Bane ve Rahipleri Hakkında

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bu arad ayeniden canlanmak için yapmıyo. Time of Troubles'ın bitişinde tanrılar dünyadan ayrılırken, Bhaal izini bırakıp bu sayede etkinliğin artıracaktı...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

öleceğini biliyordu. bu yüzden yaptı bu işi. Zaten Cyric sonunda öldürdü onu.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

belki haklı olabilirsin ama ben öyle bir şey duymamıştım belki doğrudur. Lakin öleceğini biliyor olması da ayrı ilginç taraf...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Baldurs Gate seirlerini okudum, oyunlarını oynadım, avatar serilerini okudum ve türkçeye çerilmemiş olan Cyric the Mad`i de okudum. Ayrıca Forgotten Realms Campaing Settings, FR Faiths Pantheons, FR Players Guide to Faerun, FR Races of Faerun ve aklına gelebilecek tüm Forgotten Realms oyun materyallerini de okudum ve aklımda kaldığım kadarıyla orada bahsedilenler senin varsayımınla çelişiyor.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sanırım bitmiş bir tartışmayı uzatmak yanlış. Bu mesaj bir gün içinde kendini ve tartışmanın yanlış anlamalara yol açabilecek bölümlerini yok edecektir. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bilgi içerenleri editleyeceğim zaten. Silme ve editleme işini yarın kafam yerindeyken yapmak daha doğru olacak gibi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply