe ama severım ketoyu!!!saolsun!cok eglendım!aransayes wrote:Dün ve bugün oynanan oyunlar için ve gece evinde kaldığım CAN a teşekkür ederim. Herşey çok güzeldi ve ortam samimiydi. Yalnız ben lokantanın kapanmamakta ısrar eden kapısında kaldım. Demek sadece bir cüce onu kapatabiliyormuş
Tomb, blade dancerlar ölmezzzzz. Üzerime cüce güllesi yedim, yetinin altında kaldım yinede şanslıydımOyuna devam... :evillaugh: Apaydında kötü öldü be.
valla ya o kapı acaba scroll lamı kapanıyodu??ya bira birbucuk yazıyo bakın bakın dedim!warrior aa evt ya ben alcam sen dedi?ben icmiycem sona uyyouyom dedim!adam girdi cıktı gripinle
neyse!
ya abi cok kıvırıyon ustune tam basamadı hayvan!vıcır vıcırsın yaaa!ele gelmiyon!kaygan droıw!iki oyunda iki gidiyon!nedemi?komada!2 gun oynadık ikisine komada tamamladın!ya bu adam titan diyom bak!yada paladin:P lunanın adamı bu casus bu yaaa casus!bi kesip içinemi baksak???
apaydın öldümü ?????????????ahaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!?????????
nasıl yaaa ben onu class değiştiirdi sanıyodummmmmm!!!!???
ben onu artık lvl 6 inegölköfte sanıyodum?ırk halfkıyma-halfekmek !inventory'ede cöp çubuk koyar herhalde diyordum!!heheheeheh!!!!!!o görünüme o gider artık...
TOMB
Böyle ev sahipleri daha iyi oluyor.Evin içinde istediğini rahatça yapıyorsunya evet can baba saolasın bok gibi bir sahibisin ama saglam adamsın!yani ikram konaklama sıfır!caymı yapılcak kalk yap!yatak?git bul yat!yastık ?ooff ben ne bilim ayarlayın!!ehehehhe ama severım ketoyu!!!saolsun!cok eglendım!
Kıvırabilsem o kadar çok kemiklerim kırılmazdıya abi cok kıvırıyon ustune tam basamadı hayvan!vıcır vıcırsın yaaa!ele gelmiyon!kaygan droıw!iki oyunda iki gidiyon!nedemi?komada!2 gun oynadık ikisine komada tamamladın!ya bu adam titan diyom bak!yada paladin:P lunanın adamı bu casus bu yaaa casus!bi kesip içinemi baksak???
Aransayes olmak isterimde karakterde sağlam kemik kalmadı aynı karizma gibi. Aransayes ismine yazıkolma aga drizzt yada baska bir zzzzzt 'lı bşiy olma!sen aransayes ol yaaa!1.nci aransayes ol!birtürlü ölemeyen aransayes!sanki ölse mutlu olcakmışım gibi konustum. yok canım olmam.ama olceksede hayır demez benım char!hehehehe yok yok sebepsiz olüm sevmiyom...
ehehehe nediyim olm!drow mu ölecek?neeeaaa?nasıl nayır!!!!bunnnaa izin veremem beni al hain yetiiiiiii!ahhhh!
bu rp bana ters abi!napayım...
Buradan (konunun üstünden geçti ama) Dokuz Eylül' ümün güzide FRP kulübüne bir mesaj vermek istiyorum: Kötü birşey yazılmamış teyit ettim ama yine de sürç-i lisan ettiysek affola. Başarılı bir ekipsiniz. Çalışmalarınız umut verici. Misafirperverliğiniz de bir o kadar iyi! Etkilendim ve herkese kulübe üye olmayı tavsiye ederim. Geziler bile düzenleniyor ve asıl çalışmalar baharda!
En kısa zamanda ekibe bir hediyem olacak. Coming soon :king:
Tekrar tekrar başarılar! Eee, ne demişler: Sezar' ın hakkı, Sezar' a!!!
En kısa zamanda ekibe bir hediyem olacak. Coming soon :king:
Tekrar tekrar başarılar! Eee, ne demişler: Sezar' ın hakkı, Sezar' a!!!