Savaşçılara duyuru...
Savaşçılara duyuru...
Teklifime hala cevap verilmemesinin savaşın artık kaçınılmaz olduğu şeklinde yorumluyorum... Savaşçılar on kasabanın önünde çok zor bir savaş var.. Yalan söylemeyeceğim galibiyet için mucize gerekiyor ama ben burada kalıp gerekirse bu zor durumdaki insanlar için hayatımı feda edeceğim.. şu koşullar altında sizden gelmenizi talep etmeyeceğim.. Ancak karşıdaki ordunun gücünü görün.. ezecekleri masum insanları düşünün ve ondan sonra bu ordunun durup durmayacağını da kafanızda tartın... Ve kararınızı verin Kararınız ne olursa olsun saygı duyacağım...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Benim ordum masumlara dokunmayacak ve sivillere hiç bir yaptırım uygulamayacaktır. Bizler düzeni getireceğiz ve her insan... eşitliğe adalete ve Tanrılara inanan herkes bu sistemi takdir edecektir...
Bizler yönetmeye ya da eziyet etmeye değil, sizleri bilgeliğe kavuşturmaya geliyoruz...
Eğer ordumun "herhangi" bir mensubu bile ne kadar güçlü ya da haklı olursa olsun bir masuma eziyet eder ya da canına kast ederse onu kendi ellerimle boğarım ve bunu yapacağıma da ant içiyorum. Sözlerim onurumdur, diyardakiler bliirler... Masumlara en ufak bir zarar gelmeyecek...
Bizler yalnızca dinsiz kafirlerle ve onların yoluna sapıp kaybolmuşlarla savaşmaya geliyoruz başkaları ile değil...
Oren Dautry... Kaybın Tanrılar'ın ordusu için büyük bir kayıptır... "Tanrıların yolunu" bir kez daha ciddiye alarak düşünmeni rica ediyorum. şimdiye kadar verdiğim vaazlardan hiç biri mi senin gerçeği görmeni sağlayamadı? Sen de mi cehalete kapıldın?
Olsun... Bizim hiçkimseden korkumuz yok... Ne karanlık ne aydınlık ne de dinsizler bizi korkutabilir... Öünkü bizler hem aydınlık hem karanlık hem de nötrüz. İmanımız kalkanımızdır ve ruhumuzu almadan bu kalkanı parçalayamazsınız...
Ben Aydınlanmış savaşçı ve komutan Corax Tigerheart... Tüm insanlık kardeşimdir... Kafirlerse düşmanım...
Bizler yönetmeye ya da eziyet etmeye değil, sizleri bilgeliğe kavuşturmaya geliyoruz...
Eğer ordumun "herhangi" bir mensubu bile ne kadar güçlü ya da haklı olursa olsun bir masuma eziyet eder ya da canına kast ederse onu kendi ellerimle boğarım ve bunu yapacağıma da ant içiyorum. Sözlerim onurumdur, diyardakiler bliirler... Masumlara en ufak bir zarar gelmeyecek...
Bizler yalnızca dinsiz kafirlerle ve onların yoluna sapıp kaybolmuşlarla savaşmaya geliyoruz başkaları ile değil...
Oren Dautry... Kaybın Tanrılar'ın ordusu için büyük bir kayıptır... "Tanrıların yolunu" bir kez daha ciddiye alarak düşünmeni rica ediyorum. şimdiye kadar verdiğim vaazlardan hiç biri mi senin gerçeği görmeni sağlayamadı? Sen de mi cehalete kapıldın?
Olsun... Bizim hiçkimseden korkumuz yok... Ne karanlık ne aydınlık ne de dinsizler bizi korkutabilir... Öünkü bizler hem aydınlık hem karanlık hem de nötrüz. İmanımız kalkanımızdır ve ruhumuzu almadan bu kalkanı parçalayamazsınız...
Ben Aydınlanmış savaşçı ve komutan Corax Tigerheart... Tüm insanlık kardeşimdir... Kafirlerse düşmanım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren Dautry... Bize desteğin tüm kasaba halkını çok mutlu etti. Kasbanın komutası şu anda bende.. Hükümlüyü kaybetmemizin ardından oluşan boşlukta bu görevi almam gerekli idi.. Ordu komutanlığını sana en kısa zamanda devredeceğim.. Ksaba yönetiminde ise biraz daha beklemenin uygun olacağını düşünüyorum. Neyse ayrıntılar tapınaktadır..
Corax hala dini savaşla yaymak istiyorsun.. İnsanlar kendi içlerindeki kafirliği ancak kendileri aşarlar.. Ve dinsiz diye başka suçu olmayan bir insanı öldürmek tanrıçamın öğretisine göre günahtır.. İnançsızlık bir suç değildir ve bireyin sadece kendisine zarar verir... Bir rahip olmadığın için bunları tam olarak anlaman güç Corax yine de kasaba şartlarını dinleyecektir... Sözcülerinizi bekliyoruz..
Corax hala dini savaşla yaymak istiyorsun.. İnsanlar kendi içlerindeki kafirliği ancak kendileri aşarlar.. Ve dinsiz diye başka suçu olmayan bir insanı öldürmek tanrıçamın öğretisine göre günahtır.. İnançsızlık bir suç değildir ve bireyin sadece kendisine zarar verir... Bir rahip olmadığın için bunları tam olarak anlaman güç Corax yine de kasaba şartlarını dinleyecektir... Sözcülerinizi bekliyoruz..
Yeaorda ve Oren Dautry yeni karargahta kumandanın kim olacağını düşünürlerken. Kapıdaki askerlerin hazırola geçişini duyarlar. Dikkatle doğrulurlar.
Kapıların kanatları açılır.
Önce kapıda duran adamın silüeti görünür. Parlak bir zırh, eli kılcının kabzasında ve başı dik duran bir silüet. İki kumandan ayağa kalmıştır.
"Bir adım öne gel savaşçı ki seni tanıylaım." der Oren. Yeorda yavaşça yerine oturmuş savaşçıyı çıkarmaya çalışır.
Savaşçı yaklaşmaya başlar. Önce gözlerini seçilir. Oldukça parlaktır bu gözler. Ardında zırhındaki işlemeler gözleri takılır.
"Tanrılar aşkına!" diye inlar Oren.
Bu işleme doğan bir güneş'in önünde kuyruğunu ısırmış bir ejderha ve ortasında ağlayan bir insan yüzünden oluşmaktadır.
"Güneş'in seçilmişi Kinithos'un torunu, ateşlerin efendisi orduların komutanı Karathas'ın oğluyum ben! Hükümlü şövalye Prangalı Ardan Baardaner! Babamın ölüm haberini ve yarım bıraktığı bu savaşı duyunca derhal geldim. Bu insanları kurtarmaya ve babamın katilinden intikam almaya geldim."
"Hoşgeldin şövalye yerin yanımızda hazırdır...buyur içeri gel. Dışarıda kalma." Yeorda bunları söylerken masadaki sandalyelerden birini çeker.
şövalye başını eğer ve hızlı adımlaral gelip sandalyeye oturur. Kapılar arkasından kapanmıştır.
Ardan derhal konuşulması gerekn işlere yönelmiştir.
"Derhal konuya geçmek istiyorum. Ek kuvvet yoldadır. Bizlerle birlikte yaşayan Benim kardeşimin eşi ve çok iyi bir savaşçı olan Therosus'un birlikleri bizler katılmak için yoldadırlar çağrımı almışlardır ve en geç iki gün sonra burda olurlar. Geri kalan konular ise...."
Kapıların kanatları açılır.
Önce kapıda duran adamın silüeti görünür. Parlak bir zırh, eli kılcının kabzasında ve başı dik duran bir silüet. İki kumandan ayağa kalmıştır.
"Bir adım öne gel savaşçı ki seni tanıylaım." der Oren. Yeorda yavaşça yerine oturmuş savaşçıyı çıkarmaya çalışır.
Savaşçı yaklaşmaya başlar. Önce gözlerini seçilir. Oldukça parlaktır bu gözler. Ardında zırhındaki işlemeler gözleri takılır.
"Tanrılar aşkına!" diye inlar Oren.
Bu işleme doğan bir güneş'in önünde kuyruğunu ısırmış bir ejderha ve ortasında ağlayan bir insan yüzünden oluşmaktadır.
"Güneş'in seçilmişi Kinithos'un torunu, ateşlerin efendisi orduların komutanı Karathas'ın oğluyum ben! Hükümlü şövalye Prangalı Ardan Baardaner! Babamın ölüm haberini ve yarım bıraktığı bu savaşı duyunca derhal geldim. Bu insanları kurtarmaya ve babamın katilinden intikam almaya geldim."
"Hoşgeldin şövalye yerin yanımızda hazırdır...buyur içeri gel. Dışarıda kalma." Yeorda bunları söylerken masadaki sandalyelerden birini çeker.
şövalye başını eğer ve hızlı adımlaral gelip sandalyeye oturur. Kapılar arkasından kapanmıştır.
Ardan derhal konuşulması gerekn işlere yönelmiştir.
"Derhal konuya geçmek istiyorum. Ek kuvvet yoldadır. Bizlerle birlikte yaşayan Benim kardeşimin eşi ve çok iyi bir savaşçı olan Therosus'un birlikleri bizler katılmak için yoldadırlar çağrımı almışlardır ve en geç iki gün sonra burda olurlar. Geri kalan konular ise...."
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ben babam gibi orduları yönetmiş bir komutan değilim. Onun görüşüne sahip olup olmadığıma emin değilim; ama bunu için eğitildim. Yanımda her zaman bana akıl verecek üstatlarım oldu...ben bu görevi büyük bir onurla devralırım. Ancak bu bir bir monarşi değildir. O yüzden komutanların isteği ne ise o başa getirilmelidir. Ben tecrübeli olan sizlerin benim önüme geçmenizden büyük şeref duyarım. Sizler bu savunmayı yönetebilecek yapıda güçlü kimselersiniz! Kararınızı sabır ile bekleyeceğim.
Ve haklısın Oren. Atam Kinithos'a Güneş'in verdiği alev ne kadar güçlü ise, benim intikam ateşim ondan daha kuvvetlidir. Önemli olan ölmesi değil, öldükten sonra hakarete uğramasıdır. Bu iğrençliğe tahammülüm yoktur ve olamazda!
Ve haklısın Oren. Atam Kinithos'a Güneş'in verdiği alev ne kadar güçlü ise, benim intikam ateşim ondan daha kuvvetlidir. Önemli olan ölmesi değil, öldükten sonra hakarete uğramasıdır. Bu iğrençliğe tahammülüm yoktur ve olamazda!
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Madem bu iş için eğitildin Ardan Bardaaner komuta senindir.. Yeorda ya döner ve.. Gerekenleri en kısa zamanda yaparsın Yeorda... ve Ardan aradığın bir akıl hocası olursa herzaman sana yardımcı olabilirim...
Yeorda, baban öldüşüğünde çok önemli bir sorumluluk aldı... o komutanlık nişanını sana devreder ve gerekenleri anlatır...
Bu arada babanın tek sorumluluğu kendine değildi ten towns a karşı da sorumluluğu vardı..Yaptığı meydan okuma anlamsız bir hareketti...
kanınızda var deli hareketler sen bari kendini biraz dizginle Ardan...
Yeorda, baban öldüşüğünde çok önemli bir sorumluluk aldı... o komutanlık nişanını sana devreder ve gerekenleri anlatır...
Bu arada babanın tek sorumluluğu kendine değildi ten towns a karşı da sorumluluğu vardı..Yaptığı meydan okuma anlamsız bir hareketti...
kanınızda var deli hareketler sen bari kendini biraz dizginle Ardan...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Pekala...bu insanların hayatları bana bağlı. Buradaki yüzlerce kişinin. Bu teklifi büyük bir onur ile kabul ediyorum.
Babam sana güvenmişti Oren Dautry, bende güvemek istiyorum. Zor anlarımda yanımda olmanı, bana destek çıkmanı istiyorum. kararlarımı her zaman sorgulanmanı ve hata gördüğün yerdeleri düzetlmeni.
Yeorsa sende babamın vazgeçilmez bir danışmanıydın ve her zaman onun için vazgeçilmez bir dost oldun. Ha bunları nerden mi biliyorum?
*ardan bir tomar kağıt çıkarır.*
Babamın bana bıraktığı notlar. Hah. Sanki başına gelşeceklerini biliyormuş gibi.
*dudaklarını ısırır*
Her neyse. Yeni komutan olduğuma göre. Öncelikle bu kaçınılmaz savaşta yanımızda tek tek kimler yer alıyor onun bir listesinin bana ulaştırılmasını ve bu kişilerin birliklerini kuvvetlerini(*) mümkünse. şİmdi iznizile şehri kolaçan etmeliyim. İznizle beyler.
*Başını eğerek odadan çıkar.*
-------------------------------------------
(*)özel mesaj
Babam sana güvenmişti Oren Dautry, bende güvemek istiyorum. Zor anlarımda yanımda olmanı, bana destek çıkmanı istiyorum. kararlarımı her zaman sorgulanmanı ve hata gördüğün yerdeleri düzetlmeni.
Yeorsa sende babamın vazgeçilmez bir danışmanıydın ve her zaman onun için vazgeçilmez bir dost oldun. Ha bunları nerden mi biliyorum?
*ardan bir tomar kağıt çıkarır.*
Babamın bana bıraktığı notlar. Hah. Sanki başına gelşeceklerini biliyormuş gibi.
*dudaklarını ısırır*
Her neyse. Yeni komutan olduğuma göre. Öncelikle bu kaçınılmaz savaşta yanımızda tek tek kimler yer alıyor onun bir listesinin bana ulaştırılmasını ve bu kişilerin birliklerini kuvvetlerini(*) mümkünse. şİmdi iznizile şehri kolaçan etmeliyim. İznizle beyler.
*Başını eğerek odadan çıkar.*
-------------------------------------------
(*)özel mesaj
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Hepiniz güç peşindesiniz değil mi?
Hepiniz hakimiyet...
Bu lanetli necromancer'ı bile yanınıza aldınız...
Kafir olması işinize bile geliyordur eminim, daha iyi anlaşırsın onunla yeorda, ne de olsa yeminer de tam sana göre idi. Kendini Mielikki sanmaya devam et... EMİNİM MİELİKİ DE BÖTÖN KAFİRLERİN YARDIMLARINI KABUL EDERDİ DEğİL Mİ?
EMİNİM MİELİKİ DE OLSA YEMİNER VE OREN'LE ANLAşIRDI DEğİL Mİ? Senin çürümüş mantığın hakkında daha fazla konumaya gerek yok. Her şey apaçık ortada...
Ben Aydınlanmış Savaşçı ve Komutan Coarx Tigerheart. Tüm insanlık kardeşimdir, tüm kafirler düşmanım...
Hepiniz hakimiyet...
Bu lanetli necromancer'ı bile yanınıza aldınız...
Kafir olması işinize bile geliyordur eminim, daha iyi anlaşırsın onunla yeorda, ne de olsa yeminer de tam sana göre idi. Kendini Mielikki sanmaya devam et... EMİNİM MİELİKİ DE BÖTÖN KAFİRLERİN YARDIMLARINI KABUL EDERDİ DEğİL Mİ?
EMİNİM MİELİKİ DE OLSA YEMİNER VE OREN'LE ANLAşIRDI DEğİL Mİ? Senin çürümüş mantığın hakkında daha fazla konumaya gerek yok. Her şey apaçık ortada...
Ben Aydınlanmış Savaşçı ve Komutan Coarx Tigerheart. Tüm insanlık kardeşimdir, tüm kafirler düşmanım...
Mielliki bir half orcun kalbine imanı yayabildi ise onlarınkine de yayabilir Corax.. Ama bu benim işim değil.. İnanmıyor olsalar bile bu eğer insanlara kötülükleri yoksa ve zor durumdalarsa onlara yardım etmemi engellemez.. onların yardımını kabul etmemi de Bunu anlayamamanı Tanrıçamın öğretisine uzak olmana bağlıyorum.. İktidar mı ??? Gülerim buna bir imparatorluktan söz eden ben değildim. Üstelik monarşiye karşıtlığını ilan ettikten sonra... Sanırım artık konuşmanın pek manası yok durumumuzu her mantıklı insan değerlendirecektir sanıyorum..
O halde karanlığa da iman yayabilir, o halde ordumdakiler yalnızca kana susamış katiller değil bilmem anlayabiliyor musun.yeorda wrote:Mielliki bir half orcun kalbine imanı yayabildi ise onlarınkine de yayabilir Corax..
NE? BİR KAFİR BİR LİCH VE LANETLİ BİR NECROMANCER'IN BU İNSANLARA KÖTÖLÖKLERİ YOK MU? SEN TAPINAKTAN KAÖ YILDIR ÖIKMIYORSUN. GERÖEKLER TAPINAğIN İÖİNDEKİ GİBİ DUVARLARLA GİZLİ DEğİLLLER.yeorda wrote:İnanmıyor olsalar bile bu eğer insanlara kötülükleri yoksa ve zor durumdalarsa onlara yardım etmemi engellemez..
O yanındaki lich arkandan dolaplar çeviriyor... Ve hepimizin sonuna yol açacak... Eğer kanıt istiyorsan sana bu kanıtı sağlarım... Hem de büyük bir zevkle...
Seninle bu kadar konuşmanın ne zaman bir "manası" oldu ki zaten... Karşındakini dinlemeyi bile beceremiyorsun... Sen yalnızca karşında duran insanlara monolog yapmayı bilen bir ermişsin. Onları algılamak senin çok "dışında".yeorda wrote:Sanırım artık konuşmanın pek manası yok durumumuzu her mantıklı insan değerlendirecektir sanıyorum..
-
King_Therosus
- Kullanıcı

Ahh Corax...Bu anlamsız ve amaçsız hiddetin senin ve bütün ordunun yok olmasına neden olacak...Hemde bir hiç uğruna iman dediğin nedir ki?Senin benden ne farkın var bende insanlara iyilik ediyorum onlarda etraflarına iyilik ediyorlar.İman insanların içindeki iyiliği körüklemek için değilmidir corax?Yoksa senin tanrın ın amaçları başka mı? Kafaları kesip masum insanların bir avuç canını alıp özgürlük getirdim demek mi?Corax sana son defa bir rica göndereceğim bu savaştan vazgeç ki masumlar yaşasın, askerlerin yaşasın!!!