gedik savaslarinin ardindanda ayni karakterlerle devam ediyo iyide gidiyo ama bu yilan savaslarinda, ne biliyim eksik cok eksik bisiler var ben en son karanlik kralicenin golgesindeyi okudum, cok ne biliim ole gedik savaslari,gediksavaslarinin ardindan i okudugum gibi olmadi ya ne biliim en son cikan kitabida alicam ama sadece seriyi tamamlamis olayim diye yani... yilan savaslarini o kadar begenmedim acikcasi
Bence hiçbiri gediksavaşlarına yetişemedi eğlence acısından ancak karakterlerde hepinizin atladıgı biri var ki ahh ah:D
Amos Traski kimse hatirlayamadi mi yahu?
Amos Traskti demi yannis yazmadim
Hastayim amos traska adamın en son kralın gemisini çalması da çok hoşuma gitmişti lyam tahta çıktıktan sonra
Arutha arkasından bağırmıştı o gemiyi sana verebilirim(yada verdim demişti hatırlayamıorm tam bayag oldu) die amos da hayatın tadını çıkarmayı hiç bilmiosun türünden bişyler demişti var mı orjinal repliği hatırlayan ben kitapları bi arka verdim 3 yıl önce bidaha alamadim:D
BEn şu ana kadar olan tüm seriyi okudum
"Yılan SAvaşları Efsanesi" nde, şimdi ye kadar olan 13 kitaptan sır gibi gizlenen ve tüm noktaları birbirine bağlayabileceğimiz şeyi öğreniyoruz. 13 kitabın hepsi, Bu Seride, Ya söyleyemicem Yoksa çok kızarsınız ....
Spoiler yani, "Üçüncü Oyuncu" ya dikkatinizi çekiyorum.
Raymond E.Fiest hayranı ve onunla tanışmaya yemin eden okur :king:
beyler raymond e feistin su ana kadar turkceye cevrilmis butun kitaplarini okudum gediksavaslarindaki gercekcilik ve duydugum hazi dierlerinde alamadim ama dierleride okunmaya deger simdi gediksavaslarinda soyle bi durum war onu okuduktan sonra diegerlerini begenmemeye basliosunuz tabii tolkien disindakileri cok mukemmel bir seridir okumayan kacirmasin
Ben bir şey sormak istiyorum, Gedik savaşları hangi diyarda geçiyor yani Dragonlance ya da Forgotten Realms'a bağlı mı yoksa başka bir diyar mı? Hiç okumadığım için o seri hakkında bir bilgim yok...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Midkemia adında bambaşka bir diyar. Aslında kitapta bir de başka bir boyut var. Yani 2 farklı diyarda geçiyor denilebilir. Dl ve Fr den tamamen farklı ama.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ehem ehemm ben serisinin ilk kitabını okumaktayımm açikçasi çookkk beğendimmmm birileri serinin ilk kitabının en sıkıcı olanı oldunu ı sülemiş ehh bu en kötüsüysee gerisini düşünemiorumm herkese tav siye ederim